نقل قول:
روش کار یکیه ! نیازی نبود این همه مراحلو طی کنه همون آخرسر یه اوبنتو نصب میکرد خودش همشو میشناخت ولی چون ۱۴۳ تا سیستم هست و باید اینا ایمن نصب شند اگه گرابر هنگام نصب با یه همچین عددی از سیستم عامل روبرو میشد احتمال بروز مشکل بالا مبرفت که اوشون دستی اومدن این کارو کردن
اینو بگم در ضمن:
تو لینوکس همه تنظیمات در فایلهای متنی و قابل ویرایش ذخیره میشن و شما که مثلا یه زمانی تو ویندوز یه برنامه ای نصب میکردی بعد میدی دسکتاپت بالا نمیاد اینجا اگه همچین مشکلی براتون پیش بیاد راحت میتونی فایلای مخفی گنوم یا کی دی ای یا هر دسکتاپی که نصب کردی رو پاک کنی یا اگه بلد باشی ویرایش کنی یا اگه بلدم نباشی از اینترنت آموزششو پیدا کنی و مشکلو خیلی راحت و بدون این که کل سیستمت بر باد بره مشکلو حل کنی
برای مثال من همین چند روز پیش اوبنتو رو کلا پاک کردم و یکی دیگه روش زدم (ینی پارتیشنشو کلا حذف کردم یه پارتیشن دیگه ساختم و نسخه نو نصب کردم)و کل مراحل ۱۵ دقیقه نکشید بعد از نصب هم همه ی تنظیمات قبلیم دسکتاپم فایلهای داخل دسکتاپ و تنظیمات نرم افزارها و فایلهای نصبشون همه سر جاشون بودن و جمعا در ۳۰ دقیقه یه سیستم تمام عیار و کاملا کاستومایز شده رو صاحب شدم..........
این مزیت لینوکس در تنظیم دوال بوت لینوکس هم صادقه شما اگر یه وقتی دیدید ویندوزتون تو منو بوت نمیاد اصصصصلا ترسی نیست میایید در یه فایل متنی مربوط به نرم افزار سازنده ی منوی بوت لینوکس یه چند خط کوچیک مینویسید و اون ویندوزتونو شناسایی میکنه و در منو میاره...