نقل قول:
بله درسته.
ولی نوین نت همین 950 رو هم میده واقعا؟ حالا حتی اگه مرکز مخابراتی هم پهنای باند داشته باشه و نویز هم نداشته باشی؟
Printable View
نقل قول:
بله درسته.
ولی نوین نت همین 950 رو هم میده واقعا؟ حالا حتی اگه مرکز مخابراتی هم پهنای باند داشته باشه و نویز هم نداشته باشی؟
مال یکی از کاربر های همین فروم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اطلاع داره که 1 مگ نامحدود روی چند بسته میشه ؟ ، اینم تا 8 مگ یا 4 مگ بسته شده یا نه سرعت اسمی 1 مگ هست ؟
دوستان تغییرات روی گیگ فشفشه اعمال شد،از این به بعد هر وقت خواستید می تونید گیگ فشفشه بخرید و مصرف کنید
بر خلاف گذشته که تا حجم خودتون تموم نمیشد نمیتونستید از فشفشه استفاده کنید
دوست عزیز سرویسای نا محدود رو سرعت اسمی بسته میشننقل قول:
بله امروز متوجه شدم! دستتون درد نکنهنقل قول:
اقا طاها چه عحب اومدید پس از چند روز....
اقا من میخوام سرویس 1مگ بگیرم. یکی میگی سرعتت تا 8 مگ هم میره یکی دیگه میگه تا 3 الی 4مگ!
شما چه سرعتی میگید اخرش میبندن؟
اگر حداقل(فرض کنیم همه شرایط خوبه) 6مگ میدید برام هماهنگ کنید بیام ازتون سرویس بگیرم...
تو این تاپیک سوال کن شاید جواب گرفتی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شرمنده به خدا!!یه چند روزی درگیر بودم
در مورد سرعت سرویس 1 مگ هم من شخصا خیلی از یوزرارو دیدم که رو 6 مگ بسته شدن ولی خب صد در صد وضعیت تو مراکز مخابراتی مختلف متفاوته
برا این که منم با اطمینان گفته باشم شما حداقل رو 4 و حداکثر رو 6 مگ در نظر بگیر
خوبه دیگهنقل قول:
4 مگ هم خودش خوبه
اینم درسته که شهر به شهر و مرکز به مرکز فرق میکنه
مثلا اون تست تو تاپیک تبریز رو دیدی!! 512 داشت ولی سرعت 4 مگ بود
سوالی خدمتتون داشتم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده ای که در شهرستان هستم( سمنان ) , آیا استفاده از نت وایرلس ( دریافت از آنتن Outdoor ) , به جای Adsl روی خط تلفن , وضعیت پینگ تایم و کیفیت اینترنت رو بهبود میبخشه ؟ اگر بله , در چه حدی ؟
بنده چون کارم کانفیگ سرور گیمه و خودم هم پلیرم
پینگ اروپا خیلی برام مهمه ! متاسفانه پینگ خارجم با نت های وب دائم تغییر میکنه و اصلا ثابت نیست روز و شبش یکی نیست در بهترین حالت که نصف شب ساعت 3 باشه 160 و روزا 260 میلی ثانیه است
که به نظر خودم ترافیک در مرکز مخابراتی زیاده اگر امکان داره یوزرمو چک کنید یا اگر امکانش باشه در بهبود وضعیت اینترنت بنده اقدام کنید ؟
یک سوال هم در آخر داشتم , شاید سوال دیگران هم باشه , تعرفه آنتن ها outdoor با فرکانس مختلف مورد تایید خود های وب رو میتونید ذکر کنید ؟
یوزر : 1242040 به نام همتی
با تشکر از شما