بازم دقیقا متوجه نشدم منظورت از رلیز شدن نسخه ی فینال کی بود :n02: Patch A چی هست؟!نقل قول:
نه؛نمیخوام اورجینال بخرم؛همون لایسنس براش بیاد کفایت میکنه؛فقط یه سوال؛این نسخه ی PURE کسپرسکی خیلی سنگینه نسبت به اینترنت سکوریتی اون؟
Printable View
بازم دقیقا متوجه نشدم منظورت از رلیز شدن نسخه ی فینال کی بود :n02: Patch A چی هست؟!نقل قول:
نه؛نمیخوام اورجینال بخرم؛همون لایسنس براش بیاد کفایت میکنه؛فقط یه سوال؛این نسخه ی PURE کسپرسکی خیلی سنگینه نسبت به اینترنت سکوریتی اون؟
سلام
من کسپر 14 رو نصب کردم ولی یه مشکل باهاش دارم که با اینکه آپدیت هست ولی بازم پیغام میده که دیتابیس آپدیت نیست و چون آپدیته میزنم چیزی دانلود نمیکنه
راه حلی داره ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوست عزیز شما طبق این لینکی که دادم عمل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد فعال سازی /آپدیت کنید مرحله اول آپدیت زمان زیادی طول میکشد البته به سرعت اینترنت شما هم بستگی داره. موفق باشید:n01:
سلام عباس جاننقل قول:
تاریخ و ساعت و زون تایم سیستم چک کن ببین شاید مشکل از اونجاست
تو بخش setting>additional >network> prox y تیک بخش do not use proxy بزن
ببین چی میشه
دوست عزیز این روش به نوعی ه.ک آنتی ویروس حساب نمیشه؟نقل قول:
همه سالم شناختن
سلامنقل قول:
شما می گید رلیز من می گم فاینال:worried: ، اصل امدن نسخه بین المللی هست . تو انجمن کسپرسکی در قسمت نسخه بتا 2014 بنا هست یک پچ یا وصله ( امنیتی یا معمولی )برای نسخه 2014 قرار بدهند ک الان دردست تست هست و زمانی که این وصله بدون باگ شد ، بروی نسخه 2014 قرار می گیرد و نسخه به صورت فاینال بیرون می اید.
خیر ، نسخه 2014 از نسخه پیور 3 سبک تر خواهد بود یادتون باشه ک نسخه 2014 از نظر امنیت و رفع باگ و تنظیمات جدید از نسخه پیور 3 خیلی جلو و پیشرفته تر هست.
:question:بنظر شما آیا امیدی هست ک در آینده ، کاسپر فشار کمتری روی سیستم تحمیل کنه؟
به نظرم باید برنامه نویسی شو بهتر کنند!نقل قول:
و یک چیز دیگه فکر کنم هرچه سبک تر بشه ضعیف تر میشه چوندو انتی کاسپر و بیت سنگینند ولی بسیار قدرتمند{اینو همین جوری گفتم ها بازنیان ما رو بزنین}!
سلام نسخه 2014 تست کنید سبکتر شدهنقل قول: