با سلام
می خواستم ببینم آیا xbox رو میشه به جای tv به مانیتور وصل کرد؟
اگر سوال تکراریه معذرت می خوام 900 صفحه مطلبه نمیشه سرچ کرد
ممنون
با سلام
می خواستم ببینم آیا xbox رو میشه به جای tv به مانیتور وصل کرد؟
اگر سوال تکراریه معذرت می خوام 900 صفحه مطلبه نمیشه سرچ کرد
ممنون
آره میشه ، یه کابل مخصوص داره ، 24 یورو . توی ایران هم باید همین حدود ها باشه .نقل قول:
منم اطلاعات زیادی راجع به این باندل ندارمنقل قول:
اما اگه برات مهمه و حتما 5 شنبه میخوای بگیری سعی کن باندل FM3 رو نگیری :31:
نقل قول:البته اگه با همین قیمت تو ایران میدادن میشد 36000 تومان :31:نقل قول:
که اینجا 10000 تومانه
این ظاهراً همون دستگاهیه که با 2 تا دسته و هارد 250 قیمتش 400 دلار بود (الیت معمولی 300 دلاره) . پکیج های Forza 3 و Modern Warfare 2 بودن که تو اروپا و آمریکا فروخته میشن . خیلی بعید میدونم تو ایران باشه و باشه هم همونطوری که پدرام گفت بهتره که نخری .نقل قول:
خوب مشکل من هم اینه که توی ایران نیستم ، من آلمانم .نقل قول:
همه فروشگاه ها هم دارند این فروزا رو میفروشند . به نظرتون خوبه برم آرکید کپی خور شده بخرم و بعدش وسایل جانبیشو بخرم ؟ چونکه اینجا فقط 40 یورو میگیرند که کپی خور کنند هارد دستگاه همش 60 یورو هست .
خدا رحم کنه بهم ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود و اپلودت که عالیهنقل قول:
ping هم باید تست کنی ببینی چطوری کار میکنه
در کل برای live چیزی مثل اونی که دوستمون sonixax تو امضاش گذاشته لازمه :31:
سلامنقل قول:
پدارام جان، حالا چرا مايكروسافت heatsink دوم gpu رو برداشته؟
يعني برد جديدي درست كرده؟ يا gpu هاش رو به جاي 65 نانومتر به 45 نانومتر مثل ps3 تغيير داده؟
در حالت عادي كه 360 از نظر تهويه مشكل داره حالا با اين كار خدا رحم كنه...!!!:31::31::31:
دوستان من تیکن 6 رو گرفتم همراه با دی وی دی اکتیو
حالا وقتی دی وی دی اکتیو رو میذارم یه صفحه ی سفید میاد و دیگه هیچ اتفاق نمیفته
یکی می گفت باید ixtereme 1.6 رو کنسولت نصب باشه
از اون جایی که من تازه 5 ماهی هستش xbox گرفتم نمی دونم باید از کجا بفهمم که این ixtereme 1.6 رو کنسولم نصب هست یا نه
حالا اگه نبود چطوری باید نصب کنم
خودم می تونم
اخرین بازی قبل از Tekken 6 کدو بازی رو انجام دادی ؟نقل قول:
میخوام بدونم 1.6 نصبه یا نه
که 99 درصد مطمنم 1.6 داری چون FM3 رو بازی کردی
DVD رو از کجا گرفتی ؟
باید وقتی گذاشتی یک فیلم 30 ثانیه ای پخش بشه بعد از اون میگه بازی رو بزارید
اونطور که تو همون لینک نوشته :نقل قول:
microsoft اینقدر به بهبود وضع کنسول رسیده و اطمینان داره که دیگه نیازی به اون heatsink ندیده
ببین من اول دی وی دی اکتیو رو میذارم بعد یه صفحه سفید میاد که با زبان های مختلف یه چیزایی نوشته هرچی رو که میزنم میگه action not availableنقل قول:
بعد دی وی دی اکتیو رو در میارم بازی رو می ذارم هیچی عمل نمی کنه
سلام .
من خیلی گشتم همه جا این پک فورزا رو آوردن :(
حالا میخوام یه کاری بکنم :
اینجا الین 249 یورو هست ، 40 یورو هم میگیرن کپی خور میکنند این میشه 300 یورو ، یه جایی هست آرکید نو و کپی خور شده میده 180 یورو با یه هار 60 گیگی میشه 230 یورو ، خوب این خیلی به صرفه هست برای من ، فرق بین الیت و آرکید هم یکی هارده ، یکی رنگش یکی هم گوشیش ، رنگ و گوشی که برای من فرقی نداره میمونه هارد که اون هم با 50 یورو حل میشه ، به نظر شما کار خوبیه ؟
آها این رو هم بگم که آرکید کپی خور نشده 179 یورو هستش .
پس Dvd سالم هستنقل قول:
اینی که گفتید روال کار هست
شما باید 30 ثانیه صبر کنید تا خود dvd پیغام میده که بازی رو وارد کنید
خوب اینطوری خیلی خوبهنقل قول:
اگه بتونی هارد با ظرفیت بالاتر مثل 120 بگیری که عالیه دیگه
تا جایی که میدونم هارد 120 گیگ جدا نمیفروشند ، ولی اگر باشه که خوب همونو میخرم ، خیلی برام ارزون تر تموم میشه .نقل قول:
صفحه اول اینجا رو ببینید :
ps2umbau.de همینه که اینجا عکسشو گذاشته .
هارد هم این بابا فقط 60 گیگ داره ، حالا برم پیشش میپرسم شاید 120 هم داشت .
با خودم هم که فکر میکنم میبینم ست وسایل 360 همگی سفید هستند ،آرکید یه طورایی ست تر در میاد و رنگ و وارنگ نمیشه :)
میگم یه سوالی برام پیش اومده ، اگر این درایو جدید قابل خوندن نیست ، دستگاه چه طوری سریال ها رو چک میکنه ؟ پس قابل خوندنه ، ولی متدش فرق داره ، حد اقلش اینه که خود دستگاه میتونه بخونتش پس میشه بهش دسترسی داشت ، من فکر کنم این سیستم جدید هم هک بشه .
اخه هیچ پیغام نمیدهنقل قول:
خودم هم وقتی دی وی دی اکتیو رو میارم بیرون و بازی رو می ذارم هیچ اتفاقی نمیفته:41::19:
دوستان من ديروز داشتم fifa10 رو بازي ميكردم دستگاهم به لايو وصل بود اما آنلاين بازي نميكردم بعد از 2 ساعت كه اومدم بيرون يك پيغام اولش some Pepole.......................و بعدشم يك كد نوشت من گفتم بن شدم ولي بعد از چند بار روشن كردن و تست كردن لايو ديدم به راحتي وصل ميشم چند سئوال داشتم:
1- آيا هنگامي كه ديسك بازي در درايو باشه و آن لاين باشي ممكنه بن بشي
2- بن شدن آيا در همون لحظه اتفاق ميفته يعني ديگه به live وصل نميشي
3- چه كارهايي براي بن نشدن احتمالي بايد انجام داد
بچه ها جوابمو بدين دارم ميميرم استرس دارم
هیچ چیزی هک نشدنی نیست . تو مباحث امنیتی فقط صحبت از طولانی کردن زمان و پیچیده کردن پروسهء هک شدنه .نقل قول:
هک که میشه ولی نه به سرعت درایو های قبلینقل قول:
اگه عمر ixtrem ها رو از 1.4 و 1.5 و 1.6 بررسی کنی میبینی که سرعت هک شدن بیشتر شده و عمر این هک ها کمتر
شما dvd رو بزار تو درایو وقتی نوشت play dvd اونوقت Dvd رو در بیار و بدون این که خاموش روشن کنی Dvd بازی رو بزار و اجرا کن ببین چی میشهنقل قول:
1 - اگه دیسکت full stealth نیاشه ارهنقل قول:
2 - نه . دفعه بعدی شاید مثلا 24 بعدش نمیتونی وصل شی
3 - هیچی باید ixtreme درست حسابی و دست کاری نشده داشته باشی و دیسک هات هم full stealth باشه
1 - اگه دیسکت full stealth نیاشه اره
2 - نه . دفعه بعدی شاید مثلا 24 بعدش نمیتونی وصل شی
3 - هیچی باید ixtreme درست حسابی و دست کاری نشده داشته باشی و دیسک هات هم full stealth باشه[/quote]
dvd و از جايي معتبر خريدم از فروشنده پرسيدم گفت full stealth در ضمن وقتي بن ميشي آيا به ايميلت خبر ميدن و id بسته ميشه ؟ براي من نه به mail و نه در سايت xbox با پروفايلم چيزي نيومده و همگي فعالن
خوب پس شما ban نشدینقل قول:
dvd و از جايي معتبر خريدم از فروشنده پرسيدم گفت full stealth در ضمن وقتي بن ميشي آيا به ايميلت خبر ميدن و id بسته ميشه ؟ براي من نه به mail و نه در سايت xbox با پروفايلم چيزي نيومده و همگي فعالن
کسی به این اسونی ها ban نمیشه
من تو دوروبری های خودم تو این 18 ماه هیچ کسی رو سراغ ندارم ban شده باشه
اگه ممکنه اموزش نصب ixtreme 1.6 رو بذارید
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
یه بنده خدایی بود که خیلی تعریف کاراش رو می کردن ما هم ازش چندتا تا بازی خریدیم روی دیسک ورباتیم،وقتی دی وی دی رو می ذارم داخل دستگاه سر و صداش به نسبت قبلیا کمتره اما بعد از بازی که دی وی دی به خورده گرم شده رنگ چاپ روی دیسک روی دستم می مونه وقتی می خوام برش دارم انگار دیگه خشک نباشه ،حالا می خوام بدونم واسه دستگاه ضرر نداره؟داخلش رنگی نمیشه؟
یه سوال دیگه از کجا بفهمم اینا واقعا ورباتیم هستن
اوههههههههههههههههههههههه ههههههه:18::18::18::18:نقل قول:
چقدر پیچیده بود!!!!!!!!!!!
اقا پدرام من تمام بازی های جدید رو میتونم اجرا کنم مثلا همین forza حالا ایا دستگاه من ixtreme 1.6 روش نصب هست یا نه؟؟چون من هر کاری می کنم بعد از گذاشتن دی وی دی اکتیو نمیتونم بازی تیکن6 رو اجرا کنم!!
اگه هست پس چرا این بازی اجرا نمیشه اگه نیست که برم بدم همون بیرون واسم نصب کنن
کنسول من هم تاریخش اوائل 2009 هستش با برد جاسپر و مدل پرمیوم
من می خوام به یکی از اشنایان که تو اروپا هست یه 360 سفارش بدم برام بیاره ! چون قیمت اونجا
پایین تر هست به لوازم اضافی الیت احتیاج ندارم ! به نظرتون پریموم بگیرم یا ارکید ؟
ریجن پال تو اروپا پیدا میشه ؟
اگه چاپش خیلی شله و زیاد خیسه طوری که خودت حس میکنی که ممکنه داخل درایو رو کثیف کنه استفاده نکننقل قول:
منم همون 18 ماه قبل 2 تا بازی اولی که خریدم چاپش یکم خیس بود
که شاید باورت نشه هنوزم که هنوزه خشک نشده اما مشکلی پیش نیاورد
در مورد verbatim و نحوه تشخصیسش دور اون قسمت لاکی وسط Dvd نوشته و همچنین یک سری نرم افزار هم برای تشخیصش هست
ixtreme شما 1.6 هستنقل قول:
مشکل یا از dvd activate.iso تونه یا خود بازی که wave 4 هست
اگه پولش رو داری همون elite رو بگو بیارهنقل قول:
چون هارد 120 واقعا بدردت میخوره
اتفاقا europe معدن pal هست :31:
بعد اونجا کپی خور کنیم ارزونتر در میاد یا اینجا یکی از بچه های تاپیک گفته بود حدود 40 یورو اونجا درمیاد !نقل قول:
هارد به جز سیو بازی به چه دردی می خوره ؟ ( ما صفر کلیومتر هستیم)
در مورد هارد صفحه اول رو میخوندید اطلاعات دستتون میاومدنقل قول:
غیر از Save مهمترین کاربردش نصب بازی هست
که باعث کمتر شدن صدای کنسول میشه
که ناشی از صدای خوندن dvd توسط drive هست
و همچنین افزایش طول عمر لنز درایو هست
و علاوه بر اون سرعت load بازی ها افزایش پیدا میکنه که محسوسه
علاوه بر اون میتونید تمام save هاتون رو نگه دارید بدون این که نیاز به پاک کردن باشه
میتونی demo و trailer از live دانلود کنی
در مورد مبلغ هم اگه اونجا باشی میصرفه
ولی اگه از اینجا بخوای پول بفرستی نه
چون اینجا 8000 تومان میگیرن اما به پول اونجا میشه حدودا 60000 تومان
پس نسخه پریموم فکر کنم بهتره روش هاردم داره وسائل دیگه الیت برام کاربرد نداره !نقل قول:
بهتر نیست ؟
پریمیوم که دیگه تولید نمیشه ! ولی بگردی هستش !نقل قول:
پس نسخه پریموم فکر کنم بهتره روش هاردم داره وسائل دیگه الیت برام کاربرد نداره !
بهتر نیست ؟
پدرام جان منم همین مشکل رو با Tekken دارم .نقل قول:
فکر میکنم مشکل از فایل آقا پیمان باشه که ضمیمه کردن.
چون واسه من هم هیچ پیغامی مبنی بر گذاشتن DVD نمیده .
مطمئنم که بازی درسته چون خود رفیقم تو توپ خونه وقتی ازش بازی رو خریدم گفت باید یه Active هم ببری .گفت تست کردم کار
میکنه.
نمیدونم سعید جوننقل قول:
من قراره فردا سفارش بد دیسک رو با بازی ها بفرستن تست کنم
تا اونجا که شنیدم میگفتن یک فیلم 30 ثاینه ای پخش میشه و بعدش میگه بازی رو وارد کنید
پس داش پدرام من منتظره خبرت هستم.نقل قول:
شما وقتی فایل رو اکسترکت میکنی باید یه فایل iso با حجم 253 مگابایت به شما بده.... همین الان تست کردم فایل هیچ مشکلی نداره ;)نقل قول:
موفق باشی
سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم: از کجا میشه فهمید Firmware دستگاه چیه؟؟ آخرین بازی که اجرا کردم FORZA 3 ,DIRT2 و سوال دوم اینکه وقتی GTA IV بازی میکنم وقتی ماشین ها زیاد میشن و پلیس میاد دنبالم یکمی لگ میده بازی چه مشکلی هست(بازی از روی dvd میخونه) و سوال سوم اینکه HARD 60 GB چند هست و کجا داره در تهران....
بسیار ممنون میسشم اگه اطف کنید و پاسخ بدهید
سلام دوستان
یه arcade ابتیاع شده
فقط این وقتی روشن میشه انگار تیاره هوا کردیم!
هارد نداره باید درایوش اینقدر صدا بده ؟
ممنون
با سلامنقل قول:
صدای زیاد درایو بستگی به خیلی چیز ها داره
اول موقعیت خود کنسول
دوم جنس Dvd و سرعت write اون
علاوه بر اون صدای فن های کنسول هم که با مرور زمان از لحظه روشن شدن تعداد rpm های اون زیاد تر میشه هم بی تاثیر نیست
در کل وجود هارد میتونه هم صدا رو به مقدار زیادی کاهش بده
هم طول عمر درایو رو به مقدار زیاد افزایش
موفق باشید
سلام
موقعیت که
روی جعبش ...بصورت افقی!البته چون تازه بازش کرده بودم!
dvd یه تعداد t-gate و یه تعداد flash !
سرعت رایت 2.4
هارد اصلا قیمت هاش منطقی نیست...حالا شاید خریدم...
ممنون
بلهنقل قول:
متاسفانه قیمت هارد های Ms گرونه و خیلی هم به این مساله انتقاد شده
الان هارد 20 گیگ دوروبره 50 و 60 حدود 85 و 120 دروربره 110 تومانه