با 3G ایرانسل :n02:نقل قول:
Printable View
با 3G ایرانسل :n02:نقل قول:
دوستان قیمت سیم 4g ]چه قدره یدونه بخرم؟
امروز از ساعت 10 صبح تا 6 عصرکلا مخابرات قطع بود.نمیدونم داشتن چه غلطی میکردن.
بین 9 تا 12 تنقل قول:
همراه اول - ورود به محدوده نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتاش چجوریه چنده؟؟؟؟ :n15:نقل قول:
دوستان کسی طرح آسیاتک 60 گیگ 60 هزار تومن رو فعال کرده؟سرعتش چجوریه؟
سرعتش خیلی نوسان داره. به درد دانلود نمیخوره. از هیچی بهتره واسه خونه گرفتم تا یه سال دغدغه نت نداشته باشن.نقل قول:
همراه اول - ورود به محدوده نامحدود
قیمت این بسته برای هر مشترک منحصر به فرد تعیین میشود :n06:
ارائه بسته اینترنت نامحدود شبانه توسط همراه اول
واقعا یه خسته نباشید مفصل باید به این همراه اول گفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بسته شبانه اینترنت 3g با سرعت نامحدود یک روزه 6 گیگ به قیمت 10 هزار تومن ...................................
امتحان نکرده میگم وضعیت پینگ و سرعتش حتما خیلی عالی هست که اینقدر پولش شده :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
بسته شبانه همراه اول
سرعت دانلود از سرورهای خارجی و داخلی یکسان هست
پینگ سرورهای خارجی حدود 500ms و سرورهای داخلی حدود 70ms هست
سرعت باز کردن پیج هم میشه گفت مطلوب ِ
سرعت بیشتر از یک مگابایت و اندی بالاتر نمیره برای من و میانگین همون یک مک هست.نقل قول:
بعد ظهر ساعت 7 اینا بسته رو با قیمت 1000 تومن که برام تعیین کرد فعال کردم و در پاسخ نوشت مابین 24 ساعت آینده طی بازه 2-7 بامداد میتوانید از بسته استفاده کنین . محض اطمینان ساعت 2:01 دقیقه چک کردم دیدم نوشته بسته نامحدود اینترنت شبانه برای شما فعال میباشد !
حدود 40 دقیقه دانلود کردم و تقریبا معادل 700 مگ دانلود کردم ! دوباره که آمار گرفتم دیدم از بسته قبلیم که 1+1 گیگ هم هدیه شبانه داره و 4 روز پیش فعالش کرده بودم ( 600 مگ حجم هدیه شبانه باقی مونده بود ) مصرف کرده و بسته شبانه صفــــــــــــــــــــر شذه که هیچ از حجم 1 گیگ روزانه هم 100 مگ مصرف کرده !
دوباره چک کردم دیدم نوشته بسته شبانه نامحدود برای شما فعال هست مینویسه !! البته اینم بگم تو سایتش نوشته : در صورتیکه مشترک همزمان بسته اینترنت با هدیه شبانه را فعال کرده باشد، اولویت با بسته ای است که زمان کمتری تا پایان آن باقیست. بسته های اینترنت نامحدود شبانه نیز مانند بسته مکالمه نامحدود، به صورت خودکار تمدید نخواهند شد.
با این اوصاف بسته قبلیم که هنوز 26 روز وقتش مونده و این بسته شبانه یکروزه هست و اولویت باید با بسته شبانه نامحدود یک روزه باشه که مصرف بشه !! درسته ؟! در ثانی فرضا هدیه شبانه اولویت داشته باشه ، 100 مگ از حجم معمولی هم استفاده کرده نامرد:n21:
دوستان آسیاتکی اونایی که هنوز تخلیه نکردن امشب تو بازه رایگانشون یه تست بکنن ببینن انگار محدودیت داخلی دوباره برداشته شده و از سرورهای داخلی تا جایی که خطتون کشش داره دانلود میکنه.....نقل قول:
من که چشمم آب نمیخوره ، دو روز دیگه دوباره محدود میکنن حتما اشتباهی سرعت رو آزاد کردن :n02:
برا من که محدوده هنوز ! مرکز رودکینقل قول:
مرکز قندی هر روز محدودتر از دیروز :n27:نقل قول:
ایثار هم محدوده
فاجعه
Pinging forum.p30world.com
Request timed out.
Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=214ms TTL=42
Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=212ms TTL=42
Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=211ms TTL=42
Ping statistics for 5.9.124.229:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
:n15: Minimum = 211ms, Maximum = 214ms, Average = 212ms
مخابرات افتضاح شده :n28:
:n27:
طرح یلدای ایرانسل:
نامحدود
نیم ساعت 500 تومن
یک ساعت 900
دو 1700
سه 2500
:n14:
شبانه مخابرات شده یکسوم رایگان؟؟؟!!!
عکس پایین برای ریزمصرف دیشب بوده از ساعت 2 تا 7
نصف 5236مگ میشه 2618 مگ درحالی که 3663 مگ کسر شده یعنی 1045مگ بیشتر
کلا اعداد پایین باهم نمی خونن
هرطور حساب می کنم یه اختلاف حسابی این وسط وجود داره
زنگ بزن 2020 بگو ولی امکانش در حد صفره که زیر بار حجم دزدی برن
:n03::n03::n03::n03::n03::n03:
چرا شما دودستی چسبیدی این مخابراتو ولش کنین بره مامانشو بیاره ببینم چه گوهی میخاد بخوره.نقل قول:
شما خودت کجارو دو دستی چسبیدی؟!نقل قول:
بگو ما هم بریم همونجا
آسیاتک گرون فروش! برداشت یه دفعه سرویس 17 تومنی رو کرد 30 تومن!نقل قول:
عصرا هم که تا 1 شب اینترنت نابود میشه
به نظرم هر کس هر شرکتی هست همون جا بمونه. همشون مشکل دارن!!
من که فعلا یک ماهه با همراه اول و ایرانسل میگذرونم ، انصافا هم تا بحال هیچ مشکلی نداشتن ، کل روز رو تا ساعت 2 بامداد با 4G ایرانسل سپری میکنم و ساعت 2 هم از بسته نامحدود همراه اول که 1000 تومن هزینش میشه در مواقعی که نیاز به دانلود دارم استفاده میکنم ( اونم بخاطر اینکه ایرانسل 20 گیگ رو 2 تومن کرد از همراه استفاده میکنم ! ) خیلی کم پیش اومده از آسیاتک استفاده کنم ! اگر ایرانسل و همراه اول و کیفیت اینترنتشون اینطوری باقی بمونه دیگه طرف ADSL نمیرم !
به احتمال زیاد پارس آنلاین کوچ میکنم . چون چندجا که از آشنایان و دوستان که داشتنش سرعت و کیفیت و پینگ خوبی ارائه میدادمخصوصا اینکه تا 16 مگابیت هم خط رو باز میکنن و دانلود شبانه هم 2 به 3 رایگانه و محدودیت سرورهای داخلی رو که اخیرا آسیاتک اعمال کرد رو نداره
گزینه بد از این همه بدتر.نقل قول:
باز اسیاتک یه چیزش خوبه امکان تغییر سرعت داره که خیلی به کار من میاد الآن من با 18 تومن هر ماه حدود 5.5 گیگ حجم دارم + سه روز اینترنت 10 مگ 4-10 صبح رایگان که هر چی دانلود دارم تو اون سه روز انجام میدم حداقل 30 گیگ میشه دانلود کرد
درضمن سرعت 128 میگیری تو روز سرعتت او چیزیه که خطت بکشه ولی مخابرات چی؟؟ نمیدونم خودت هر جا صلاح میدونی برو همونجا.
به تغییر سرعت و سرویس اشاره کردید یه سوال داشتم خوشحال میشم پاسخ بدید .نقل قول:
این گزینه تغییر سرویس یا همون بعبارتی تغییر سرعت که در پنل کاربری آسیاتک وجود داره چگونه عمل میکنه ؟ برای امتحان خواستم سرویس رو تغییر بدم که نوشت حجم فعلی سرویس شما صفر خواهد شد . حالا مثلا اگر من سرویس دیگه ای رو انتخاب کنم حجمی که تو این سرویسم مونده به سرویس جدیدم منتقل میشه یا بکل میسوزه ؟! وقتی تغییر سرویس رو زدم که با سرعت فعلیم فرق داره در همون لحظه حجم و سرویس جدید اعمال میشه یا باید از مرکز فروش اسیاتک تایید و بعد فعال بشه ؟! باز منظورم اینه که در این جابجایی و تغییر سرویس اینترنتم قطع میشه یا در همون لحظه تغییرات اعمال میشه ؟
مرررسی
همون لحظه اعمال میشه اگه نشه هم با ریست مودم حتما میشه.نقل قول:
اولا تاریخ هیچ تغییر نمیکنه یعنی سرویس قبلی هر تاریخی تموم بشه سرویس جدید هم همون روز تموم میشه.
ثانیا فقط میشه تغییر سرویس رو برای سرویس هایی که قیمتشون کمتر از سرویس جدید باشه اعمال کرد.
محاسبه حجم: حجم سرویس قبلی رو از حجم سرویس جدید کم میکنید تقسیم بر 30 میکنید تا حجم یک روز به دست بیاد بعد تو روز های باقیمونده تا اتمام سرویس ضرب میکنید.
مسلما اگه حجم سرویس جدید کمتر از سرویس قبلی باشه حجم جدید منفی میشه و اگه حجم ها برابر باشن صفر میشه و در غیر اینصورت با همین روشی که گفتم حساب میکنید. حجم سرویس فعلی هم معلومه به کل به فنا میره :n27:
محاسبه قیمت: قیمت بدون مالیات سرویس قبلی رو از قیمت بدون مالیات سرویس جدید کم میکنید تا اختلاف قیمت به دست بیاد بعد تقسیم بر 30 میکنید تا قیمت هر روز به دست بیاد و بعد ضربدر تعداد روزهای باقی مونده میکنید و در نهایت قیمت به دست اومده رو ضربدر 1.09 میکنید تا مالیات لحاظ بشه.
یه نکته ای که هست این روش هیچ تفاوتی با سرویس های معمولی نمیکنه فقط وقتی به نفع تموم میشه که سرویس جدید رو از سرویس های یکساله مثلا 120 گیگ 12 ماهه سرعت 512 انتخاب کنید دلیلش هم اینه که تاریخ اتمام سرویس فرقی نمیکنه. یه نفع دیگه که داره اینه که سرویسهای 10 مگ اونایی که شبانه دارن خیلی گرونن و با این روش میشه مثلا برای 3-4 روز مونده به اتمام سرویس از اون سرویس ها استفاده کرد و لذت برد :n31:
یه نکته دیگه اینه که اگه روزهای باقی مونده کمتر از 3 بشه امکان تغییر سرعت برداشته میشه.
امیدوارم مفید بوده باشه :n01:
برای وبگردی و کارهای دم دستی تقریبا همه شرکتا لنگه همدیگن هیچ فرقی ندارن ( پینگ ، تک کانکشن و ... )
پس همین مخابرات رو نگه میدارم ، چه کاریه کلی هزینه کنم شرکت عوض کنم وضعیتم هیچ فرقی نکنه شاید بدترم بشه
دانلودحجیم هم با بسته شبانه همراه اول انجام میدم
با سرعت 1مگابایت از 2 تا 7 راحت 12گیگ می گیرم
از نظر هزینه هم وقتی با تعرفه های adsl و وضعیت شبانه شرکتها مقایسه کنیم کاملا به صرفه ست این بسته هزارتومنی
موفق باشید
مرسی دوست عزیز که خیلی کامل و گویا توضیح دادید ولی من حوصله این همه محاسبات رو به علت پیری ندارم :n02:نقل قول:
خیلی مختصر : الان سرویسم سرویس عید تا عیده که 280 روز هم مونده تا تموم بشه ! و مثلا ساعت 1-6 هم 80 درصد تخفیف داره ، الان میتونم این سرویس رو به یکساله جدید که 60 گیگ حجم میده تغییر بدم ؟! یا به سرویس شهاب که نیم گیگ در ماه هست ؟ یا کلا به سرویس ماهیانه تغییر بدم ؟ مرررسی
داداش خلاصه تر دیگه نمیشه توضیح داد. :n21:نقل قول:
هر سرویسی که قیمت ماهیانش از سرویس فعلیت بیشتر باشه میتونی بهش تغییر سرویس بدی.
قیمت و حجم رو گفتم چجوری حساب کنی.
تاریخ اتمام هم فرقی نخواهد کرد همونی میشه که سرویس فعلیت داره.
نت از 2 ساعت پیش نابود شده. صفحات یک در میون باز میشن!
از کجا نت داری و از کدوم شهری؟
من خوی هستم اسیاتک عالی خیلی خوبه الان
اسیاتک این دو روزه ماشالاه داره میترکونه کاش همینجوری بمونه قبلا میخاستی یه سرچ تو گوگل کنی پشیمون میشدی ولی الآن اینترو نزده صفحه لود میشه.
انصافا آسیاتک چند وقتت خیلی خوب شده
مخصوصا تو تایم رایگان
امیدوارم همینطوری بمونه
همسایمون از مخابرات گرفته میگه فاجعست ولی اسیاتک خوبه
برا من از امروز بهتر شده. اما مطمئنا کار خاصی نکردن فقط مسیر خارجی عوض شده و احتمالا زیاد دووم نمیاره!
سلام
این اینترنت مخابرات برای شما هم چند روزه زیاد قطع و وصل میشه ؟