سلام نظرتون درمورد هندسه پایه نوبل چیه؟
سلام نظرتون درمورد هندسه پایه نوبل چیه؟
در کل به نظر من فار بهتره.میتونی از تو سایتش بخشی از کتاب رو دانلود کنی ببینی اگه خوشت اومد بعد بگیری.نقل قول:
منتظر جوابم:sq_3:نقل قول:
به نظر من اگه خیلی عجله داری الان فیزیک 1 نور هندسی خیلی سبز رو بگیر بشین کار کن تا پاسخنامه گاج پایه بیاد.نقل قول:
دیگه برا چی الکی بری مهر وماه که تقریبا مثل گاجه(تازه گاج جدید بهتره) رو بخری
اینجوری تو هزینه هم صرفی جویی کردی.
ممنونم از راهنماییتوننقل قول:
اما واقعا زمان میره از دست!
او ینکه باید با برنامه ازمون پیش برم
رفتم گرفتم,بنظر کتاب خوبی میاد
تقریبا 99% تست هاش تست های کنکوره بگم 100% ّ بهتره
برای تالیفی هم سعی می کنم از جامع خیلی سبز استفاده کنم.
بازم ممنون از پاسختون
موفق باشید
دوستان واسه ارایه ادبی چه کتابی پیشنهاد می کنین ؟
کتاب کلاس رمزینه یا نشر الگو!نقل قول:
هر دو خوبن.
دوستان گل ، معلم فيزيك ما امتحاناش همه يك سبك ـه !
اين " نرم افزار سوألات تكميلي فيزيك سوم رياضي ( نسخه ويژه دبير ) " چيه قضيش ؟؟؟
با تشكر
شیمی 3 مبتکران : 33 هزار تومان ناقابل :sq_14:
دوستان کسی قیمت چاپ جدید کتاب عربی به زبان ساده ایاد فیلی رو داره ؟ تستای 91 اضافه شده ؟:sq_8:
من ارديبهشت خريدم 19 تومننقل قول:
راستي چرا دنبال تستاي 91 اي؟ زدن تستايه كنكورهاي 2 3 سال قبل برايه خرداده نه الان
براي آموزش :همايش ادبيات هامون سبطي جلدي كه آرايه ادبي دارهنقل قول:
تست هم الگو خوبه فقط تست داره
می تونید نشرالگو رو امتحان کنید ...خیلیا ازش راضی اند:sq_25:نقل قول:
واقعا امسال قیمتای کتابای درسی خیلی زیاااااااااااااد شده...بیچاره ما!:sq_11:نقل قول:
ولی به هرحال مجبوریم و باید بخریم...
نظرتون چیه؟میخوام بگیرم.البته بگم من سومی ام ها!!!نقل قول:
كتابي كه تغييرات اساسي نداشته اخه چه فرق داره چاپ 90 يا 91!يا 89! باشه! فرقي ندارن فقط قيمت هاي امسال چندين برابر پارسال!سوالات كنكور همه سالها مفت اينترنت پره!
سلام عزیزان
می خوام شروع کنم از الان(آبان ماه 91) بشینم برا ارشد درس بخونم (می دونم دیره ولی می خوام بشینم بخونم سنگین)
ممنون می شم به سوالاتم ج بدین:
1- منابع ر بهم معرفی کنید برم بگیرم؟
2-یه برنامه بهم بدین برا شروع؟؟
3-می خوام نرم افزار یا هر چی که مربوط به کامپیوتره و خوبه برا آیندم؟رشته کارشناسیم نرم افزار کامپیوتره.
4-به نظرتون روزی چند ساعت باید بخونم؟
خلاصه هر مطلبی که کمکم می کنه رو بهم بگین
سلامنقل قول:
ببخشيد دير شد جواب دادن!!!
فيزيك 3 الگو براي شما كه سومي انتخاب خوبيه كلا از سطح كتاب فراتره (راستي اگه اشتباه نكنم خيلي سبز هم يه كتاب برايه آموزش فيزيك 3 زده اون رو هم ببين و مقايسه كن)
شيمي 3 مبتكران عاليه
هندسه 2 گاج: خيلي داغونه........هندسه 1 رو خيلي بيشتر روش كار كرده تا هندسه 2 ...برايه هندسه ميتوني از كتاب نشر دريافت استفاده كني هم به درده سوم ميخوره هم كنكور فـــــار هم فك كنم هندسه 2 داره يه نگا بكني بد نيست
حسابان الگو رو نداشتم
جبر:ببين به نظرم برو كتاب گسسته و جبر و احتمال فار رو بگير...در غير اينصورت از بين كتابايي كه گفتي مبتكران رو من داشتم كه كتاب خوبي هم بود
عربي:نظري ندارم
سلام دوست عزيزنقل قول:
تو اين تايپيك بيشتر بچه ها براي كتاباي كارشناسي ميان و فك نكنم كسي باشه كه كمكتون بكنه
ولي فك كنم توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سايت بتونيد به جوابتون برسيد ضمنا توي گوگل كه سرچ كنيد كلي سايت و وبلاگ براي بچه هاي كامپيوتر مياره از اونجا هم فك كنم بتونيد يه چيزي پيدا كنيد
موفق باشيد
سلامنقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون:20:
من برای فیزیک الگو رو خریدم و کار می کنم ولی اگه میشه نظرتون رو درمورد قلم چی هم بگید ممنون میشم
هندسه نشر دریافت چجوریه؟یعنی تسته یا آموزش یا هردو باهم؟
برای حسابان چی استفاده کردید؟
بازم ازتون ممنونم....
قلم چي رو نديدم و فكر هم نميكنم خوب باشه(ضمنا وقتي يه كتابي رو خريدي ديگه به فكر كتاباي ديگه نباش همونو استفاده كن)نقل قول:
نشر دريافت هم تسته و هم آموزش.....البته آموزشش بيشتر به ر كنكور ميخوره بايد ببيني براي چه كاري ميخواي (براي انتحان نهايي و كار تشريحي اگه ميخواي بشين فقط همين تمرين ها و سوالات سال قبل رو حل كن كفايت ميكنه)
سال سوم كلا براي حسابان كتاب نگرفتم
فیزیک 3 الگو کتاب خوبیه .. ! به نظر من اگه حوصلشو داشتی بعد از اون خیلی سبز رو هم بزننقل قول:
من برای فیزیک الگو رو خریدم و کار می کنم ولی اگه میشه نظرتون رو درمورد قلم چی هم بگید ممنون میشم
هندسه نشر دریافت چجوریه؟یعنی تسته یا آموزش یا هردو باهم؟
برای حسابن چی استفاده کردید؟
بازم ازتون ممنونم....
واسه هندسه یا گاج ( میکرو طبقه بندی ) بگیر یا مبتکران
حسابان هم ب خودت بستگی داره .. 1. برای سطح متوسط رو ب بالا : گاج سفید 2.برای سطوح بالاتر : نشر الگو یا خیلی سبز
اين تستاي ستاره دار گاج كه بعضا از كنكور ازاد هست يه كم خارج از محدودست!اينارو هم اونايي كه نميخوان ازاد بدن بزنن!من دقت كردم سوالاي ازاد
اصلا استاندارد نيست يك سري مسائلي درش طرح ميشه تنها طراح ميتونه بهش جواب بده! كلا در هر تستي كه جلوش نوشته ازاد ميتونم مشكل داشته باشم و حل نشه!
ولي سراسري ميدوني فلان نكته رو خوب نگرفتي ولي سوالاي ازاد يك سري ترفند و فرمول مياره براي جواب كه هر چي دقت ميكنم ميبينم سردر نميارم!البته يعني اگر اين نكته ها رو
جمع كنم ميشه مثنوي هفتاد من!
سلم ببين از كنكوراينقل قول:
آزاد سوال درست و حسابي به ندرت در مياد.....عمومي هاش كه هيچي اصن تويه اختصاصي هم سوالايه رياضيش ميمونه كه همونطور كه گفتي بيشترش خيلي سخته
ضمـــــــــــــــــــــــ ـــنا كلا اين فكر رو هم از سرت بيرون كن كه كنكور آزاد رو ندي....!!!! حتي اگه يه درصد هم شك نداري كه سراسري قبولي (چون ممكنه خدايي نكرده يه شرايطي برات پيش بياد كه آزاد رفتنت بهتر باشه مثله خودم:31:......به علت شرايط تحميلي پليمر صنعتي قم رو نرفتم به جاش رفت پليمر علوم تحقيقات) خـــــــــــــــــــــلاص ه از ما گفتن بود
دین و زندگی گاج بهتره یا کتاب سبز?
بين تستاي گاج سفيد مبحث الكتريسيته ساكن يك تست قسمت خازن ها بود گمانم از سال 75!واقعا خارج از محدوده فرمول خيلي ساده جواب رو حل كرده البته به زعم خودش!وگرنه من اصلا نتونستم!من اگر به اين فكر بودم الان ارشد داشتم ميخوندم!نمي دونم چرا ولي همش دوست دارم كاراي سخت رو انجام بدم نشد هم نشد و يه فكر ديگه ميكنيم!:31:نقل قول:
hAY vaayew man.....نقل قول:
ارشـــــــــــد...........
داداش ببخشيد من نصيحتت كردم:sq_13:
فك كردم پيش دانشگاهي هستي...
سلام دوستان
به نظر شما برای کار تشریحی چه کتابایی خوبن؟
پرسمان های گاج،دوسالانه قلم چی یا گلواژه؟:rolleye:
هر درسی یه کتابی براش خوبه. برای تشریحی فیزیک و شیمی مبتکران بهتره.نقل قول:دین و زندگی در حال حاضر گاج بهتر هستنقل قول:
سلامنقل قول:
معلم ماگفتن گاج طوسی خیلی خوبه فقط در چند مورد تفسیر آیات اشباهاتی داشته اما تستاش خوبه.
البته تعریف دین و زندگی معرفت اول رو هم خیلی شنیدم.
دیگه قضاوت با خودتون:46:
دوستان برا شیمی پیش ۲ چی خوبه؟
کسی خبد راده کی کتای حاکستری میاد براش مقل پیش ۱ اش؟
کتابهای مبتکران و خیلی سبز مورد تایید همه هستند!نقل قول:
اما اگه نظر منو بخوایی من میگم مبتکران حالا خوددانی...موفق باشی!
بهترین کتاب برای ریاضی چیه؟ کتاب سبز یا گاج؟
اگه میشه برای فیزیک هم بگید
سلام اگه ميشه يكم دقيق تر بگيد خواستتونو....نقل قول:
فيزيك آموزش يا تست يا هردو چه مقطعي!
آموزش نه ، فقط تستنقل قول:
سلام
واسه دیفرانسیل که هم آموزش باشه هم تست چی پیشنهاد میدین البته چاپ جدید (فکر کنم تغییر پیدا کرده)
همینطور واسه آموزش فیزیک 3 وآرایه های ادبی در ضمن ریاضی هستم ممنون
دوستان من فیزیک فار رو گرفتم.به نظرتون می ارزه وقت گذاشت روش؟خیلی حجیمه.اما اگر وقت گذاشت نتیجه ی خوبی میده؟
فیزیک جوکار رو هم دارم.از رو اون تست می زنم.
نمی دونم درس نامه ی جوکار رو بخونم یا فار؟
ممنون.
رو خوندن فار شک نکن،حجمشم گولت نزنه،بی نهایت تورو عاشق خودش میکنه،تو هر سطحی که میخوای باشنقل قول:
به نظر من برا ریاضی پایه فار رو بگیر.عالیهنقل قول:
دوستان واقعا من گیج شدم برای انتخاب کتاب
مثلا برای ادبیات
یکی میگه مهر و ماه
یکی میگه الگو
یکی میگه دریافت
یکی میگه کلک
حالا یه کتابم هست که اینجا کسی نگفت اما به نظر کتاب خوبی میاد خواستم بدونم کسی ازش استفاده کرده؟
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز هرچي بيشتر دنبال كتاب بگردي گيج تر ميشي چون انتخابات خيلي زياد ميشه.......اينجوري فقط داري زمان رو هدر ميدي....نقل قول: