سلام دوستان
دیشب واسه من یه داستانی پیش اومد خیلی فکرمو درگیر کرده نمیدونم کار درستی کردم یا نه
دیشب بعد از یک ماه یکی از رفیقای قدیمیمو دیدم . یکم با هم نشتیم که متوجه شدم به شدت تو توهمه ! قبلا اهل این مسائل نبود زیاد واسه همین باورم نمیشد بعد کم کم فهمیدم خیلی زیاد شیشه کشیده . اصلا کنترلش دست خودش نبود یهو داد میزد , حرفای بی ربط میزد , از جا میپرید , چشاش چپ میشد و ... میگفتم باو الان میان میگیرنمون آرومتر حرف برن میگفت من که بلند حرف نمیزنم یا میگفت دست خودم نیست خودم نمیفهمم چی میشه ! خلاصه به منم خیلی دری وری گفت کلا خیلی بیشعور شده بود ولی من گذاشتم پای حال خرابش که اصلا متوجه نبود چیکار میکنه . گفت منو برسون در یه مغازه .. بردمش اونجا تو راه به شدت تابلوبازی در میاورد به حدی که من نگران بودم الان پلیس بیاد مارو بگیره ! تازه به من میگفت تو چی زدی چرا اینقد تو توهمی !!ً!
خلاصه من دیدم خیلی جلو ملت داره آبرو ریزی میکنه( باور کنین اینقد تابلو بود که اگه پلیس ما رو میدید صد در صد میگرفتمون )وقتی پیاده شد رفت توی مغازه رفتم ! الان عذاب وژدان دارم که چرا ولش کردم :n29: به نظر شما کار اشتباهی کردم ؟! میگم کاش تا خونه رسونده بودمش یه موقع کار دست خودش نده :n03: