جوک میگن این هیلوود پول پرستم گفته در هیچ شرایطی سسک رو نمیفروشیم پس کملا منتفی هست
Printable View
جوک میگن این هیلوود پول پرستم گفته در هیچ شرایطی سسک رو نمیفروشیم پس کملا منتفی هست
اگه قیافش بد بود چند سال پیش توی چهره های معروف در انگلستان رتبه نهم رو بخاطر خوش پوشی نمی گرفت
ممنون.نقل قول:
... طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، ...
من اون حرف رو زدم چون به گل نمیشه اعتماد کرد.
و دلیله دیگش حرف دوستمون تو پست بالا و حرفهای خوده سسک بود.
سسک شاید یه روز بره ولی فکر نکم ساله دیگه باشه (این نظر منه)
به نظر من سسک رفتنیه!
زمستان امسال نشد ، تابستان میره
مثل اینکه اخبار جداییش هم یه خورده جدی شده:13:
اینطور که سایت کانون هواداری نوشته بود قضیه جوریه که اصلا انگار این پیشنهاد از طرف خود آرسنال بوده :دی
حیف منچستر که یه بارسلونایی بیاد توش...آخه کی میتونه جانشین سر الکس بشه؟؟؟هیشکیه هیشکی.....
وکیل زاراته از علاقه آرسنال برای خرید این بازیکن لازیو خبر داد .
این خبر در طول یک ساعت ناگهان مثل بمبی در محافل ورزشی منفجر شد و اکثر خبرگزاری های معتبر مانند اسکای و یورو نیوز از آن یاد کردند.
زاراته قبلا در بیرمنگام حضور داشته و هم اکنون در لازیو بازی میکند ، این بازیکن 2 سال پیش به سری آ رفته است و اخبار منتشر شده مبنی بر علاقه آرسنال برای به خدمتگیری وی است .
خوزه آلبرت وکیل وی در مصاحبه ای چنین گفت : من با آرسنال در تماس هستیم . روز گذشته یکی از مقامات باشگاه آرسنال در مورد وی از من سوالاتی کرد .
وی افزود : آرسنال میخواهد توان هجومی خود را بیشتر کند آنها پیشنهاد 40 میلیون یورویی خود را به رئیس باشگاه لازیو داده اند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آلبرت به این موضوع هم اشاره کرد که منچستر سیتی از علاقمندان به زاراته در فصل تابستان بود اما شرایط کنونی آرسنال را بهتر دانست .
عدم رضایت :
ظاهرا زارته مشکلاتی با مربی لازیو پیدا کرده است و اصلا رابطه خوبی بین آن ها وجود ندارد ، آلبرت این موضوع را تایید کرد و گفت : من در مورد این قضیه صحبتی نرده ام ، به نظر پوچ میآید اما زاراته از شرایط ناراضی است او تنها باید تیم را هندل کند.
منیع: arsenal.ir
که البته بعیده همچین انتقالی صورت بگیره
اونم از طرف آرسن ونگر با این مبلغ!!!!
چه بازیکنایی
بیشتر شبیه شایعست.
آرسن ونگر همیشه روی قیمت حقیقیه یه بازیکن تاکید میکنه بعد بیاد 40 تا بده برای زاراته.
البته نا گفته نماند که بازیکن بسیار خوبیه!
ولی منم معتقدم همچین قیمتی ونگر برای هیچ بازیکنی نمی ده :دی