به بارسلونا تبریک میگوییم
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
او گفت:انها استحقاق این را دارند تا بهشان تبریک بکوییم انهاعالی بازی کردند و به حقشان رسیدندومن به انها تبریک میگویم.و امیدوارم که در سال اینده ما چنین قهرمانی را جشن بگیریم
ویا و رد مذاکره با مادرید
ویا هنوز فروخته نشده، اتفاقی که احتمالا این تابستان رخ می دهد چرا که والنسیا باید به هر طریقی مسائل مالی باشگاهش را سامان دهد. اما ویا هنوز اصرار به ماندن دارد و مذاکراتش با مادرید را هم رد می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داوید ویا در هفته های اخیر دائما خبر خروجش از والنسیا را تکذیب کرده اما والنسیا چاره ای به جز این که مهاجم باارزشش را بفروشد ندارد چرا که باید بدهی های بالای باشگاهش را بپردازد. رئال مادرید هم که همیشه یکی از مشتریان و طرفداران جدی ویا بوده اینبار قصد دارد با استفاده از مسائل و مشکلات باشگاه والنسیا، این بازیکن را به برنابئو بیاورد. حتی بعضی خبرگزاریها ادعا کرده اند که ویا به دنبال یک خانه مناسب در مادرید است، اما ویا داائما این خبرها را تکذیب می کند.
وی در مصاحبه با La Se.xta گفت: "در فوتبال هر چیزی ممکن است، اما من با والنسیا 5سال دیگر قرارداد دارم و هنوز هیچ یک از مسئولین به من نگفته اند که از والنسیا می روم. فقط خدا می داند چه می شود ولی باید بگویم که من نه خانه ای در مادرید دارم و نه به دنبال آن هستم. من الان هیچی ندارم و سعی دارم در شهرهای مختلف سرمایه گزاری کنم ولی در مادرید، هنوز به دنبال هیچ چیز نرفتم."
فلورنتینو پرز که به زودی رییس رئال مادرید می شود، علاقه زیادی برای جذب این بازیکن دارد تا با خرید وی تعداد اسپانیایی های باشگاه را هم زیادتر کند.
آلونسو و سیلوا هدف های پرز
به گزارش RmadridFC: پرز که به احتمال زیاد رئیس آنده ی رئال خواهد بود به پروژه ی نقل و انتقالاتی خود سرعت بیشتری داد
پرز برای اینکه بازیکنان اسپانیایی های رئال را افزایش دهد کار های خود را شروع کرده است.هدف های پرز هافبک لیورپول یعنی ژابی آلونسو و ستاره ی جوان والنسیا یعنی داوید سیلوا است.
به گزارش AS :"پرز اعتقاد دارد ضعف رئال در نداشتن بازیکنان سطح بالای اسپانیایی است و رئال در حال حاضر فقط 2 نفر از بازیکنان خود را در تیم ملی می بیند که آن دو ایکر کاسیاس و سرجیو راموس هستند"
به غیر سیلوا و آلونسو داوید ویا نیز در لیست اسپانیایی پرز جای دارد.
در بین این بازیکنان پرز کار دشواری برای جذب آلونسو دارد زیرا 3 سال از قرار داد او با لیورپول باقی مانده است که به گزارش بسیاری از روزنامه ها با پرداخت 30 میلیون یورو لیورپول با جدایی آلونسو موافقت خواهند کرد.
در گذشته نیز شایعات پیوستن آلونسو به رئال به گوش می رسید اما در آن مقطع جاناتان وودگیت و امرسون به رئال پیوستند.
و داوید سیلوایی که از لیگ قهرمانان سال بعد به دور خواهد بود گمانه زنی می شود که با جدایی او و پیوستن به رئال موافقت شود
هوینس: قیمت ریبری بیش از 100 میلیون
مدیر بایرن تاکید کرده که غولهای بوندس لیگا قصد دارند ملیپوش فرانسوی را حفظ کنند.
اولی هوینس مدیر بایرن مونیخ اعلام کرده پیشنهادهای حداقل 100 میلیون یورویی برای خرید فرانک ریبری را بررسی خواهد کرد. گفته می شد چلسی قصد دارد این بازیکن 26 ساله را بخرد، هر چند که شایعه شده رئال مادرید هم خواهان ستاره سابق مارسی است. حتی ادعا شده بود توافق بین چلسی و بایرن به مبلغ حدود 50 میلیون یورو انجام شده.
با این حال بایرن مونیخ اعلام کرده چنین ادعاهایی صحت ندارد. هوینس گفته: «اگر پیشنهادی 125 میلیون یورویی برای کاکا میشود، پس قیمت ریبری حداقل 100 میلیون یورو است. اما دوست ندارم درباره قیمت صحبت کنم چون می خواهیم فرانک را نگاه داریم.» کارل هاینس رومنیگه رییس هیئت مدیره باشگاه بایرن هم مطمئن است ریبری در فصل بعد با بایرن خواهد بود: «تنها بایرن تصمیم میگیرد چه شود. البته میلیونها یورو پیشنهاد به دست ما رسیده. ولی ما قصد فروش فرانک را نداریم.»
راموس: گوتی گفت مصدوم شده
راموس احتمالا در آخرین نشست خبری پیش از بازی خود به عنوان مربی رئال از گوتی انتقاد کرده.
خوانده راموس گفته گوتی به این دلیل از ترکیب رئال دور مانده که خودش اعتراف کرده مصدوم است. هافبک اسپانیایی گفته بود او و مربی رابطه خوبی ندارند و به همین دلیل از ترکیب دور میماند. اما خوانده راموس در آخرین نشست خبری رئال در این فصل گفته است: «گوتی به من گفت زانوی راستش مشکل دارد. برای من همه بازیکنان یکسان هستند و باید منافع تیم را در نظر بگیریم. هر تصمیمی میگیرم باید به سود رئال باشد. من به حرفهای بودن بازیکنان اعتقاد دارم. وقتی آنها میگویند نمیتوانند بازی کنند من باید باورشان کنم. هر کسی بازی نمیکند به این دلیل است که آماده نیست. به همین دلیل تصمیم گرفتم گوتی را از ترکیب بیرون بگذارم.»
كاكا با پرس قرارداد بسته نه با رئال مادريد
سايت رسمي رئال مادريد اعلام كرد:
كاكا با پرس قرارداد بسته نه با رئال مادريد
خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي آ.ث ميلان ايتاليا به مبلغ 60 ميليون يورو با مديرعامل آينده رئال مادريد قرارداد بسته است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، سايت باشگاه رئال مادريد اعلام كرد؛ طبق بند 14 اساسنامه باشگاه رئال مادريد از روز تحويل مسئوليت هاي حقيقي و حقوقي مديرعامل قبلي تا تاريخ انتخابات رياست باشگاه هيچ قرارداد يا تغيير اداري صورت نمي گيرد و جنبه قانوني ندارد.
كاكا به احتمال فراوان در فصل آينده با لباس رئال مادريد فوتبال حرفه اي را تجربه مي كند اما او بايد در انتظار راي اعتماد مردم به پرس تا بيش از مرز 50 درصد آرا باشد تا بتواند قرارداد ضمني بازيكني مثل كاكا را به صورت رسمي اعلام و ثبت كند
رئال مادريد با پيگريني قرارداد بست
ماركا اعلام كرد:
رئال مادريد با پيگريني قرارداد بست
خبرگزاري فارس: روزنامه ورزشي صبح مادريد خبر عقد قرارداد رئال مادريد با مانوئل پيگريني را تاييد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه فلورنتينو پرس رسما مديرعامل رئال مادريد نيست و حق ندارد از مهر و امضاي حقوقي باشگاه استفاده كند صحبت از عقد قرارداد رسمي با يك مربي جديد اشتباه است اما روزنامه ماركا مدعي است؛ هيات مديره رئال مادريد با فرض اينكه پرس راي اعتماد مردم مادريد را كسب مي كند با مانوئل پيگريني سرمربي شيليايي ويا رئال به توافق رسيده و با او براي دو سال آينده قرارداد بسته اند.
گويا قرار است گريگوري مانسانو سرمربي رئال مايوركا جاي پيگريني را در ويارئال بگيرد.
رئال برای خرید کاکا با میلان به توافق رسید
دیدار امشب برابر فیورنتینا آخرین بازی " کاکا " با پیراهن میلان خواهد بود و این بازیکن برزیلی با قراردادی به ارزش 60 میلیون یورو به رئال مادرید خواهد پیوست.
به گزارش روزنامه AS، در تاریخ 16 می با این قرارداد موافقت شده اما " آدریانو گالیانی " مدیر اجرایی باشگاه میلان درخواست کرده تا الان این قرارداد فاش نشود زیرا هنوز صعود مستقیم میلان به لیگ قهرمانان اروپا قطعی نشده و آنها میخواهند " کاکا " تا پایان فصل روی بازیهای روسونری تمرکز کند.
به نظر میرسد " کاکا " با قراردادی 5 ساله با دریافت دستمزد سالانه 9 میلیون 120 هزار یورو به سانتیاگو برنابئو خواهد رفت.
امشب تیمی یکپارچه خواهیم بود
ایا روبرو شدن با بازیکنانی که خیلی از انها مصدوم هستند برای بازی امشب سخت نبود؟
ما 18 بازیکن را در اختیار داریم و به نظر من تیمی یکپارچه خواهیم داشت و نتیجه ی خوبی در پامپلونا کسب خواهیم کرد.
ایا این در بازی اخر سخت نیست؟
من به بازیکنانم اعتقاد دارم و مثبت فکر میکنم
ایا با گوتی صحبت کرده اید؟
گوتی مصدوم است و به همین دلیل بازی نمیکند.همه ی بازیکنان برای من مثل هم هستند و من فقط راجع به تیم نگران هستم.
ایا فکر نمیکنید که شاید این اخرین مصاحبه ی شما به عنوان سرمربی رئال باشد؟
خیر.این فقط بازی اخر فصل است و من هنوز یک ماه تا پایان قراردادم مهلت دارم و نمیدانم که چه پیش خواهد امد.من باید تا 30 ژوئن سرکارم باشم.
شاید باشگاه با پلگرینی قرارداد امضاء کند...؟
او مربی کارامدی است و کارهای زیادی در باشگاه ویارئال انجام داده است.و اینکه او میاید یا نه ربطی به من ندارد.
عملکرد خود را در رئال مادرید را چگونه میبینید؟
من فکر میکنم موفقیت امیز بود.ما در جدول پنجم بودیم.ما در سطح بالایی بازی کردیم و نیم فصلی تاریخی را پشت سر گذاشتیم.امار ما بسیار عالی بود وقتی من وارد باشگاه شدم هیچ کس فکر نمیکرد اوضاع تغییری پیدا کند.و من هدف داشتم تا تیم را به لیگ قهرمانان فصل بعد برسانم.اگر دقایقی را که با بارسا بازی کردیم را به حساب نیاوریم،کارمان عالی بود
ایا دوست داشتید که از ابتدای فصل کار را با تیم شروع میکردید؟
هرمربی دوست دارد پروژه ی خودش را اغاز کند و ادامه دهد.من از ابتدا نبودم اما دوست داشتم که باشم.هرچند این بازیکنان با این تحول بزرگ خیلی خوب کنار امدند.
ایا فکر نمیکنید که فرصت تاریخ ساز شدن در رئال را از دست دادید؟
من میدانستم زمانی که به تیم امدم 6 ماه فرصت دارم.و در این مدت کم تغییرات زیادی پدید امده است وحس نمیکنم چیزی را از دست داده ام.شاید فرصت تاریخ ساز شدن در یک موقعیت دیگر و حتی شاید در باشگاهی دیگر فراهم شود.
اگر الان باشگاه را ترک کنید،در صورتی که باز هم رئال شما را بخواهد بازمیگردید؟
من با مسائل حرفه ای برخورد میکنم.و به عنوان یک سرمربی همیشه اماده ی شنیدن پیشنهادات جدید هستم. و الان تنها میتوانم بگویم که از عملکرد خودم و بازیکنانم راضی هستم.
بارسا امسال در سطحی متفاوت ظاهر شد...
من قبلا هم به خاطر سبک بازی انها بهشان تبریک گفته ام انها برنده ی همه ی جامها بودند و من برای گواردیولا خوشحالم.متاسفانه برای ما،مجبور بودیم روبروی سوپربارسا بازی کنیم و تمام امار عالی ما به وسیله ی بارسا نابود شد.
کاسیاس:مادریدیستاها به روحیه نیاز دارند
دروازه بان رئال مادرید با رسانه ها راجع به کتاب "از خود مطمئن هستم" که به وسیله ی کارمن کولینو،روزنامه نگار روزنامه آس نوشته شده بود و نقش اصلی این
داستان نیز کاسیاس بود صحبت کرد.
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:"من فکر میکنم زمانی که دیگر نخواهم پیشرفت کنم به تیم نخواهم امد و در خانه میمانم.من فکر میکنم هواداران نباید شرایط فعلی ما را در نظر بگیرند زیرا حریف ما بهترین تیم دنیا بود.ما امسال همراه لحظات بد لحظات خوشی هم داشتیم.ما همیشه سعی داشتیم بازی را با گل شروع کنیم.با سرعت بازی کنیم و این خیلی مهم بود."
"کم کم در تیم مهمتر شدم.من جزء بازیکنانی هستم که بیش از 10 سال است که در رئال بازی میکنم هنوز قوانین نانوشته ای در تیم ما وجود دارد اما احترام در هر تیمی مهمترین امر است که در تیم ما هم همینطور بوده و هست."
"به ژاوی،اینیستا و پویول که دوستان خوبم و همبازی هایم در اسپانیا هستند تبریک میگویم.انها باید از اینکه هرروز ما به انها تبریک میگوییم خسته شده باشند اما این حق انهاست.انها امسال بهترین بودند اما ما سعی میکنیم که در سال اینده به جایگاه کنونی انها برسیم."
"من نمیدانم برنامه ی سال اینده چگ.نه خواهد بود اما عقیده دارم که مادریدی ها به کمک و روحیه نیاز دارند.مطمئنم که سال اینده برنامه خوبی پیش رو خواهیم داشت و رئال سعی خواهد مرد تا به خوبی بارسا باشد."
"فکر نمیکنم این بدترین فصل من بوده باشدوبدتر از این در 3 یا 4 سال پبش بود که برنده ی هیچ جامی نبودیم و معلوم نبود که چه میکنیم.من از اول این فصل خوب نبودم اما فکر میکنم از کریسمس بد بازی نکرده ام.من فکر میکنم همه ی ملی پوشان بعد از بردن جام ملتهای اروپا کمی هیجان زده بودند.ما باید لحظات خوب را به یاد اشته باشیم و از لحظات بد درس بگیریم."