ظاهرا نميتنم پ خ بدم
يك لطف كنيد سيستم مد نظرتون رو واسم پ خ كنيد
ممنون
ظاهرا نميتنم پ خ بدم
يك لطف كنيد سيستم مد نظرتون رو واسم پ خ كنيد
ممنون
لعنت به این پراید!نقل قول:
چاره ای نیست جز اینکه 1 گلیدن دیگه بگیرم و 2 تاشو بزارم رو تاقچه. دیگه اگه این نشه کل سیستممو میفروشم و سیستم بازی رو میبوسم میزارم کنار!
با توجه به توضیحاتی که دادی کلی فکر کردم دیدم بهترین راه اینه:
1 جفت Gladen rs12 رو میزارم رو تاقچه . 1 جفت mxc 609 رو تاقچه و یه Gladen 100 استیج جلو
والسلام
فقط میمونه آمپی که این گلیدن کوچولو هارو درایو کنه.
فقط همه اینا بعد از خرید ماشین عملی میشه
با این وضع آشفته ماشین موندم 2 دل . چند روز هم صبر کنیم ببینیم چی میشه.
بازم ممنون
حمید جون داشتیم گلم؟:n12::n12: شما بزرگ ما هستی و باعث افتخار ما اگر هم گاهی اوقات نطقی میکنیم باعث جسارت نباشه عزیزم :11:
راستی دیروز هم تماس گرفتم رد تماس دادی دیگه بعدش نتونستم تماس بگیرم متاسفانه:n06:(دلیل=استخر)
در مورد ماشین آرتور خیلی توضیح ریزبینانه و جالبی گفتی مخصوصا اون ترانس مشکوک به آمپر بالا :n02:
محمد جان غم اس پی ال مخور که این ایام گذر خواهد کرد.راستی اومدم قم یادت باشه یه قرار بذاریم ببینیم همو.:n06:
سلام دوستان
یه راهنمایی ازتون میخواستم
من یه جفت باند 718 دارم پخشم هم pioneer DEH-P5000UB هست
یه آمپیلی میخوام که با اینا هماهنگ باشه
قصد اضافه کردن صاب هم ندارم
زیاد نمیخوام خرج کنم فقط میخوام صدای بهتری داشته باشم
ممنون میشم مدل و قیمت تقریبی رو بهم بگید
با تشکر
حتماًنقل قول:
با عث افتخاره . من خیلی مشتاق دیدار بچه های سایت هستم که هم خودشونو ببینم هم سیستمشونو ببینم با چه سیستمی سر می کنند!:n02:
نه که صدا های مختلف رو نشنیدم الان نمیدونم صدای سیستمم خوبه یا نه!
فقط قم اومدی مواظب باش میدونی که چه جوری رانندگی میکنند اینجا؟! اینجا تابلو و خطوط کشک هستند :n02: چون هر کی اومده قم تا جایی که راه داشته فوش و بد و بی راه گفته و رفته:n29:
عیب نداره فعلا spl رو میذارم کنار همون 2 تا گلیدن رو میزارم رو تاقچه!:n02:
پنل پایونیر 6050 از کجا باید گیر بیاریم؟؟؟؟
با عرض اجازه از اساتیدنقل قول:
برا یه جفت 718 آمپ 3500 پایونییر خوبه! خود آمپ با نصب زیر 200 میشه! بسته به نوع و کیفیت اکسسوری که می خوای استفاده کنی بین 40 تومن تو مدل های پایین مثل مکسیدر و 220 تومن برای (کانکشن ) هزینه می شه! البته اکسسوری گرون تر مال زمانیه که بخوای بعدا سیستم ارتقاع بدی و نیاز پیدا نمی کنی دو باره اکسسوری عوض کنی!
انقدر از قم بد نگو :n02:.نقل قول:
نه بابا رانندگی تو قم اینجوریا هم نیست لاقل برای من عادی شده.اصولا و اساسا باید مثل خودشون رفتار کنی تو رانندگی تا سرت کلاه نره!(جدی نگیر این خطو،رانندگی شوخی نیست و حرکات خطر ناک و رانندگی ریسی فقط تو پیست و جاهای خلوت :n06: تو قم هم که پیست زدن حسابی لذت میبرید ازش)
اس پی ال هم به نظر کنسل کن هیچی مثل سیستم کیفیتی دقیق و درست درایو شده نیست.
ای بابا سیستم ما که ارزش گوش دادن نداره در مقابل ست گلیدن شما و دیگر دوستان.
سلامنقل قول:
توپخونه شاید بتونید پیدا کنید!(البته خدا میدونه دزدی باشه یا ...)
در بهترین شرایط این هست که تماس بگیرید شرکت پایونیر در خیابان میرزای شیرازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره 2 انتهای پست نماینده اصلی پایونیر
دوستان يه سوال داشتم اين اكسسوري سيستم تا سيستم فرق ميكنه ؟نقل قول:
با عرض اجازه از اساتید
برا یه جفت 718 آمپ 3500 پایونییر خوبه! خود آمپ با نصب زیر 200 میشه! بسته به نوع و کیفیت اکسسوری که می خوای استفاده کنی بین 40 تومن تو مدل های پایین مثل مکسیدر و 220 تومن برای (کانکشن ) هزینه می شه! البته اکسسوری گرون تر مال زمانیه که بخوای بعدا سیستم ارتقاع بدی و نیاز پیدا نمی کنی دو باره اکسسوری عوض کنی!
اكسسوري جز كابل اتصال امپ به باند و ... هست ؟ به جز اون كابل ديگه اي هم استفاده ميشه واسه نصب ؟ ( كابل برق كه واسه امپ مياد چي اونم مهم هستش ؟)
ميشه يه توضيح مختصر بديد ؟ ( آخه سيستم رو نبستم ميخوام اينم بگيرم يارو كه ميخواد سيستم رو جمع كنه كابل آشغال نندازه بهمون كلي ام پولشو بگيره !)
راستي اين گيج سيم رو هم بگيد ممنون ميشم ...
ميخوام براي امپ سوني GTR4A و كامپ هرتز 165esk يه اكسسوري connection بگيرم خوب هست ؟؟
اين مدلشو :
قيمتش حدود چند هست ؟ مشكلي با اين سيستم نداره كه ؟
اکسسوری کانکشن یکی از بهترین و معتبرترین برندها در زمینه اکسسوری هست.
کانکشن من قیمت گرفتم پک کامل نصب 220!نقل قول:
پك كاملش شامل چي هست دوست عزيز ؟نقل قول:
کانکشن من قیمت گرفتم پک کامل نصب 220!
من كلا يه سيم 5 متري ديدم همين ... دقيقا هميني كه تو شكل زير هستش :
يعني اين 220 هزار تومن پولش هست ؟:n13:
در مورد گيج سيم و بقيه چيزا توضيح نداديد ... و اينكه اين اكسسوري فرقي داره سيستم تا سيستم يا خير ...؟!؟
سلام خدمت دوستان
من طبق راهنمایی اساتید قصد خرید 8019 رو دارم ولی چندجا رفتم دیدم در جعبه بازه و هیچ پلمپی نداشت
میخواستم ببینم مگه شرکت نت الکترونیک در جعبه رو پلمپ نمیکنه؟
سلام. ساب ووفر هم نیاز دارید؟[/QUOTE]
سلام
اره ساب ووفر هم ميخام
سيستم كيفيتي باشه بهتره تا قدرتي
البته اينجور كه دوستمون گفتن با اين بودجه نميشه يك سيستم درستو درمون بست درسته؟
اول از همه راجع به گیج! یه مقیاس امریکایی برای سنجش قطر سیم هست! بسته به تعداد کانال آمپ گیج های مختلف مورد استفاده قرار می گیره!نقل قول:
پک کامل گیج 4 هم 220تومنه! یعنی هم اون سیمی که عکسشو گذاشتی که اسمش rca هست و برای اتصال پخش به آمپ به کار میره! هم جز اون سیم گیج 4 برای اتصال سیم مثبت آمپ به باتری و اتصال منفی آمپ به بدنه! همینطور سیم گیج 12 یا 14 برای اتصال باند ها به آمپلیقایر! اکسسوری اگه جنس خوب بگیریرد می تونین بعدا هم استفاده کنید یا ایشالا ماشین بهتر گرفتین دیگه پول اکسسوری جدید ندید و از همین استفاده کنید. اکسسوری ها به هر سیستمی می خورند فرقی نداره برند چی باشه
منم خریدم پلمپ نداشت ... درضمن روکش چسبیده به lcd هم نداره ... حالا نمیدونم مشکل داره یا نه دیگه !!نقل قول:
سلام خدمت دوستان
من طبق راهنمایی اساتید قصد خرید 8019 رو دارم ولی چندجا رفتم دیدم در جعبه بازه و هیچ پلمپی نداشت
میخواستم ببینم مگه شرکت نت الکترونیک در جعبه رو پلمپ نمیکنه؟
خیلی ممنون دوست عزیز توضیح مختصر و مفیدی بود ...نقل قول:
اول از همه راجع به گیج! یه مقیاس امریکایی برای سنجش قطر سیم هست! بسته به تعداد کانال آمپ گیج های مختلف مورد استفاده قرار می گیره!
پک کامل گیج 4 هم 220تومنه! یعنی هم اون سیمی که عکسشو گذاشتی که اسمش rca هست و برای اتصال پخش به آمپ به کار میره! هم جز اون سیم گیج 4 برای اتصال سیم مثبت آمپ به باتری و اتصال منفی آمپ به بدنه! همینطور سیم گیج 12 یا 14 برای اتصال باند ها به آمپلیقایر! اکسسوری اگه جنس خوب بگیریرد می تونین بعدا هم استفاده کنید یا ایشالا ماشین بهتر گرفتین دیگه پول اکسسوری جدید ندید و از همین استفاده کنید. اکسسوری ها به هر سیستمی می خورند فرقی نداره برند چی باشه
کابل برقش فک نکنم زیاد مهم باشه اما به جز rca که توضیح دادید کابل اتصال امپلی به باند رو هم باید بگیرم مهم باید باشه :n13:...
سرش به کامپوننت ها لحیم میشه درسته ؟ (چون کامپی که دارمو دیدم فیش یا سوکت نمیخورد جای لحیم شدن گذاشتن فقط !)
گیج چند بگیرم اتصال امپ به کامپ رو ؟
خواهش می کنم! کابل برق گیجش مهمه اما لزوما نمی خواد از برند خاصی باشه! من ساند استفاده می کنم راضیم ! اما rca مهمه! استادمون آقا حمید گلیدن سراغ داره کیفیتش عالیه! ئدرکل مانستر نگیر چون تقلبیش خیلی زیاد شده. اگه جای لحیم داره که خوب همون اطلاعاتی ندارم راجع به اون قضیه! اتصال آمپ به کامپ هم قیمتی نداره متری 5-9 بسته به نوع و مارکش هست!نقل قول:
سلام لطفا کمک کنید کدوم مدل 7016 و 8019 kiv700 از بین اینا انتخاب کنم البته بودجه 5.000.000 ریال دارم در ضمن لطفا قیمت هاشون بگین من از تبریز تهیه می کنم
کامپوننت چی بخرم و امپلی فایر ؟
سلام دوستان
ببخشید من یک سری اطلاعات رابه دستگاهای بنام CAR PCمیخام
ایا اینا واسه سواری های خاصی هست و یا میشه رو هر ماشینی نصب کرد..چون این یک ماکامپیوتر هست پس میشه کارت صدای خوب براش نصب کرد که کیفیت خوب تو خروجی (علاو بر استاندارد های صدا)؟
سلام.نقل قول:
نگو ماشین به این گلی:n12: به این ارزونی:n02:
آره محمد بهتره از فکر SPL بیائی بیرون. دو تا RS12 چیکار بکنه. :n25:
کوچیکتم محمد جان.این حرفها چیه استاد کجا بود.من خیلی کمتر از اونی هستم که بتونم در مقام استادی قرار بگیرم.حالا حالا باید یاد بگیرم و بیاموزم.اینجا هم فقط از روی عشق و علاقه ای که دارم میام و خدمت کردن به دوستان رو جزو افتخاراتم میدونم.:n12::n12::n16:نقل قول:
تماس گرفته بودی؟نه اصلا شمارتون نیافتده بود؟:n13:
گلم اسپیکر نونش رو از آمپلیفایر قرض میگیره،پس آمپلیفایر خوب میتونه کیفیت خوب هم به شما بده.چقدر میخواهید هزینه کنید؟آمپ دو کانال یا چهار کانال؟نقل قول:
اکسسوری جزو واجبات سیستمه. همیشه بنده روش تائکید داشتم.منتها کمتر دوستان بهش اهمیت میدن البته اکسسوری خوب قیمتش بالا هست و چون دیگر قطعات نیز دارای قیمت بالا میباشند لذا اکسسوری در گوشه عزلت مینشینه.نقل قول:
کانکشن اورجینال اکسسوریهای خوبی رو تولید میکنه.این شرکت زیر مجموعه کمپانیه الترومدیا هستش.
برند گلیدن دو مدل کابل RCA تولید میکنه.
1-سری ECO که سری High Performance هستش و قیمتش 50 تومن هست
2- سری Zero که سری Hi End هست و دارای کیفیت بسیار بالا میباشد.قیمتش 110،000 تومن هست
بله البته اورجینالش:n02:نقل قول:
خیر هیچ پخشی از هیچ برندی پلمب نیست.نقل قول:
بودجه؟نقل قول:
من کامپوننتMX165Plus رو پیشنهاد میکنم.
آمپلیفایر هم ML75.4
تو زمینه سیستم صوتی هست؟!من تا به حال نشنیدم.:n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
اره ساب ووفر هم ميخام
سيستم كيفيتي باشه بهتره تا قدرتي
البته اينجور كه دوستمون گفتن با اين بودجه نميشه يك سيستم درستو درمون بست درسته؟[/QUOTE]
يك بنده خدايي هم جواب ما رو بده بد نيستا:n03:
يك بنده خدايي هم جواب ما رو بده بد نيستا:n03:[/QUOTE]نقل قول:
با اجازه اساتید
سلام
من متوجه بودجتون نشدم
کامپوننتMX165Plus خوبه
آمپلیفایر هم ML75.4
پخش 8019 اگه ارزونتر 8016 اگه ارزون تر میخوای 7016 کنوود
ساب Gladen Rs12 خوبه اگه پیدا بشه یه مدل آدیو سیستم هم هست با باکس هستش اسمش الان یادم نیست
برای قیمت هاش بهتره یه پیام خصوصی بدی به HamidR15 تا بت بگه
یا علی
:sq_2:نقل قول:
دوستان سلام،چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1-پخش sony-gt500 رو تو شهر ما 300 میفروشن،قیمتش همینه؟
2-مدل gt500 تو سایت سونی نیست و جاش gt500U هسته،جریانش چیه؟
3-مدل gt500 رو فروشنده میگفت موج sw داره و تو جاده رادیو رو خوب میگیره،راست میگه؟
4-پخش 3 موج sw دار تا 300 تومن چی معرفی میکنید؟
ممنون
آخه من نمیدونم تو با SW چی رو میخوای بگیری اونم تو حرکت. تازه کانال هایی که شما مدنظرته دائما روش پارا*زیته.مطمئن باش نمیگیره.نقل قول:
سلم دوستان...من باند های فابریک عقب پرایدم خراب شده...ایا باندی هست در همون حد باند فابرک که عوض کنم؟ اگر هست قیمت و مدلشو بگید لطفا...
دوستان نظرتون راجع به باند6975 چیه؟
چند قیمته الان؟
ارزش خرید داره اصن؟
حالا چرا میزنی دوست عزیز،من فقط میخوام رادیو های fm رو تو جاده بگیرم،این فروشنده ها میگن رادیویی که sw داره رادیوی قوی ایه و تو جاده خوب میگیره،منم پرسیدم که حقیقت داره یا نه اما مثل اینکه شما خیلی عصبانی هستید.نقل قول:
دوستان دیگه اگه نظری دارن لطف کنن بدن و بی زحمت سوالای دیگه رو هم جواب بدن.
ممنون
نقل قول:
سونی پخش خوبی نیست نسبت به کنوود
کنوود یه مدل داشت Tunner HD بود فکر کنم . اسمش یادم نیست ولی دوستان دیگه میتونند کمکت کنند. فکر کنم KDC-BT852HD بود حالا نمیدونم پخش های دیگه ش هم همینجوره یانه ولی قطعا از سونی بهتره
قیمت هم ندارم چون تهران نیستم و اینجا هم که اساتید نصاب فقط رو پایونیر تمرکز دارن!:n02:
در مورد اون دوستمون هم داشت بات شوخی میکرد عزیز . شما بد برداشت کردید.
موفق باشید
البته با عرض پوزش سعی کن به حرف مغازه دار ها خیلی توجه نکنی . خودت بری و درمورد سیستم مورد نظر تحقیق کنی و تجربیات دیگران رو بپرسی خیالی بهتره.
یا علی
نقل قول:
از شما بعیده!!!
v2 ش حدودا 360 میدن تو قم
ولی سخت در اشتباهی!
چرا بعیده؟!:n02:نقل قول:
اینجا تو شیراز اصلا آدیوسیستمو نمیشناسن.
فقط پایونیر!:n15:
باند رو هم فقط 6975 اسم میبرن و میگن خدایِ اسپیکر هستش!:n27:
گفتم ببینم از بچه ها کسی سعادت داشته این خدایِ صدارو داشته باشه؟!:n02::n08::n09:
دوستان اگه میشه بیشتر راهنمایی بفرمائید،به طور خلاصه پخشی می خوام که رادیوی قوی داشته باشه و تو جاده خوب جواب بدهنقل قول:
آخه با این قیمت ارزش خرید ندارهنقل قول:
برای همین میگم نگیر وگرنه اسپیکر بدی نیست اگه ارزون بود. اونم ورژن های قدیمیش
من یه 1550 پایونییر دارم تو دفترچش نوشته sw میگیره هرچند هنوز نرفتم امتحان کنم :)نقل قول:
سلام دادانقل قول:
آره هست فقط برا جای فابریکی اگه نمیخوای کامپ بزاری زیاد هزینه نکن سایزش 13 سانتی هست باندای گرد سونی 13 سانتی الان تو بازار خیلی هست هر نوع مارک متفرقه هم بگیری مطمعن باش از اون باندای فابریکت که خراب شدن بهتره
خود باندای فابریکتم دارن مغازه دارا جفتی 20 یا 15 ت فکر کنم:n16:
يك بنده خدايي هم جواب ما رو بده بد نيستا:n03:[/QUOTE]نقل قول:
سلام دوست گلم. شما فکر کنم اصلا نه به پاسخ پستها و نه به پیغامهای خصوصیتون توجهی نمیکنید؟!!!بنده هم تو اینجا و هم تو pmکامل خدمتتون عرض کردم.حتی شماره تماس هم دادم ولی...
پست شماره 9578
ارزش هزینه کردن نداره ولی یه مدل کندس هست خیلی صداش خوبه. حدود 100 بود الان نمیدونم چند شده.نقل قول:
محمد؟!؟!پس برای همین داری اون طلاها رو میفروشی؟معلومه که کسی گلیدن رو نمیشناسه، هنوز یک سال نیست وارد ایران شده.پایونیر یه قرن تو ایران فعالیت میکنه.نقل قول:
بهرو از بچه های اصفهان وقتی رفته بود MXC 609 ها رو ببنده نصب گفته بود این چیه چند گرفتی ؟90 بیشتر نمی ارزه و....ولی زمانی که سیستم کامل شد و صدا گرفتن چهار شاخش رفته بود هوا.حسین جان هم بستن co 609 با MX 165 و 8019 ایشون هم از دوستان شیرازیمون هستن و حالا خودشون تشریف میارن یه Review مینویسن ولی ایشون هم تو شیراز از بی اطلاعی نصاب های محترم از این برند و اینکه بیا بهت 6975 بدم برات بکوبه و... صحبت کردن.
من اینجا همه سعیم این هست که دوستان بهترین کیفیت رو چه از نظر صدا و چه ساخت با کمترین هزینه بتونن داشته باشن.
با اجازه و سلام خدمت آقا حمیدنقل قول:
کاملا حرف شما رو تأیید میکنم . ولی یکم قیمت ها گرون شده
راستی اون آمپی که گفتی ml75 بود فکر کنم هنوز دارتش یا نه؟
احتمالا یه مشتری برای آمپم پیدا شده بدم بره . یه ساب 3010 کنوود هم بود اونم دارم میدم 120 . خوبه؟؟؟ آمپ هم میخوام بدم 200 تومن.
یه اسپیکر 6963 پایونیر خونه دارم دلم نمیاد بفروشمش . خیلی دوسش دارم:n07::n02: برای خوشگلی نگهش داشتم . نمیشه وصلش کرد به کامپیوتر ازش لذت ببریم؟ آمپلی خور هم نیست!؟
مرسی
سلام خدمت همه دوستان عزیز.مخصوصا خدمت آقا حمید.حمید جان من شیرازی نیستما از شاهین شهر اصفهانم.راجع به سیستم هم که حمید جان زحمتشو کشیدن خرید کردن و پست کردن برام اول اینو بگم که من حرفه ای نیستم توضیحات جامع بدم.سیستم همونطور که فرمودن پخش 8019 کنوود.آمپ جی وی سی 8004 .کامپ 165 پلاس.واسپیکر co 609.من واقعا راضیم.وقتی نصابا دیدن گفتن تا نوه باز نکن بیا تا دوتا 718 یا 6975 برات ببندم اینا چیه خریدی و فلان و بهمان.خلاصه ما گفتیم نه همینو میخوام ببندم چون کلی تحقیق کردم .کارکه تموم شد همه تو کف شفافیت صدا مونده بودن یه نفرشونم کارتون 609 رو برد مغازش مدلشو تو برگه بنویسه و ازش عکس بگیره!فقط بیسش کم بود که خود حمید جان هم قبل از خرید اذعان داشتن ولی من ساب باکس نمیخواستم بنا به دلایلی.روز بعدش پخشو که تنظیم کردم بیس هم عالی شد.البته صدا یه چیز سلیقه ای هستش ولی من واقعا راضی ام مخصوصا از این co 609 و پخش 8019.باز هم از حمید جان تشکر میکنم:n12:
من رو ماشینم یه سیستم دارم که شامل یه جفت باندو یه سابو دوتا امپلی فایره... ماشینم 206 تیپ پنج.. میخوم ببینم نمیشه یه جوری اون تیونر های فابریک ماشینو وصل کنم ؟؟؟
شدن که میشه اگه از این باندای کامپیوتر داری که آمپلی جدا هستن یا آمپلی داخل باکس سابهنقل قول:
فقط کافیه سیمای 6963 هاتو وصل کنی به خروجی آمپلی کامپیوترت صدا میده ولی نه اون صدای که شما میخوای یعنی باحال نیست
خود من باند فابریکی عقب پرایدو به جای ساب کامپیوترم جا زدمو منتظرم که بترکه ولی نمیترکه مثل یه ساب تکون میخوره بیس میزنه ولی بیسش آبرو هرچی بیسه میبره:n08: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40 واتی هم که هست بعید میدونم تو ماشین تحمل آمپو داشته باشه
اینم از شانس من!!
این هفته از کلی بدو بدو و عجله برای کارای سرباز معلمی.دیروز تونستم کارام رو تموم کنم و فقط موند عکس جدیدم(البته عکس داده بودم، اما اون عکس برای چند سال پیش بودو با تیشرت یقه هفتی بود!!)خلاصه گفتم برم یه عکس جدید بندازم و ببرم آموزشو پرورش برای تغییر عکس ضمیمه پرونده شده!!
امروز صبح ساعت 9 زدم بیرون تو این مه و برفی که میومد!جلوم هیچی معلوم نبود با سرعت خیلی کمی رانندگی میکردم! رسیدم به انتهای بلوار و سرمو دو طرف (چپ و راست) گردوندم ببینم ماشین هست یا نیست!و با دید کمم دیدم خبری نیست و با همون سرعت پایینم ادامه دادم که یک دفعه !! پیکان دهه 50 مثل عجل معلق جلوم سبز شد!چشتون روز بد نیبینه با همون سرعت کم رفتم تو در ماشین یارو!
خیلی شیکو مجلسی با همون سرعت حدود 10 15 تا که داشتم میرفتم ماشین یارو ستون و در جلوش مرخص شد!
ماشین خودمم فقط شیشه ی کاسه چراغ جلو خورد شد و سپر ترک برداشت که با نهایت 20 تومن درست میشه!
آقا خدا سر کسی نیاره و گیر آدم خدا نشناس نیافتی ماشین لگن رو یارو میگفت زنگ بزن افسر بیاد، منم خیلی محترمانه گفتم چشم،پیرزنو از تاکسی خالی میترسونی :n06:.(البته قبلش هی میگفت مدرکتو بده برو،منم گفتم آناناس من مدرکمو دست بابام به زور میدم)
هیچی آقا افسر بعد کلی تاخیر اومد.یه نگاه به ماشینا کرد گفت این که چیزیش نیست بیا این مدرک تو دست این اینم مدرک اون دست تو.برید حلو فسخ کنید که همین جا جا داره افسر محترم رو مورد عنایت قرار بدم که بدتر مارو الاف کرد.
لحظاتی بعدش با خونسردی تمام گفتم آقا راه بیافت ببرمتون پیش چندتا صافکار ببینم چقدر خرج ماشین میشه بهتون تقدیم کنم من حالو حوصله و وقت ندارم.اولش منو من کرد و بعدش راضی شد حالا بماند 1 ساعتی فقط براش داشتم توضیح میدادم بابا بفهم که بری بیمه هیچی دستگیرت نمیشه ماشین شما کلا باید الان سقفش خورده میشده تا همین الان که زیر پای شماست!
هیچی چندجا تعمیرکار رفتیم گفت 100 تا 130 تومن خرجش میشه!
یارو هم معلوم بود کیسه دوخته زیر بار نرفت!
یکی از تعمیر کارا که آشنا بود گفت آقا سید حواست جمع باشه برات کیسه دوخته.
خلاصه گفتم من برات ثابت میکنم که انقدر خرجش نیست. بردمش بیمه و گفتم تعیین خسارت کن. گفتش مدل پیکان چیه که گفت مدل پایینه ندید گفت بر اساس قیمت ماشینت مثلا 3 تا اند درصد بر اساس مدل و ظاهر ماشین تعلق میگیره آقا اینو گفت بنده خدا یارو داشت دیونه میشد خودمم دلم سوخت براش گفتم حاجی اینا که بیمه هستن اینجوری دارن میگن بیا بریم ماشینتو یه جا بذار درستش کنن که خدایی نکرده ناراضی نباشی خلاصه با پا فشاری ایشون بنده راه افتادم رفتم پیشوا پیش صافکاری که ایشون به قول معروف سراغ داشت!رفتیمو خیلی محترمانه صافکاره گفت 250 تومن گفتم جاااااااااان!!!
همین الان بیمه بودیم یارو داشت تعریف میکرد که یه پیکان تا صندلی جلو جمع شده بود صندوقش خسارتش شده 250 تومن این که فقط درش رفته تو چی برا خودت میپرونی !!
خلاصه که با بگو مگو قیمتش رسوندم به 150 تومن گفتم یه قرون هم بالا تر نمیدم تو همینجوری راهو گرفتی اومدی وسط منم داشتم اطرافو نگاه میکردم ببینم ماشین میاد یا نه! که.............
خلاصه 150 تا دادم بهشو اومدم.دوستان عزیزان سروران توروخدا با ماشین آهسته هم میرید دقت کنید بعضیها محترمانه گاو و دزد سر گردنه تشریف دارند.
شانس من اصلا تو این هفته بار دوم بود که تصادف میکنم تو این چندسال که رانندگی میکنم هیچ موقع تصادفی نداشتم!
چند روز پیش که مقصر خودم بودم سر لایی کشیدنو رانندگی ریسی اون به خاطر اینکه ماشین جلویی ترمز زد اینم و کشیدم سمت راست رد کنم که اون ماشین بغلی هم حس کل کلش گل کرده بود گاگول سرعت گرفته بود که مثلا منو بگیره و خورد بهش!(جالب اینجاست ماشین طرف گلیگیرو چراغش به فنا رفت،پسره 18 سالشم نبود ماشین قشنگی هم جمو جور کرده بود جالب ترش اینکه ماشین من حتی خش هم روش نیافتاد) :n02:
صدقه بدید هر جند روز، تو چشمم خودتونو ندازید، از قدیم گفتن لعنت بر چشم بد!این هفته هی هرکی مارو دید چهار شاخ شده بود برای سرباز معلمی ما.
خیلی هفته ی بدی بود خدا سومیشو به خیر بگذروونه! :n03:
بازم خدارو 100 هزار مرتبه شکر که مالی بود هرچند ناچیز،خدا روزی نیاره برای کسی که مشکل جانی تواین تصادفا براش پیش بیاد
خدا رو شکر. پول چرک کف دسته ، میاد و میرهنقل قول:
خوبه که برای خودتون اتفاقی نیافتاد .
من قبلا خیلی به صدقه اعتقاد نداشتم ولی چند ماهی هست سر یک قضیه ای خفن اعتقاد آوردم . واقعا کارسازه . شاید حدود 12-13 میلیون پولم رو داشتم از دست میدادم که 2-3 بار با صدقه پولم رو زنده کردم!