سایت گل ـ روزنامه اسپورت چاپ کاتولونیا خبر داد که لیونل مسی و خاویر ماسچرانو دو ستاره آرژانتینی بارسلونا که سفر طولانی از آمریکای جنوبی به اروپا داشته اند در بازی این تیم مقابل رئال ساراگوسا حاضر خواهند بود.
این دو در حال حاضر زیرنظر ماساژورها و پزشکان باشگاه تست های مختلفی را از سر می گذرانند تا در بهترین شرایط آمادگی در این بازی حاضر باشند. خستگی مسی یکی از نگرانی های گواردیولا برای بازی این تیم مقابل ساراگوساست؛ تیمی که در دهه 80 قهرمانی لیگ اسپانیا را تجربه کرده است
تیاگو آلکانتارا: فکر نمی کردم این فصل چندان فرصت بازی پیدا کنم
هافبک جوان بارسا می گوید به هیچ عنوان فکر نمی کرد این فصل تا این حد فرصت بازی پیدا کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – تیاگو آلکانتارا از اینکه در این فصل با حضور بازیکنان بزرگی نظیر سسک فابرگاس، چابی و اینیستا تا این حد فرصت حضور در ترکیب اصلی بارسا را پیدا کرده بسیار متعجب است.
تایگو 20 ساله در بیشتر بازی های این فصل برای بارسا در ترکیب اصلی به میدان رفته است و با وجود اینکه در پست مورد علاقه اش بازی نمی کند اما بسیار خوشحال است.
او در یک کنفرانس خبری گفت:" بفکر نمی کردم در این فصل تا این حد فرصت بازی پیدا کنم. کاملا غافلگیر و متعجب شده ام. با حضور بازیکنان بزرگی مثل سسک ، چابی، اینیستا من در ترکیب اصلی تیم قرار میگیرم."
او همچنین از لیو مسی و سسک فابرگاس دو هم تیمی اش نیز تمجید کرد و گفت:" سسک بازیکن بزرگی است که با من و بقیه بازیکنان هماهنگی بسیار خوبی دارد. بازی در کنار لیو مسی که شخصیت بسیار مهربانی هم دارد برایم لذتبخش و هیجان انگیز است."
تیاگو که محصول آکادمی فوتبال بارسلوناست در ماه می 2009 اولین بازی اش را برای تیم اصلی بارسا انجام داد و آگوست امسال نیز اولین بازی ملی اش را برای تیم ملی اسپانیا انجام داد
اسپرانسه یا السد،اولین حریف بارسادر جام جهانی باشگاه ها
بارسا و سانتوس تنها تیمهایی هستند که به صورت مستقیم به مرحله نیمه نهایی جام جهانی باشگاه ها می روند
سایت گل- بارسلونا اولین دیدارش در جام جهانی باشگاه ها را در روز پنجشنبه ، 15 دسامبر برگزار می کند. در این روز تیم کاتالان ، در مرحله نیمه نهایی این رقابتها به مصاف برنده دیدار دو تیم السد قطر و اسپرانسه تونس می رود.
رقابتهای جام جهانی باشگاه ها امسال در ژاپن برگزار می شود
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا دو تیم بارسلونا و سانتوس برزیل به صورت مستقیم در مرحله نیمه نهایی این رقابتها به میدان خواهند رفت. این رقابتهااز 8 تا 18 دسامبر برگزار می شود.
السد به عنوان قهرمان آسیا به این دوره از رقابتها راه یافته و از جمله بازیکنان مطرح این تیم می توان به عبدالقادر کیتای ساحل عاجی که سابقه بازی در المپیک لیون را دارد اشاره کرد. آنها برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی باید مقابل اسپرانسه تونس که به عنوان قهرمان قاره آفریقا به این رقابتها راه یافته به میدان بروند.
فینال جام جهانی باشگاه ها روز هجدهم دسامبر ساعت 19.30 دقیقه به وقت محلی در ورزشگاه یوکوماهای ژاپن برگزار خواهد شد
آبیدال و رد بازوبند کاپیتانی تیم ملی فرانسه:ویژگی های یک کاپیتان را ندارم
ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا تمایلی برای بربازوبستن بازوبند کاپیتانی خروسها ندارد
سایت گل- اریک آبیدال ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا ، به لوران بلان، سرمربی تیم ملی کشورش توضیح داده که تمایلی برای بربازوبستن بازوبند کاپیتانی تیم ملی فرانسه ندارد.
طبق گزارش منتشره در روزنامه اکیپ، از نظر آبیدال: «کاپیتانی تیم، مسئولیتی است که به ویژگی های شخصیتی من نمی آید.»
بلان هم در صحبتهایی به رسانه های فرانسوی گفته: «آبیدال دوست ندارد تا این نقش را برعهده بگیرد.»
بدین ترتیب ممکن است بلان بازوبند کاپیتانی تیمش را در اختیار اوگو لوریس، دروازه بان خروسها و یا فیلیپه مکسس، مدافع تیمش قرار دهد.
طبق گزارش منتشره در اکیپ، آبیدال 32 ساله دوست ندارد مبدل به فردی شود که همه باره و بعد از هر اتفاقی، مسئول پاسخگویی به خبرنگاران است
آبیدال در پاسخ به این سوال که چرا نمی خواهد کاپیتان تیم ملی فرانسه باشد گفت:« اگر مجبور باشم که نکته خاصی درمورد یک موضوع خاص را مطرح کنم،آن را می گویم؛ حالا چه کاپیتان تیم باشم و چه نه.»
در دوران مربیگری ریموند دومنک،و در جریان دیدار فرانسه مقابل ترکیه در سال 2009 بود که آبیدال با بازوبند کاپیتانی گام به میدان گذاشت ولی گویا دیگر دوست ندارد تا این تجربه را تکرار کند:« حساب کدن روی من، برای رویارویی با داوران این دوره و زمانه، برای بالابردن صدایم و برای قرار گرفتن رودر روی مربی برای تغییر سیستم و تاکتیک بازی، کار من نیست.»
گزارش روز: روشن شدن زنگهای خطر دربارسا؛مسی خسته است
شرایط فیزیکی ستاره آرژانتینی گواردیولا را هم نگران کرده است
-
سایت گل- لیونل مسی بعد از حضور دراردوی تیم ملی آرژانتین و حضور 90 دقیقه ای در دیدار تیم ملی کشورش مقابل کلمبیا به بارسلونا بازمی گردد ولی طبق گزارشهای منتشره در رسانه های اسپانیایی، شرایط فیزیکی مسی، گواردیولا و مسئولان تیم کاتالان را نگران کرده است.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، اعضای کادر فنی بارسلونا بی صبرانه درانتظار بازگشت مسی و پایان یافتن سفر طولانیاو از آرژانتین تا اسپانیا هستند و به دنبال آنند تا ستاره آرژانتینی را متقاعد کنند که در دیدار شنبه شب تیم کاتالان مقابل ساراگوسا به استراحت بپردازد
زنگهای خطر در بارسلونا، بعد از صحبتهای مسی در پایان دیدار با کلمبیا به صدا در آمد. مسی در پایان آن دیدار که با برد آرژانتین همراه بودگفت:« همه ما درحالی که انگار مُرده ایم بازی را به پایان بردیم.»
یک بازی سخت، شرایط بد زمین مسابقه و ارتفاع بالای ورزشگاه و رطوبت فراوان هوا از جمله عواملی بود که خستگی مسی و هم تیمی هایش را دوچندان می کند.
به علاوه باید فاکتورهای دیگری را برای ارزیابی شرایط فیزیکی نامساعد مسی درهنگام بازگشت به بارسلونا در نظر داشت:«مسی در بازی با کلمبیا برای 90 دقیقه بازی کرد، او پروازی طولانی را برای برگشت به اسپانیا داشته و از فراز اقیانوس آتلانتیک گذشته تا به بارسلونا برسد.»
گواردیولا برای کسب اطلاعات دقیق تر درمورد شرایط مسی با خوانخو برائو، مربی بدنسازی که همواره با مسی به سفر می پردازد دریافت خواهد کرد و در صورتی که او به مسی اجازه دهد، ستاره آرژانتینی می تواند خودش را برای دیدار ساراگوسا آماده کند. البته این طور به نظرمی رسد که در غیر این صورت ، پپ کار سختی برای متقاعد کردن مسی برای استراخت خواهد داشت؛ چرا که مسی همیشه دوست دارد برای بارسا به میدان برود.
تیاگو آلکانتارا امیدواراست تا برادرش به رئال مادرید نرود:رافینیا در بارسلونا راحت است
ستاره اسپانیایی امیدوار است تا برادرش برای پیوستن به تیم مادریدی وسوسه نشود
سایت گل- تیاگو آلکانتارا، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا امیدوار است که برادرش رافینیا، به رئال مادرید نپیوندد.
این درحالی است که رافینیا یکی از محصولات آکادمی فوتبال جوانان بارسلوناست و پیش از این انتظار می رفت که او هم گام در مسیر برادرش تیاگو آلکانتارا گذاشته و به تیم اصلی بارسلونا منتقل شود
ولی از تابستان امسال صحبتهایی درمورد احتمال انتقال رافینیا به رئال مادرید به گوش می رسید . سران باشگاه مادریدی دربازار تابستانی به دنبال جذب تیاگو آلکانتارا هم بودند که دراین راه ناکام ماندند
تیاگو در صحبتهایی اعلام کرده که از ابراز تمایل سران رئال برای به خدمت گرفتن برادرش اطلاعی ندارد ولی درعین حال به این نکته اشاره کرده که توقع دارد تا رافینیا درنوکمپ بماند.
تیاگو در صحبتهایی که در روزنامه آ.اس بازتاب یافت گفت:« من از همان روزی که رافینیا به دنیا آمد او را می شناسم و تک تک گامهایش را دنبال کرده ام. او انسان بزرگی و یک بازیکن فوق العاده است و ما نمی دانیم که او تا کجا می تواند پیش برود ولی مطمئنم که بازیکن بزرگی خواهد شد.»
برادر بزرگتررافینیا ادامه داد:« ما در حال صحبت کردن با مسئولان باشگاه هستیم. احتمالا تا زمانی که من اینجا باشم،رافینیا هم می اند. او دراینجااحساس خوبی دارد. گزارشهای منتشره درمورد ابراز تمایل سران رئال، چیزی نیست که ماآن را خلق کرده باشیم. این رسانه ها بودند که چنین خبری را بازتاب دادند ولی من معتقدم که برادرم در اینجا احساس راحتی می کند.»
اتوئو: آنژی می خواهد مثل بارسلونا باشد،نه منچسترسیتی
ستاره کامرونی باشگاه آنژی در صحبتهایی ازاهداف سران این تیم روسیه ای گفته
سایت گل- ساموئل اتوئو با قرارداد هنگفتی از اینتر به آنژی مخاچ قلعه پیوسته و در صحبتهایی از اهداف سران این باشگاه گفته و به این نکته اشاره کرده که سران آنژی می خواهند که تیمشان مثل بارسلونا باشد و نه منچسترسیتی
اولین خرید جنجالی آنژی، روبرتو کارلوس بود که اکنون مربی موقت تیم نیز هست؛ بعد از کارلوس بازیکنانی مثل ژیرکوف و اتوئو نیز به رختکن این تیم منتقل شدند و در طول این مدت سران آنژی برای جذب بزرگترین ستاره های دنیای فوتبال،حتی لیونل مسی ابراز تمایل کرده اند
دراین میان سائول اتوئو در صحبتهایی به بررسی اوضاع در آنژی پرداخته:« ما می خواهیم مثل بارسلونا شویم؛ بارسلونا برای ما الهام بخش است. بارسلونا در فوتبال امروز، برای همه الگو است و نه منچسترسیتی. این درحالی است که برخی ها آنژی را با سیتی مقایسه می کنند ولی پول دلیل خوبی برای مقایسه کردن دو تیم با هم نیست.»
ستاره کامرونی آنژی ادامه داد:« هدف آنژی دست یافتن به موفقیت در منطقه است. البته ما می خواهیم با یک فلسفه فوتبالی زیبا به هدفمان برسیم تا به جایگاه بهتری در فوتبال دنیا دست یابیم.»
اتوئو ادامه داد:« واقعا خوشحالم که هنوز درمورد من و دلایلی که آنژی را برگزیده ام صحبت می شود.آنژی فقط یک باشگاه فوتبال نیست، بلکه نماینده تمام این منطقه و امیدو آرزوهای همگان است.باید بگویم که من یک فرد سیاسی نیستم و اصلا از سیاست سر در نمی آورم.من یک فوتبالیست هستم و فوتبال بازی کردن را بلدم و می دانم که چطور باید پروژه ها را در زمین فوتبال پیاده سازی کرد. می خواهم در همین زمینه هم متمرکز باشم.»