یعنی شما میگی قطعات اچ پی تو چین ساخته نمیشه!:31:نقل قول:
یعنی شما میگی قطعات اچ پی تو چین ساخته نمیشه!:31:نقل قول:
بله بله شما راست میگی مخصوصا سی پی یو p9600 خوب اومدی اطلاعاتتم که خیلی بالاست! حواست باشه تیم ملی جا نمونی!نقل قول:
حلا خوبه fw46 نداری و از نداشته ها دفاع می کنی! داشتی چی می گفتی:27:
اشتباه نکن خریده با من خریدنقل قول:
t9600 هست که اشتباه نوشته
بله قطعاتش چینی نیستنقل قول:
تا 2.5 ساعت شارژ میدهنقل قول:
2.5 تا 3 ساعت . اگه کار معمولی انجام بدی!
بستگی داره به کاری که میکنی!نقل قول:
بازی کنی باطری میخوره:31:
یه سوال . چرا لپتاپ های سونی همه ویندوز هاش 64 بیتی ان ؟
اگه 64 باشن پس اولین کاری که باید کرد اینه که بعد از خرید یه ویندوز نصب کنی روش .
مشروط به این که از برنامه ها و بازی هایی استفاده کنی که با 64 بیتی سازگار نباشن. در اون صورت هم حداقل یک گیگ رم از دست میدی.نقل قول:
سلام
دوستان كسي قيمت اين مدل را داره
Dell Inspiron 1420
مشخصات كلي نوت بوك نام نوت بوك Dell Inspiron 1420-C
دل اينسپايرون 1420 نوع نوت بوك معمولي ساخت مالزي قيمت
پردازنده نوع پردازنده Core 2 Duo سرعت پردازنده 2 گيگاهرتز حافظه Cache 2 مگابايت سرعت Bus 800 مگاهرتز حافظه حافظه RAM 2048 مگابايت نوع حافظه RAM DDR2 SDRAM هارد ديسك 250 گيگابايت مشخصات هارد ديسك 5400 RPM درايو نوري DVD/RW صفحه نمايش اندازه صفحه نمايش 14.1 اينچ نوع صفحه نمايش Brite نسبت صفحه نمايش WXGA حداكثر رزولوشن 1280 × 800 ساير مشخصات كارت گرافيكي Geforce 8400 - 890 MB مودم دارد 56k كارت شبكه (LAN) دارد 10/100 شبكه بي سيم (WLAN) دارد iLink - 1394 دارد بلوتوث دارد كارت خوان (Memory Reader) دارد وب كم دارد باتري Li-Ion مدت كاركرد باتري
باتري دوم No وزن 2.2 كيلوگرم ابعاد
سيستم عامل Microsoft Windows Vista ساير امكاناتو
DELL VOSTRO 1520
2.1 2MB 800
2GB
250
GeForce 9300 GS
15.4
و آيا در بازار موجود هست يا نه
با سلام دوباره خدمت دوستان
یه سوال داشتم آیا کلا نوت بوک های ایران رهجو ساخت چینه یا اسمبل چینه؟!
و اینکه fw46 اگه بیاد (که فکر نکنم به این زودیا بیارن) ساخت چینه یا اسمبل چینه به هر حال چه ارتباطی با چین
داره؟!:31:
اخه فعلا اکثر برنامه ها 32 بیتی اند.
ایران رهجو مدلهای ساخت چین رو وارد میکنه البته بهتره بگم اسمبل چین رو.نقل قول:
fw 46 هم اسمبل چین هستش. البته قطعات هم چینی هستش .
مدلهای ساخت آمریکاش هم قطعاتش همینه فقط تفاوت اینه که تو آمریکا اسمبل میشن.
مدل fw46 طبق نوشته ی خود ایران رهجو 2 ساعت شارژ نگه میداره و مدل دیگه fw , تا 2.5
---
منم طبق گفته ایران رهجو گفتم که برای fw 46 تا 2.5 ساعت هستش.نقل قول:
نه اتفاقا برنامه های 64 بیتی زیاده. آنتی ویروس که هست. بازی ها هم تک و توک پیدا میشه سازگاری نداشته باشه. درایور هم که موجوده.نقل قول:
من خودم 4 گیگ رم DDR3 دارم الان ویستای 32 بیتی فقط 2 گیگشو میشناسه. خیر سرمون سیستم سرعت بالا گرفتیم. تازه سرعت پردازش ویندوز 64 بیتی هم دو برابره.
حالا من خودم اشتباهی customize کردم با 32 بیتی سفارش دادم الان پشیمونم. شما میخوای 64 بیتی اوریجینال رو عوض کنی 32 بیتی بریزی؟
نمی دونم والا شاید پس روی کاغذ قیمت اشتباه نوشتن . لیست قیمت ایران رهجو رو اسکن گرفتم ببینید که تنها این مدل رو زده 2 ساعت و بقیه 2.5 ساعت :نقل قول:
کد:http://shadmehraghili.info/upload/images/5skoczu5lkbwh2nn59zn.jpg
--
سلام بچه ها خوبین یک راهنمایی می خواستم .
می خوام بدنم لب تاب با برند acer خوب هست یا نه
من از مدل aspire 5738zg از acer رو می خوام بخرم با این مشخصات ram 3 gig ddr3
hard 320
display : 15.6
cpu : core 2 800mhz
Gerafic 512 g gorce
با قیمت 695 در حالی که برند های دیگه با این مشخصات قیمت بالای 1000000 تومان باید بخرم
به نظر شما دوستان برند acer خوبه بخرم یا نه و با 700 هزار تومان چی بخرم
Pro که گرونه. کدوم مدلش؟نقل قول:
MacBook Proنقل قول:
13-inch: 2.53GHz
1850000 تومن
از اساتید عزیز درباره برندی که گفتم نظرشون رو اعلام کنن متشکر می شم
پسر خوب لپ تاپتو برای چه کاری میخوای؟نقل قول:
اگه برای کار سنگین از جمله بازی میخوای دور مک بوکو یه خط قرمز بکش:13:
بازار fw46 خیلی داغه!
اقا من لپ تاپمو یک ماه نشده استفاده دارم میکنم میفروشم!
1600 کی میخواد!:31:
اخه میدونی چیه ، این پسر عمه ما یه لپتاپ سونی گرفته که ویندوزش VISTA HP 64 هستش .نقل قول:
من هر کاری کردم یه برنامه براش پیدا کنم که بتونم باهاش هاردشو پارتیشن بندی کنم نتونستم . paragon partition manager 64 رو نصب کردم نشد . از خود ویندوز هم که نشد . نمیزاره بیشتر از 75 گیگ رو shrink کنم.
شما میگی چه کنم .
خودم هم میخوام یه دونه SR بخرم که گرافیکش اینتل نباشه . با 1300 میشه خرید ؟ اگه نشه چه کنم :41:
ببینید بیشتر لپ تاپ های استوک وارداتی هستند و معمولا مشکلاتی دارند و به اسم استوک به فروش میرسننقل قول:
لپ تاپ استوک یعنی دست دوم دیگه !! چیزی که از کارتن در بیاد و استفاده بشه دست دوم در نظر گرفته میشه
فقط تفاوتش با اون دست دومی که میرید تو بازار بدون کارتن و ... میخرید اینه که اونقدر استفاده نشده و سالمتر و تمیزتر هست و به شکل لپ تاپ آکبند پک میشه
پیشنهاد :
در کل بیشتر به فکر لپ تاپ آکبند با گارانتی مناسب باشید
بیشتر واسه وبگردی و تماشای فیلم و گوش دادن به مورزیک میخوام .نقل قول:
PS3 دارم و خیلی هم با بازیهای PC حال نمیکنم ..... .
بازارش خیلی داغه اما میدونید که اکش موجود نیست ..... .
1600 ؟!! چرا اینقدر مفت ؟؟! من 1800 میخرم ...... :13:
اگه گرافیک واست مهم نیست که برو یه 1640 بخر صفا کن. بنده از مخالفان سرسخت مک بوک به ویژه Pro 13 هستم.نقل قول:
اقا dv6 1199 fingerprint هم داره؟
کسی لینک کانفیگ کاملشو داره؟
قیمتش دقیقا یا حدودا چنده؟
هیچ جوره با دل حال نمیکنم من ....... .نقل قول:
علت ؟؟! بحث سلیقس دیگه ؟
fw 46 به خاطر بلوری و full hd بودنش خوراک فیلمه صداشم بد نیستنقل قول:
مفته دیگه!!! بازار سیاه هست من چون راضیم یه جوری میفروشم که اگرم کسی بخره دلم نسوزه!:15:
در مورد بازی هم ps3 رو با pc مقایسه نکن جفت بازی رو تو دو کنسول تست کنی میبینی pc خیلی بهتر و قشنگ تر اجرا میکنه البته با 400 تومن نمیتونی این کارو بکنی:31:
شما برای این کار میتونی 1640 دل رو بگیری اونم گزینه خوبیه lcd led هست ولی خبری از بلوری و فول اچ دی نیست
1225 هم هست اون للوری داره ولی صفحه نمایشگرش به خوبی 1640 و fw سونی نیست
راستی سری fw490 هم خوبه lcd خوبی داره ولی بلوری نداره
همه ی اینا رو که گفتی من میدونسم .نقل قول:
در مورد همشون حسابی تحقیق کردم .
من اصلا واسه خاطر بلوری و full hd بودن 46 میخواسمش . اولا چرا میخوای بفروشی ؟
دوما اگه واقعا سالم و تمیزه و مشکلی نداره من 1.250000 ازت میخرمش .
من یه زمانی گیمر خفنی ! بودم اما حالا فقط FiFA میزنم که اونم کفیت نسخه ی کنسولیش با نسخه ی pc ش قابل مقایسه نیست اصلا .... .
با دل و اچپی حال نمیکنم اصلا ...... .
قا dv6 1199 fingerprint هم داره؟
کسی لینک کانفیگ کاملشو داره؟
قیمتش دقیقا یا حدودا چنده؟
بله دارهنقل قول:
HP DV6-1199
CPU 2.6 6MB 1066
Ram 4GB
Hard 500GB
ATI 4650
15.6" LCD
Blue Ray Rom
vista home primeium
2.8 kg
made in china 1,490,000 toman garantee iranHP
مهرشاد جون تو این وضعیت که این مدل گیر نمیاد خوب داری حال میکنی:31::31:نقل قول:
راستی من این مدل رو تو یکی از شهرستان ها گیر آوردم اما نمیدونم طرف ازش استفاده کرده یا نه
درضمن قیمت رو هم گفت 1650 حالا بنظرتون بگیرم یا نه
فقط وفقط به خاطر این دو دل هستم که اولا حسش نیست برم شهرستان بعدشم واسه یه دونه تو شکم
که طرف ازش استفاده کرده باشه
مهرشاد یه سوال؟
وقتی نوت بوک رو خریدی باز بود یا کلا آکبند بود:46:؟ (من راجب این قضیه تو نوت بوک زیاد وارد نیستم)
بقیه ی دوستان اگه اطلاعاتی راجب این موضوع دارن لطفا منو راهنمایی کنن
ممنون:46:
این دو مدل Full HD نبود :44:نقل قول:
کانفیگش خوبه اما فول اچ دی نبود و مانیتورش هم زیاد جالب نبود
از صبح تو همه ی سایت ها رفتم هرمدلی که نگاه میکنم از یه نظر ضعف داره :44:
یعنی هیچ نوت بوکی پیدا نمیشه که مثل کانفیگ fw46 باشه سونی با این همه عظمتش چنین نوت بوکی نداره!:9::9:
چه جورم:34:نقل قول:
دلتون بسوزه!:14:
حال میده ها قیمتش بره دورو ور 1900 خوبه!میدمش 1700 بره بعد میرم سربازی!لپ تاپ به چه دردم میخوره!:27:
لپ تاپ اکبند مشخصه روی صفحه lcd نباید اثر انگشت باشه باطری باید جدا از لپ تاپ باشه قسمت خروج هواش نباید گردو خاک داشته باشه و یه سری موارد دیگه که باید تو صفحه اول همین تاپیک باشه
اگه این جایی که میخوای بگیری نماینده ایران رهجو باشه خیالت راحته من برای همین خیالم راحت بود انقدر دقت نکردم
من خودم لپ تاپمو که یه سونی با ویندوز 64 بیتی هست با Acronis Disk Director Suite 10 build 2160 پارتیشن بندی کردم. تو همین سایت تو قسمت پارتیشن بندی موجوده.نقل قول:
بد نگذره؟ من میگم با این وضعیت صبر کنی 1800 میتونی بفروشیش:31:نقل قول:
حالا که لپتاپت دیگه بدردت نمی خوره بندازش دور:21: اما قبلش بگو کجا میندازیش!
من نمیدونم چه گیری دادن همه به این fw46! این hp و سونی های دیگه هم به خدا بد نیست!
من یه سوالی وسم پیش اومده اونم اینه که چرا بقیه شرکت ها این مدلا وارد نمی کنن؟انحصاری دسته ایران رهجو ؟هر شرکتی وارد میکرد اوضاعش از این رو به اون رو می شد چرا وارد نمی کنن؟؟؟
این زیگورات هم اینگاری منتظره همه نوت بوک بخرن بعدش studio 1640 جدیدا بیاره!
البته که ما منتظره چیزی نیستیم:21:
سلام به همگی
یه خبر به اونایی که دنبال fw 46 هستن . (از یه منبع معتبر)
این مدل قطعا تا آخر این هفته دوباره وارد میشه توسط گارانتی ایران رهجو
من بهتون پیشنهاد میکنم این یکی دو روز هم صبر کنید .
قیمتش هم به احتمال خیلی زیاد همون 1550 هستش و میتونید امیدوار باشید به خرید این مدل .
یا حق
:20::31::31:اینا به جز جمله ی کلیدی آخر هفته چیز دیگه بلد نیستن بگن! یادش بخیر اون یه ماه پیش هم همینا میگفتن:20:نقل قول: