منم امیدوارم زودتر اعلام بشه! دمای بدنم هی داره میاد پایین تر!:n27:نقل قول:
Printable View
منم امیدوارم زودتر اعلام بشه! دمای بدنم هی داره میاد پایین تر!:n27:نقل قول:
منظورم 7 صبحه. ولی از نیمه شب به بعد هر لحظه ممکنه بدن.نقل قول:
سایت کانون رو چک کنین خب.نقل قول:
با 15000 میشه رشت کامپبوتر قبول شد؟ :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا این سایت کانون خیلی عجیب می گه
با 30000 خیلی بعید میدونم بشه قبول شد. من نمیدونم پارسال چطوری 2 تا قبولی داشته!! من خودم ساکن رشتم بخاطر همین برام مهم هست که رشت قبول شم. وگرنه شهرهای دیگه میدونم که قبولم :n01:
این دو تا 30 هزاره رو دیدم. با بقیه هم خیلی فاصله داشتن. ممکنه سهمیهای چیزی تو کار بوده.نقل قول:
والا این سایت کانون خیلی عجیب می گه
با 30000 خیلی بعید میدونم بشه قبول شد. من نمیدونم پارسال چطوری 2 تا قبولی داشته!! من خودم ساکن رشتم بخاطر همین برام مهم هست که رشت قبول شم. وگرنه شهرهای دیگه میدونم که قبولم :n01:
رشت منطقه دو هست؟
آره آمار پارسال خیلی عجیبه ! منم به رتبه های عجیبی برا مهندسی نفت دانشگاه تهران برخوردم.ولی خوب مثل این که درستن.مگر این که اون دو نفر سهمیه خاصی (جانبازی)داشته باشن.
دوستان به این توجه داشته باشن زمانی که رییس سازمان سنجش میگه ما افزایش ظرفیت داریم بله راست میگه داریم ولی در دوره های مجازی , پیام نور , غیرانتفاعی و غیره . ظرفیت حقیقی پذیرش دوره های روزانه و شبانه مثل 10 سال پیشه.
بله منطقه 2 هستشنقل قول:
سلام..
قبل از اعلام رسمی نتایج، کارنامهها رو روی سایت میذارن. حالا ممکنه یه روز، چند ساعت، یا حدّاقل یک ساعت زودتر بذارن.
طبق بررسی من، امسال گویا کارنامههای همهی آزمونها رو میذارن توی یه مسیر (قسمتهایی که توپر کردم، توی آدرسهای اعلام نتایج، مشترکه). اینا رو ببینید:
حالا یه مرد میخوایم که بتونه آدرس نتایج سراسری امسال رو حدس بزنه! :دی
نتایج معرفی شدگان چند برابر ظرفیت کد رشته محل های بورسیه،مجازی،بین الملل ودارای شرایط خاص آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال 1392result.sanjesh.org/p_krn/index.php/krn_arshd/sar_khas_92thd/krn
result.sanjesh.org/p_krn/index.php/krn_arshd/sar%20_92tdf/krn
کارنامه اولیه آزمون تحصیلات تکمیلی (دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1392
result.sanjesh.org/p_krn/index.php/krn_doctor_ent/sar_92dsf/krn
کارنامه انتخاب رشته کنندگان آزمون دکتری سال 1392
result.sanjesh.org/p_krn/index.php/krn_doctor/sar92reskt/krn
اعلام نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دكتری «Ph.D» (نیمهمتمركز) سال 1392
حدس میزنم آدرس نتایج، یه همچین شکلی باید باشه:result.sanjesh.org/p_krn/index.php/krn_sarasari/sar_92/krnاگه کسی تونست پیدا کنه، بقیّه رو بیخبر نذاره!
result.sanjesh.org/p_krn/index.php/krn_sar/sar_92/krn
همگی موفّق باشید!
و التماس دعا
سال 89 برق شریف تا رتبه 4 منطقه 3 رو گرفت . سال 90 تا رتبه 9 و سال 91 تا رتبه 45 .
امسال چطور میشه ؟؟؟؟؟؟