آقا ثبت نام غیرحضوری باید چطوری انجام بدیم ؟!
Printable View
آقا ثبت نام غیرحضوری باید چطوری انجام بدیم ؟!
سلامنقل قول:
از سایت گلستان
این شناسه کاربری که زده شماره داوطلبی چیه ؟!
1 خطا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد1 : نام عبور يا کلمه عبور اشتباه است.
حل شد مشکل با تشکر ...
یه سوال دیگه این که این رسید پستی تائیدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی (برای تهیه آن باید به دفاتر پستی مراجعه کنید) رو من امروز رفتم پست و فقط بهم یه رسید خدمات پستی دادن !
میخواستم ببینم همینه یا اون پست رو خودشون میفرستن دانشگاه ؟
سلام دوستان یکی از بچه ها فراگیر رشته روانشناسی شرکت کرده بود ورودی مهر 92 قبول شده الان به من گفته باسش ثبت نام اولیه غیر حضوری کنم
به سایت گلستان که میرم وارد اکانتش هم میشم وقتی به قسمت( پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود) میرم همه فیلدها غیر فعالن پایین هم پیغام میده
کد 8485-7 : تاريخ جاري در محدوده تاريخ مشخص شده براي پذيرش غيرحضوري دانشجو ، قرار ندارد
الان باید چیکار کنم زمان ثبت نام گذشته ؟ راستی این دوست ما مدرک پیش دانشگاهیش هنوز آماده نشده باید چیکار کنه ؟ میتونه ثبت نام انجام بده ؟
داداش دقیق یادم نیست ولینقل قول:
اون رسید رو باید اسکن کنی آپلود کنی تو سایت گلستان
آره باید رسید رو آپلود کنی.
یا تاریخش تموم شد یا هنوز براش شروع نشدهنقل قول:
در ضمن بدون مدرک نمیتونه ثبت نام کنه.اگه تا بهمن مدرکش رو گرفت میتونه از همون بهمن ثبت نام کنه و کلاس بره
رفقا کلاسا همون طورکه میدونید شروع شده به نظرشما بعد حذف و اضافه بریم دانشگاه بهتر نیس؟:n02:
بهتر که هس ولی من فردا دارم میرم؛ جلسه اولمه :n02:نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
رشته پلیمر بخواد تغییر رشته بده بیاد آی تی، باید چه درسایی رو امتحان بده و کلن باید چیکارا بکنه؟ ترم اول باشه نمیشه عوض کنه از همین اول بیاد آی تی؟:n13:
زیاد اطلاع ندارم ولی آزمون تغییر رشته تابستون برگزار میشه درضمن باید حداقل 40 واحد پاس کرده باشیدنقل قول:
آهان پس ترم اول نمیشه!نقل قول:
فک کنم حداقل باید سه ترم رو بخونه پس
ممنونم
آقا این شماره رسید تاییدیه تحصیلی چندرقمی باید باشه ؟!
ممنوننقل قول:
تو حذف و اضافه هم نمیتونه ثبت نام کنه ؟ اگه بهمن بره باسه ثبت نام این یه ترم غیبتو خودشون مرخصی رد میکنن ؟
کـارِ ثبت نامم تموم شد . میخواستم ببینم این گزارش 163 همون 24 ساعت بعد میاد یا الان باید اومده باشه ؟!نقل قول:
كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از مسير زير نسبت به دريافت گزارش 163(فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور)اقدام نماييد:
آغاز و نحوه چگونگي ثبت نام /
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : دستور العمل ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد استعدادهای درخشان (10 درصد برتر) سال 92 دانشگاه پیام نور اعلام شد / اغاز و نحوه چگونگی ثبت نام
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : بر اساس آیین نامه جایابی، در کارشناسی ناپیوسته براساس بند چ آییننامه شماره ۳۵۳۶/۲۱ مورخ ۳۱ شهریور ۱۳۸۶ ، دانشجویان رتبه اول در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی دانشگاه محل تحصیل که ظرف مدت حداکثر چهار نیمسال دانشآموخته شوند و دارای میانگین کل حداقل ۱۷ باشند، مشمول این آیین نامه هستند.
همچنین در کارشناسی پیوسته نیز براساس بند ج آییننامه شماره ۳۵۳۶/۲۱ مورخ ۳۱ شهریور ۱۳۸۶ ، دانشجویان ممتاز که حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل جزء ۱۰ درصد برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی (مجموع دوره های روزانه و شبانه) خود باشند مشمول این آیین نامه می شوند.
دستـــــور العمـــــــل ثبـــــــت نـــــام :
پیرو دستورالعمل ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۹۲ موضوع نامه شماره ۳۵۱۲۷/۳ مورخ ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ به پیوست تصویرنامه شماره ۲۶۶۸۰/۲۲۰۱ مورخ ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ مرکز آزمون دانشگاه در خصوص پذیرفته شدگان استعداد درخشان (پذیرش ممتازین بدون آزمون دانشگاه پیام نور) موضوع بند۲-۲ آیین نامه شماره ۲۲۳۵۴/ و مورخ ۲ خرداد ۱۳۹۲ وزارت علوم تحقیقات و فناوری را ارسال می دارد.خواهشمند است ترتیبی اتخاذ نمایند از پذیرفته شدگان مذکور طبق مقررات و دستورالعملهای ارسالی در صورت دارا بودن شرایط دوره کارشناسی ارشد آیین نامه فوق در صورت نداشتن منع تحصیلی در نیمسال اول ۹۳-۹۲ با رعایت موارد زیر برای نیمسال اول ۹۳-۹۲ ثبت نام به عمل آید:
۱- ثبت نام از تاریخ ۳ مهرماه ۱۳۹۲ لغایت ۵ مهرماه ۱۳۹۲ انجام خواهد شد.
۲-شهریه پذیرفته شدگان مذکور همانند شهریه دانشجویان آزمون سراسری (رسمی) می باشد و ثبت نام به صورت غیر حضوری در سیستم جامع خدمات آموزشی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام می شود.
۳-پذیرفته شدگان لازم است حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریورماه ۱۳۹۲ درمقطع قبل فارغ التحصیل شوند. بدیهی است از ثبت نام کسانی که تا تاریخ مذکور فارغ التحصیل نمی شوند ممانعت به عمل آید.
۴-فرم تعهد پذیرفته شدگان بدون آزمون در مقاطع کارشناسی ارشد پیوست می باشد. ثبت نام قطعی پذیرفته شدگان منوط به امضا و اثر انگشت است.
نام فایل نمایش فایل بخشنامه ثبت نام (PNG) ا ۷۰KB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آئین نامه استعدادهای درخشان (PDF) ا ۱٫۳۳MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرم تعهد پذیرفته شدگان (WORD) ا ۱۱KB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرم تعهد پذیرفته شدگان (PDF) ا ۳۳KB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکـــــــــــــــــــات مهـــــــــــــم :
۱- هنوز نحوه ورود و چگونگی ثبت نام پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان سال ۹۲ اعلام شده . به محض اعلام در همین خبر اطلاع رسانی خواهد شد.
نه تو حذف و اضافه فقط میشه واحد برداشت! غیبتی درکار نیست چون ایشون تا زمانی که ثبت نام نکردن دانشجو رسمی پیام نور به حساب نمیان!نقل قول:
دوستان من دوتا درس از پیش واسم مونده،راهی هست که ثبت نام کنم و هم اون دوتا درسو حین تحصیل پاس کنم؟
اصلا هنوز مهلت ثبت نام مونده؟
شوما ثبت نام میکنی،بهتون مرخصی میدن که برید درس ها رو پاس کنید،بعدش که پاس کردین میاین انتخاب واحد میکنینقل قول:
سلام
من معدل کلم زیر 12 شده :n03: البته 2 ترمم مونده
میخواستم بدونم اگر با زیر 12 تموم کنم وقتی بهم معادل میدن راهی هست که بتونم معدلم رو بالا ببرم و از معادل گرفتن نجات پیدا کنم؟
نمره معرفی به استاد مثل یه معدل حساب میشه یا نه؟
باید هزینه این ترمو بریزم دیگه نه؟نقل قول:
شهریه ثابتنقل قول:
حضور در کلاسهای پیام نور اجباریه یا نه؟ میشه انتخاب واحد کرد و فقط سر جلسه امتحان رفت؟
ببخشیید که زیاد سوال میکنم شهریه ثابت چقده؟نقل قول:
نقل قول:
حضوری در کلاس ضروری نیست مگر دروس عملی و آزمایشگاهی
حدودا 80.000تومننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : رییس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور، گفت: فرآیند ثبتنام برای شرکت در کنکور فراگیر کارشناسی ارشد سال 92 دانشگاه پیام نور از روز یکشنبه 14 مهر آغاز میشود.
به گزارش پایگاه خبریب دانشجویان پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نقل از خبرگزاری ایسنا ، بهنوش سلیم بهرامی با اشاره به آغاز ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور از ۱۴ مهرماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: ثبتنام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور از ۱۴ مهرماه ۹۲ آغاز و تا ۲۱ مهرماه ۹۲ ادامه دارد.
سلیم بهرامی درباره زمان برگزاری آزمون، اظهارداشت: اواخر آذرماه یا هفته نخست دی ماه امسال، کنکور فراگیر کارشناسی ارشد برگزار میشود.
ثبت نام علاقمندان به شرکت در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور همانند سال گذشته کاملا به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی sanjesh.org انجام خواهد شد.
پذیرش در این ثبت نام برای نیمسال دوم (بهمن) ۹۲ و نیمسال اول (مهر) ۹۳ صورت میگیرد.
علاقه مندانی که نیمسال بهمن ۹۲ را انتخاب می کنند حداکثر تا ۳۱ بهمن ۹۲ و آنهایی که شهریور ۹۳ را انتخاب می کنند حداکثر تا ۳۱ شهریور ۹۳ باید فارغ التحصیل شوند.
کلیه منابع و کد رشته محل ها در دفترچه ثبت نام منتشر خواهد شد.
ظرفیت پذیرش در هر کد رشته محل ۱۵ نفر از طریق آموزش محور (بدون پایان نامه) و ۱۵ نفر پژوهش محور (با پایان نامه) می باشد.
همچنین یادآور می شویم پذیرش در مقطع کارشناسی از طریق فراگیر دیگر انجام نخواهد شد و علاقه مندان به شرکت در دوره های کارشناسی پیام نور باید از طریق آزمون سراسری یا پذیرش بدون آزمون (پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی) اقدام کنند.
دوستان حذف و اضافه پیام نور کی هست؟
آقا من هرچی زنگ میزنم مرکز شمیرانات جواب نمیدن،راستیتش چون راهم دوره سختیم میاد برم
دوستان پیام نوری هنوزم ثبت نام میکنن؟
8 ام تا 16 امنقل قول:
وقتی میخوان معدل کل حساب کنن فقط نمره های قبولی رو حساب میکنن یا همه نمره ها؟
مثلا تو یه درسی یه بار زیر 10 گرفتی رد شدی بار دیگه بالای10 شدی.همون بالا 10 حساب میشه؟
بله همونی که بالای 10گرفتید حساب مبشه و اونی که زیر10گرفتید توی معدل کل حساب نمیشه. اگر کارنامه کلی رو ببیند روبروی این موارد کد3 رو زده یعنی اینکه در معدل کل محاسبه نمیشه!نقل قول:
برای من جلو درسهای که نمره نیاوردم کد 1 زده و جلوی درس های که غایب بودم کد 3 جلوی اونهای که تو معدل کل حساب نمیشه کد 2 باید میزده که کلا برای من این یکی وجود ندارهنقل قول:
مث اینکه همشون رو تو معدل کل میخوان حساب کنن:n03:نامردیه
دوستان یه سوال خییللیییی مهم و واجب
میگن پیام نور محدودیت حق انصراف داره ؟؟؟!عایا واقعیته؟؟؟؟
میگن یه دفعه بیشتر نمیتونی انصراف بدی
من الان it هستم میخوام انصراف بدم برم مهندسی بازرگانی،بعدشم واسه کنکور بخونم و اگه دولتی قبول شدم برم(اینجا باید یه بار انصراف بدم و برم مدیریت بازرگانی ،اگه دولتی قبول بشم نمیتونم دیگه انصراف بدم؟؟؟؟؟؟)
فقط دروسی که غایب هستین و اینکه درسهایی که قبلا برای کنکور فراگیر بود اونا حساب نمیشد ولی بقیه همشون حساب میشننقل قول:
آقا این که برای من زده ؛ استاد : اساتيد گروه آموزشي ؛ دقیقاً یعنی چی ؟!
یعنی هنوز برای اون درس استادی مشخص نشده تا تدریس کنه .نقل قول:
منتظر باید موند تا مشخص بشه و اسم استاد بزنن
یکی از درس هام هم وقتی میخوام برنامه ـش رو نگاه کنم میزنه دادهای برای نمـایش وجـود ندارد! منظورِ این یکی چیـه ؟! :دی