متشکرنقل قول:
cpu:3.2 full
ram:2 gig
امکان داره با نصب ویندوز سرویس پک 3 بازی بهتر اجرا بشه؟
Printable View
متشکرنقل قول:
به نظر من سیستم شما از CPU کم میاره ، ولی نه تا این حد که شما میگید .نقل قول:
متشکر
بازی رو یکبار روی تنظیمات پایین و پایین ترین رزولیشن چک کنید ، شاید چون همه تنظیمات VGA بازی روی high هست ، اینطوریه . به ویروسی نبودن سیستمتون هم مطمئن بشید
تنظیمات همه رو low هست.حتی افکت آب و سایه را off کردم حتی antialiasing را هم خاموش کردم.شاید همونطور که گفتید cpu پایین هست.نقل قول:
متشکر
.................................................. .....نقل قول:
مشکل شما از نسخه XLIVE هستش .احتمالا با یه نسخه قدیمی که روی سیستمت نصب بوده تداخل پیدا کرده............ برو و هر چی که Xlive تو برنامه های نصب شدت داری رو پاک کن و از اول از روی همون DVD بازی FUEL دوباره نصب کن..........باید درست بشه.........
سلام
برای اینکه بازی با پسوند cso را در مموری استیک پی اس پی ریخته و اجرا کنیم باید این فایل را در کدام فولدر مموری استیک ریخت؟
من یک فولدر بنامiso در شاخه psp/game ایجاد کردم و فایل رو توش ریختم ولی پیغام میده فایل خرابه
چند تا بازی رو امتحان کردم
همشون همین پیغام رو میده
اینکارو هم کردم ولی بازم همون پیغام رو میده !نقل قول:
دایرکت ایکس رو ری انستال کن
با بقیه بازی ها مشکلی نداری ؟
کسی نیست این مشکلم رو حل کنه ؟نقل قول:
من بازی Ghost Recon Advanced Warfighter 2 رو وقتی می خوام نصب کنم از من سریال می خواد.چندتا سریال رو امتحان کردم ولی جواب نداد
خوب ممکنه گرافیکت ساپورت نمیکنه...مشخصات کاملش رو بده تا بچه ها بهتر بتونند راهنماییت کنند....نقل قول:
این پستی روکه من در جوابت دادم رفتی ببینی چی میشه...نقل قول:
اگه جواب نداد دیگه اینجا مطرح کن چون هم طبق قوانینه و هم احتمالا بهتر به جواب میرسی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
8800GT XFX XXX 512 DDR3نقل قول:
خوب ممکنه گرافیکت ساپورت نمیکنه...مشخصات کاملش رو بده تا بچه ها بهتر بتونند راهنماییت کنند....
من پستی ندیدمنقل قول:
این پستی روکه من در جوابت دادم رفتی ببینی چی میشه...
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4036494&postcount=9625
همه حروف که بزرگننقل قول:
ز شانست من خودم این بازی رو دارم ببین این کارت رو راه میندازه:
کد:
HQVX-463P-9F49-PBHJ
حروف بزرگ وکوچک رو رعایت کن...
اینو هم تست کردم ولی جواب نمیده.
آخه چرا اینطوریه !
چگونه براي بازي هايي كه نصفه نصب مي شوند شورت كات ايجاد مي شود
سلام.من بازی lord of the ring battle for middle earth 2 رو نصب کردم ولی بعد از 3 دقیقه و 30 ثانیه خود بخود همه یارام نابود می شن و می بازم.مشکل چیه؟
نخیر بازی نصفه که اگر هم shorcut داشته باشه عمرا اجرا شه!!!نقل قول:
مشکل مشابه و جواب آن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3475564&postcount=7968
سلام من بازی کانتر رو همه ورژن هاش رو امتحان کردم ولی نمیدونم چرا اینجوریه ؟ ؟ ؟
وقتی وارد بازی میشم و یه map رو انتخاب میکنم ... بعد از load شدن map ...
تو همون صفحه ی اول . همون صفحه ای که پایینش فقط یه ok داره . بازی هنگ میکنه ... یعنی هر چی روی ok کلیک میکنم به صفحه ی بعد که باید terror یا CT رو انتخاب کنم نمیره ...
برو تو جايي كه بازيتو نصب كردي فايل بچي به اسم رجيستر مي بيني ؟نقل قول:
اگه همچين فايلي ( شايد به اسم ديگه هم باشه مثلا Install يا چيزاي ديگ9 ) روش دابل كليك
اگه بازم نشد
تمام پوشه بازيو از درايوي كه نصبه كپي كن به درايو ديگه بعد برو تو بازي و بيا بيرون ببين اون فايلي كه ميگم ساخته شده يا نه اگه بود روش دابل كليك كن و اوكي ...
من دوتا بازی به نام های کرایسیس وارهد و کمپانی اف هیرو
هر دو باسرعت کند گند واشغال اجرا می شه
رم 1
گرافیک512
xp
همچنین موقع اجرا بازی پیور باارور
---------------------------
PURE: Pure.exe - Application Error
The instruction at "0x4fe775ae" referenced memory at "0x0fb761e0". The memory could not be "written".
Click on OK to terminate the program
Click on CANCEL to debug the program
OK Cancel
مواجه می شم
سلام به دوستان
من مشکلم با بازی battlefield 2 هستش من در حدود 4 گیگ مپ برای این بازی دانلود کردم که وقتی نصب می کنم یا به طور دستی وارد پوشه ی مپ می کنم وقتی میرم تو بازی اصلا لیست این مپ ها تو بازی نمیاد
کسی می دونه چه جور باید این مپ ها رو اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست این مشکل ما رو حل کنه؟خواهشا کمک کنیدنقل قول:
برو تو کنترول پانل بعدش سیستم بعد hardware رو بزن بعد Divice Manager بعد sound , video and game controller رو بزن بعد تو نوار کشویی که باز میشه Unimodem half-Duplex audio device رو غیر فعال کن ببین درست میشه
کسی بازی زیبای john deere american farmer را بازی کرده؟من این بازی را از دو جا دانلود کردم ولی هر دو تا شون اولاً مشکل گرافیکی داشتند و منوهاش مشخص نبود و بعد اینکه بازی save نمیشه.
آیا پچی برای حل این مشکل هست؟
البته باید بگم خودم یکی دو تا پچ پیدا کردم اما انگار مخصوص یه بازی دیگه هست که خیلی شبیه این بازیه به نام north american farmer(تو این مایه ها)که روی اون بازی مورد نظر من نصب نمیشه
متشکر
من وقتی Crysis warhead رو بازی می کنم، گاهی اوقات که دشمنان به من شلیک می کنند، (زمانیکه تیر اصابت میکنه) برای یک لحظه صفحه سیاه میشه و دوباره به حالت عادی برمیگرده. مشکل چیه؟
البته باید اینو اضافه کنم که قبل از اینکه اینطوری بشه، یکبار تو قسمت تنظیمات، جزئیات گرافیکی رو پایین آوردم، ولی بعدا دوباره به تنظیمات قبلی برگردوندم. لکن مشکل همچنان پابرجاست.
امکان داره مشکل به وجود آمده به خاطر همین باشه؟
سلام
من دوتا بازی خریدم از فروشگاه پی سی ورلد
یکی The Protector یکی هم Pes 2009 با گزارش فردوسی پور
بازیه The Protector که اصلا نمیاد یعنی صفحه ی بازی میاد و میره تو بازی ولی فقط ابر نشون میده و کاری نمیشه کرد و صدا ها میاد ...اولش که این ارور رو میداد:::::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش که رفت توی بازی بعد از لود شدن این ارور رو میده:::::
بعدش هم که خودش لود میشه فقط ابر نشون میده...
اون بازیه Pes 2009 هم که نمیشه Save کرد این ارور ها رو میده:::
من چی کارشون کنم ؟؟ میشه کمکم کنین؟؟
با یک گیگ رم فقط بازی رو می تونین در حداقل جزییات گرافیکی اجرا کنین. شاید تنظیمات گرافیکی رو بالا قرار دادین.نقل قول:
شاید هم مدل کارت گرافیکتون پایینه. مدل کارت گرافیک رو کامل عنوان کنین. مثلا GeForce 6800 GT یا Radeon X800
نوع سی پی یو رو هم کامل و دقیق عنوان کنین.
درسته که معنی این ایراد اینه که مشکل از کرک بازی و ویندوز هست ولی در مورد این بازی این طور نیست!نقل قول:
این بازی متاسفانه طوریه که در موارد کم اینطور مشکلی میده و دلیل موجهی هم نداره.
شاید نصب اخرین پچ بازی این مشکل رو حل کنه و شاید هم مشکل باقی بمونه. خلاصه یه امتحانه:
Hitman Blood Money v1.2 Patch | Size: 9.94MB
Hitman Blood Money v1.2 Patch Crack | Size: 2.34MBکد:http://games.softpedia.com/get/Patch/Hitman-Blood-Money-English-12-Patch.shtml
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=HitmanBloodMoneyv1.2ProperWorkingNoDVDFixedexeEng.rar
تمامی مشکلاتی که برای John Deere: American Farmer عنوان کردین از خود بازی ناشی میشه و با نصب پچ بازی قابل حله...نقل قول:
آدرس دو پچ برای این بازی رو قرار دادم که برای پچ ورژن اول فقط کرکش موجوده. خودم نصب پچ ورژن 1.52 رو توصیه می کنم.
نمی دونم آیا کرک پچ ورژن 1.30 به پچ ورژن 1.52 میخوره یا نه. (شاید می خوره که کرک دیگه نیومده)
John Deer: American Farmer v1.30 Patch | Size: 2.5MB
John Deer: American Farmer v1.52 Patch | Size: 6.8MBکد:http://www.mofunzone.com/game_patch_downloads/john_deere_american_farmer_deluxe_1_30.shtml
John Deer: American Farmer v1.30 Patch Crack | Size: 1.1MBکد:http://www.mofunzone.com/game_patch_downloads/john_deere_north_american_farmer_1_5_2.shtml
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=JohnDeereAmericanFarmerDeluxev1.30NoCDFixedexeEng.rar
اقا من موقعي كه بازي ايكس من رو اجراميكنم يه عكسي ميندازه وسط مونيتور و ديگه جلوتر نميره و وارد بازي نميشه ايراد از كجا ميتونه باشه
کسی راه حلی به ذهنش نمی رسه؟نقل قول:
به نظر من باید Direct X تون قدیمی باشه و با نصب یک Direct X جدید یا آپدیت اون بازی کار میکنه .نقل قول:
سلام
من دوتا بازی خریدم از فروشگاه پی سی ورلد
یکی The Protector یکی هم Pes 2009 با گزارش فردوسی پور
بازیه The Protector که اصلا نمیاد یعنی صفحه ی بازی میاد و میره تو بازی ولی فقط ابر نشون میده و کاری نمیشه کرد و صدا ها میاد ...اولش که این ارور رو میداد:::::
من امروز خواتمبه یاد قدیما Most Wanted رو نصب بکنم ... چند بار تلاش کردم ولی هر بار تو 61% ارر میده که نمی تونه فلان فایل رو منتقل بکنه ... (File : TrackMaps.bin) راهی نداره که خودم از پس این فایل بر بیام و بقیه اش رو نصب بکنه ... یعنی این یه دونه فایل رو بیخیال بشه و من خودم اون فایل رو یه جوری جداگانه نصب بکنم ؟ ممنون ...
شما با برنامه Alcohol 120% از dvd بازي ايميج بگير و بعد اينكه كامل شد بروي ايميج دابل كليك كن و شروع كن به نصب بازينقل قول:
با سلام خدمت دوستان کار راه اندازنقل قول:
گرافیکGEFORCE 7100 GS
سی پی یو GENUINE INTEL(R)CPU 2140 @ 1.60GHz
در ضمن به سوال دوم جواب ندادید
شم اين مشكلات رو در تاپيك خصوصي pes2009 قرار بديد متمئن باشيد اساتيد كمكتون ميكنننقل قول:
این پچ را گرفته بودم اما برای بازی north american farmer هست و اجرا نمشه.اما متشکر پچهای دیگه را امتحان می کنمنقل قول:
http://www.mofunzone.com/game_patch_downloads/john_deere_north_american_farmer_1_5_2.shtml
خب چطوري اجرا نميشه ؟
موقع نصب اخطار ميده ؟
معمولا پچ ها نصب ميشن و بعد نصب شدن در هنگام اجرا مشكل بوجود مياد
حالا مشكل شما در كدوم مرحله است؟
این کارم کردم فایده نداشت. خواهشا کمک کنیدنقل قول:
اصلا نتونستم برم تو بازی !
فقط کرش میکنه !
پچ 1.01 رو هم نصب کردم که 19 مگ بود ولی حل نشد مشکل !
کسی نظری داره ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://-------------/files/rsabmozjoy8uam737u42.png
گزينه اي نداره كه همه چي رو به حالت default برگردوني؟ مشكل بايد از همون دستكاري كه كردي باشهنقل قول:
همونطور كه گفتن اين مشكل از directx هستشنقل قول:
DirectX 9.0C رو نصب كن
بايد يه checkdisk و يه defragment روي درايوي كه بازيها روش نصبن انجام بدي بنظرم مياد دو تا بازي رو هم روي يه درايو نصب كردي آره؟نقل قول:
اون بازیه Pes 2009 هم که نمیشه Save کرد این ارور ها رو میده:::
قبلش هم بايد virtual memory رو صفر كني و اگه از hibernate استفاده مي كني غيرفعالش كني و system restore رو هم غيرفعال كني
حالا روي درايو مورد نظر راست كليك كن و properties و بعد از تب tools يه check disk و بعد defragment انجام بده
بعد از تموم شدن كار همه چي رو مي توني به حالت اول برگردوني
بعدشم restart
سلام.
یک سواله کوچولو :
بازی هایی که حداقل رزولویشن اونا 1024*768 می باشند رو نمیشه به 800*600 یا کمتر کاهش داد ؟
هیچ برنامه یا ترفندی برای اینکار نیست ؟
پیشاپیش ممنون !!! :11:
ممنوننقل قول:
حالا DirectX 9.0C رو از کجا گیر بیارم ؟؟
مگه نباید توی خوده دی وی دی باشه؟؟
توی دی وی دی بازیش DirectX 9.0C نیست.
اون مشکل سیو نشدن هم فقط وقتی میرم تو جام باشگاهای اروپا سیو میشه
بقیه جاهایی که ایرانی ها اضافه کردن به بازی مشکل داره.
از اينجا بگير:نقل قول:
کد:http://www.tebyan.net/download/directx_9.0c_march_2008.1264.html
اين شركتهاي ايراني مسخره!نقل قول:
اون مشکل سیو نشدن هم فقط وقتی میرم تو جام باشگاهای اروپا سیو میشه
بقیه جاهایی که ایرانی ها اضافه کردن به بازی مشکل داره.
با سلام.آقا من وقتی میخوام بازی مشکل در نصب بازی frontlines fuel of war رو نصب کنم همین که دی وی دی دوم رو میزارم فایل رو نمیخونه و نصب کنسل میشه.این بازی نو هستش و روی سیستم دوستم نصب شد.لازم به ذکز که ویندوز رو هم تازه عوض کردم.کمکم کنید لطفا