سلام
من در ورد یک جدول کشیدم.حالا میخواهم مثلا کلمه تست را بالای جدول بنویسم
اما فاصله خیلی زیاد میشه بین کلمه و جدول
چطور میشه بسیار نزدیک به خط افقی جدول چیزی نوشت؟
Printable View
سلام
من در ورد یک جدول کشیدم.حالا میخواهم مثلا کلمه تست را بالای جدول بنویسم
اما فاصله خیلی زیاد میشه بین کلمه و جدول
چطور میشه بسیار نزدیک به خط افقی جدول چیزی نوشت؟
سلامنقل قول:
جدولی طراحی کنید.
داخل آن متنی را بنویسید.
داخل همان سطر یا ستون را کاملا آبی کنید. (انتخاب کنید)
طبق عکس زیر، تنظیمات زیر را اعمال کنید.
اندازه جدول با توجه به طول متن شما تغییر پیدا میکند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام؛ با عرض معذرت در نقل قول از I KinG I ، عکس پست رو داخل SPOILER میگذارم.
فکر میکنم شما منظور Life24 رو خوب متوجه نـشدید!نقل قول:
اگه اشتباه نکنم ایشون میخوان کلمه مورد نظرشون با فاصله ی کمی از بالای جدول قرار بگیره، نه داخل جدول.
سؤال:
نقل قول:
ابتدا روی کلمه مورد نظرتون کلیک کنید.
طبق عکس های زیر:
محتوای مخفی: عکس
در عکس دومی، ابتدا روی عدد 1.0 و بعد روی آخرین مورد یعنی Remove Space کلیک کنید.
سلام دوستان
شرمنده دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
1- چطوری میتونم تو دو صفحه ی مختلف در یک فایل word، جدا کننده ی پانویس رو یه بار سمت راست و یه بار سمت چپ قرار بدیم؟
2- چرا اعداد پشت هر کدوم از پانویسا رو اینطوری مینویسه؟! در واقع میخوام این شکلی باشه (1- نمونه) نه اینطوری که تو شکل مشخص کردم که بدون خط تیره و کمی هم بالاتر از خود متنه!
پیشاپیش تشکر:n16:
سلام دوست گرامی اول نشانگر موس رو انتهای کلمه ی مد نظر رو که قراره پانویس بگیره بگذارید از سربرگ بالا ==رفرنس==insert footenote رو بزنیدنقل قول:
خب الان فرضا عدد به صورت 1 کوچیک که انگار بالاوند هست نمایش داده میشه خیلی سخت نیست مارکش کنید پاکش کنید و خودتون یک 1 معمولی بنویسید(یا فارسی یا انگلیسی بسته به متن مورد نظر)
در مورد سوال اول وقتی insert footenote رو زدید فرضا اون خط پایین صفحه سمت چپ هست شما میخواید که راست باشه مراحل زیر رو دنبال کنید
از بخش view
document view
draft رو انتخاب کنید
محتوای مخفی: ادامه توضیحات
محتوای مخفی: ادامه توضیحات
سلام.
دوستان توی word 2010 چطور میشه تعیین کرد حاشیه ها چقدر فاصله داشته باشن.
توی 2003 از قسمت file>page setup بود ولی اینو پیدا نمیکنم.
---------------------------
یک آموزش تصویری خوب برای مجموعه آفیس 2003 چی پیشنهاد میکنید (ورد-اکسل-پ.پ - اکسس)؟
هنوز وقت نکردم icdl 1 رو بگیرم :D
سربرگ چهارم page layoutنقل قول:
اون فلش کوچیک پایینش رو بزنید کادر پیج ست آپ باز میشه و تنظیمات مربوطه:n39:
های ملت :د
نجره اید؟! :P
رو یه سیستم وردش نیو صفحه که میزنم یه صفحه میاد که زده بلنک داکیومنت. ولی رو یه سیستم دیگه یکسره صفحه جدید میاره. تنظیماتش کجاست که یکسره تو این سیستم هم وقتی رو صفحه جدید کلیکیدم صفحه جدید رو بیاره و یه پنجره دیگه باز نکنه واس خودش!؟
یسوال دگ:
هر صفحه پاورپوینت چند میگیرن؟ بگید بدونیم که لازم دارم :پی
سلام
وقتی مطلبی رو در ورد 2010 کپی میکنم نوشته ها و عکسها چندین قسمت میشن یعنی بطور یکنواخت پشت سر هم نمیان و صفحه صفحه میشه و خیلی جای بیخود میگیره
توضیح عکس هستش خود عکس رو باید اونقدر پایین برم تا ببینم و جای خالی بدون استفاده خیلیه
لطفا راهنمایی کنید تا همه مطالب یکسر داخل یه صفحه و با همون فاصله ای که کپی کردم بود قرار بگیره
بستگی داره! اگر روی صفحات پاور، افکت کار میکنید یا تنظیمات خاص اعمال میکنید تا صفحه ای 1000نقل قول:
ولی کپی پیست از فایل ورد اگر هست فکر کنم صفحه ای 500 بیشتر نشه:n17:
احیانا تفاوت سایز فونت وجود نداره؟نقل قول:
احتمالا جایی که کپی میکنید فونتش خیلی کمتره
و وقتی در صفحه جدید paste میکنید با فونت بزرگتره
همین باعث میشه که صفحات بیشتری اشغال بشه...
البته ممکنه بد متوجه شده باشم و منظورتون چیزه دیگه ای باشه:n16:
وقت بخیرنقل قول:
منظورم این نبود
مطالب رو کپی پست که میکنم داخل ورد
هر چند سطر ویا هر یکی دو عکس یه فاصله میندازه انگار برش میخوره صفحه
این فاصله رو نمیخوام
سلام صفخه آخر ی فایل ورد رو میخام پاک کنم هر کاری میکنم پاک نمیشه؟؟ کسی هست کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــکم کنه؟؟؟؟؟ شدیدا ضروری هست
نقل قول:
عکس مورد نظرتون بزرگه و در صفحه دلخواه جا نمیشه، برای همین میفته صفحه بعد.
یا باید عکس رو کوچیک کنید یا اینکه وضعیت Margin رو تغییر بدید:
برای کوچک کردن، داخل ورد روی عکس کلیک راست کرده و Size رو به اندازه مناسب تغییر بدید.
برای تغییر Margin میتونید از روی خط کش عمودی و یا از منوی ورد اقدام کنید:
محتوای مخفی: 1
البته یه کار دیگه هم میتونید انجام بدید: جای عکسها رو در ورد تغییر بدید.
روی عکس مورد نظر کلیک و طبق تصویر زیر مورد مناسب رو انتخاب کنید. بعد میتونید نگه داشتن دکمه کلیک چپ ماوس روی عکس در ورد اون رو جابه جا کنید.
محتوای مخفی: 2
اما اگه نمیخواید فایل word رو پرینت بگیرید و یا جایی ارائه بدید،از منوی زیر اقدام کنید:
محتوای مخفی: 3
با اینکار عملاً یک صفحه وب خواهید داشت و میتونید عکس، متن و لینک ها رو داخلش کپی کنید.
فقط وقتی محتوای مورد نظر رو کپی میکنید ممکنه کمی بیشتر از حالت عادی طول بکشه.
نقل قول:
سلام
فکر کنم صفحه آخر فایل شما سفید باشه!
اول فایل Word رو یه جای دیگه کپی کنید که اگه متنش به هم ریخت فایل اصلی رو داشته باشید
حالا برید انتهای صفحه قبلش (منظورم صفحه یکی مونده به آخره)، جلوی آخرین کلمه کلیک کنید و دکمه Delete رو نگه دارید.
سلام
بچه ها این اوتو ریکاوری توی ورد ک هر چند دقیقه یه بار انجام میشه برای چیه؟ اگه غیر فعالش کنم اتفاقی برای فونت هام نمی افته؟
ممنون
سلام.
ورد 2007 روی ویندوز 7 نصب کردم. تا یک هفته پیش مشکلی نداشتم ولی الان نمی تونم شماره صفحه رو درج کنم!!
گزینه های page namber غیرفعال شدن.
وقتی که روی page number کلیک می کنم ارور میده.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بهترین آموزش WORD چیه اگه مقالی فیلمی کتابی هست دوستان ممون میشم راهنمایی کنن میخوام به صورت حرفه ای یاد بگیریم WORD
علیک سلامنقل قول:
این اتو ریکاوری برای اینه که وقتی سیستم یهو خاموش شد یا برق رفت ازش یه کپی داشته باشه که بعدا وقتی ورد رو باز کردی اگه سیستم خاموش شده بود یهو بعد برش گردونه. اگه غیرفعالش کنی اگه سیستمت خاموش بشه یا برق بره یهو میزنه تو ذوق ! :د
فک کنم همین فایل بود که کامل بود:نقل قول:
آخرشم فتوشاپ و یه نرم افزار دیگه انگار بود که یادم نیست چی.
نقل قول:
کسی راه حل این مشکلو نمیدونه؟؟
سلام به اساتید گرامی و خسته نباشید
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنین تا بتونم کاغذ A5 رو به این لیست اضافه کنم توی word 2013
سلام
احتمالا این مشکل به خاطر نصب پرینتریه که سایز a5 رو ساپورت نمیکنه
پرینتر دیفالتتون رو تغیر بدین احتمالاً درست میشه
واقعا ازتون ممنونم.دوستانی که این مشکل رو دارن برن توی قسمت Devices And Printers پرینتر دیفالت رو تغییر بدیننقل قول:
مراحل زیر رو دنبال کنید:نقل قول:
آدرس زیر رو توی پنجره اکسپلوررتون وارد کنید و اینتر بزنید:
توی فولدر(های) باز شده تمام فایل های Building Blocks که پسوند dotx دارن رو ابتدا یه بکاپ ازش بگیرید بعد پاکش کنیدکد:%userprofile%\Application Data\Microsoft\Document Building Blocks\1033
(محض احتیاط، نمایش فایلای Hidden و سیستمی رو هم فعال کنید تا چیزی از فایلا از دستون در نره)
ایشالا مشکلتون حل میشه
سلامنقل قول:
هیچ فرقی نکرد. مشکل همچنان پابرجاست.
با نصب دوباره برنامه، این مشکل برطرف میشه؟
بله شاید برطرف بشه :n31:نقل قول:
با سلام
محتوای مخفی: sky1sky
1 ) شما بعد از اینکه متن رو در فایل مقصد paste کردید، باید Match Destination Formatting رو انتخاب کنید، نه keep source formating. با کاری که شما قبلاً میکردید فرمت فایل مبدأ حفظ میشد.
2 ) به طور طبیعی پاورقی در همون صفحه ای قرار میگیره که متنش قرار داره.
اگه شما برای یک کلمه پاورقی ایجاد کنید و به هر دلیل اون کلمه بره صفحه بعد، توضیحات پاورقی هم میره پایین همون صفحه.
مگر اینکه در اون صفحه فضای خالی داشته باشید که در اینصورت میشه کاری کرد پاورقی دقیقاً بیفته پایین متن، نه پایین صفحه؛ که البته فکر نمیکنم فایل شما این طوری باشه.
اما به نظرم یه کار بشه کرد: تمام توضیحات پاورقی رو منتقل کنید به انتهای فایل وُرد؛ یعنی صفحه آخر.
اول یه کپی از فایل جای دیگه درست کنید. (Copy+Paste)
از منوی وُرد در قسمت footnote روی فلش کوچیک کلیک کن (پایین + سمت راست)
طبق عکس زیر End notes و از کارد جلویی End of document رو انتخاب و در نهایت روی Insert کلیک کنید.
با این کار تمام پاورقی ها به آخر سند متنی متنقل میشن.
محتوای مخفی: .
نقل قول:
هر دفعه وارد ورد میشم می خواهم add -one babylon رو در ورد غیر فعال کنم اما بعد هر بارحذف کردن دفعه بعدی که سیستم رو روشن می کنم مجدد هست و باید مجدد حذفش کنم راهی هست که برای همیشه add-one اش رو غیر فعال کنم
مرسی
محتوای مخفی: پست5
محتوای مخفی: پست3
محتوای مخفی: macros
جواب این سؤال رو نیمدونم ولی این نسخه از وُرد ظاهراً اکتیو نیست. مطمئن نیستم ولی فکر کنم مشکل از اینجا باشه؛ یا شاید دارید از نسخه بتا استفاده میکنید.
محتوای مخفی: سؤال 5
همانطور که میدانید در نرمافزار Microsoft Word در بالا و پایین صفحات دو خطکش افقی و عمودی وجود دارد که امکان تنظیم اندازهی حاشیهی صفحه، پاراگرافها، جداول و... را فراهم میسازد. در صورتی که به این خطکش دقیق شوید متوجه خواهید شد که واحد اندازهگیری آن بر حسب اینچ است. در این ترفند به نحوه تبدیل واحد اندازهگیری این خط از اینچ به سانتیمتر خواهیم پرداخت.
بدین منظور:
ابتدا (ترفندستان) در منوی File بر روی Options کلیک نمایید.
در پنجرهی باز شده، در قسمت سمت چپ، بر روی تب Advanced کلیک کنید.
حال در قسمت سمت راست پنجره، در محدودهی Display، گزینهی Show measurements in units of را بر روی Centimeters تنظیم نمایید.
در پایان بر روی دکمهی OK کلیک کنید.
خواهید دید که واحد خطکش از اینچ به سانتیمتر تبدیل شده است.
سلام دوستان
یه سوال فوری داشتم لطف کنید سریع جواب بدین ممنون میشم چون مربوط به پروژه دانشگام میشه
تو محیط word 2013 میخوام هدرهای مختلف با عنوانهای مختلف بزارم
آموزش طریقه ایجاد هدرهای متفاوت رو خوندم و عملی شد اما زمانی که میخوام هدر جدیدبا title تعریف کنم
محتوای title ها شبیه هم میشه در صورتی که سکشن جدید ساختم اما محتوای عنواین شبیه هم میشه
مشکل کار کجاست؟
سلام
من ورد 2010 دارم
میخوام یه سری پاورقی ک 24 تا است رو توی یه صفحه بنویسم ولی میخوام توی 3 ستون قرار بگیره، چطوری میتونم این کارو بکنم؟
ممنون
ویرایش:بچه ها لطفا این مشکلم رو هم حل کنید، توی یه سایت نوشته بود توی ورد 2013 میشه پاورقی رو ستونی کرد (تا 4 ستون)، آفیس 2013 نصب کردم ولی با اون روش هم نشد،
چیکار کنم؟
در ضمن بعضی وقتا ورد 2013 ک بازه خود ب خود پیغام میده ک برنامه ورد باید ریست بشه و کلوزش میکنه، علتش چیه؟
عکسش رو هم براتون ضمیمه کردم
سلام دوستان چه کسی برای ورد ابزار ویراستار نصب کرده و باهاش کار کرده ؟؟؟؟؟؟
من می خواستم ببینم چطور می تونم یک سری کلمات مرکب که زیاد استفاده می کنم به ویراستار اضافه کنم
مثلا دانش آموز را به صورت نیم فاصله بین دانش و آموز بنویسم که هر وقت دانش آموز تایپ کردم ویراستار این فاصله را درست کنه
البته میشه از Autocorrect ورد کمک گرفت اما در این صورت بعضی اوقات کار نمی کند ....
سلام
من درمحیط گوگل درایو متنی به زبان انگلیسی و فارسی نوشتم اما زمانی که اونو در World 2010 کپی کردم ترتیبش به هم ریخت.۲ عکس ضمیمه موضوع را روشنتر میکند.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام؛ این قسمت از منوی ورد چی میگه؟!
میگه موقع سیو فونت های استفاده شده در فایل رو هم درون فایل قرار میده تا در جاهای دیگه اگه فونت نصب نباشه باز هم درست نشون بدهنقل قول:
تیک اولی میگه فقط کاراکترهای استفاده شده در فایل مورد نظر رو درون فایل قرار بده (نه همه فونت) تا حجم فایل نهایی کاهش پیدا کنه
تیک دومی هم میگه فونتای سیستمی که روی همه سیستم ها به طور پیش فرض نصب هست رو درون فایل قرار نده
سلام
من میخوام مثل عکس زیر در فایل ورد رفرنس دهی کنم ولی وقتی روی Insert Endnot کلیک می کنم ، Footnote فعال میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام نیازی به این کار نیست شما می تونید از قسمت parageraph و numbering اعداد را به صورتی که در کروشه باشه تعریف کنید.نقل قول:
البته پیشنهاد من اینه که از افزونههایی چون zotero که به راحتی قابل نصب روی ورد هستند برای رفرنس دهی استفاده کنید
ممنون از پاسختون ولی درج عدد از قسمت numbering اتومات نیست ولی با استفاده از endenote اعداد داخل براکت در متن با شماره مرجع آخر فایل ارتباط دارند و به صورت اتومات تغییر می کنند.نقل قول:
در مورد افزونه آیا افزونه هم مثل فونت ها باید روی سیستم دیگه نصب بشه تا فایل درست نمایش داده بشه؟
نه نیازی نیست که حتما نصب باشه.نقل قول:
در خود ورد هم با استفاده از همین نامبرینگ می شه ارتباط برقرار کرد ، اما من الان حضور ذهن ندارم، امیدوارم دوستان بتونن راهنمایی کنن
سلام
به اسکرول و کلید کنترل روی کیبورد صفحه ورد رو کوچک میکنم و میره سمت چپ صفحه
میخواهم وقتی کوچک میشه بره سمت راست صفحه
سلامنقل قول:
بچه ها کسی نمیتونه در مورد این مشکل من یه کمکی کنه؟
قبلا همچین مشکلی توی آفیس 2010 داشتم ک با غیر فعال کردن send to bluetooth درست شد ولی همچین گزینه ای توی آفیس 2013 ندارم
پس احتمالا این مشکل نست، ممنون میشم کمک کنید
سلام
بچه ها توان رو چطور میشه نوشت؟ مثلا 2 به توان -3