دوستان gsmarena زده که سامسونگ شاید یه نسخه وینفون 7 از گلکسی 2 بده؟؟؟جالبه نه؟
دوستان gsmarena زده که سامسونگ شاید یه نسخه وینفون 7 از گلکسی 2 بده؟؟؟جالبه نه؟
یه چیزی مشابه ه.ک در سیمبیان استنقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
امروز رفتم این گوشی رو بلاخره خریدم به قیمت 825 از بازار موبایل و به جمع گلکسی2 داران پیوستم.
از خریدش خیلی خیلی راضی ام و خوشحالم و فکر نمیکردم اینقدر جذب بشم به این گوشی.
راستش اول رفتم نمایندگی یاس و با سنسیشن کار کردم.. به نیت خرید همون هم رفته بودم ولی بعد دیدم سنسیشن خیلی معمولی به نظرم میرسه پس رفتم گلکسی2 رو ببینم از نزدیک و عاشق صفحه با کیفیتش شدم. همچنین تاچ وایز اونقدرها هم بد نیست در مقابل سنس و اینقدر که از سنس تعریف میکردن خیلی هم برام جالب نبود کار باهاش در عوض تاچ وایز با صفحه خیلی خوب گلکسی2 عالی مینماید.
من از خریدم بسیار راضی هستم..
نکته آخر توصیه به کسانی که میخوان بخرن:
اگر برای انتخاب یکی از این دو گوشی موندید، حتما برید از نزدیک ببینیدشون و باهاشون کار کنید، سپس دلتون شما را راهنمایی خواهد کرد!!!
مبارکه ایمان جان به سلامتی؟:40:
سینسیشنو کجا گذاشته برای کار کردن کاربرا؟ گلکسی چی تو نمایندگی مایکروتل اورده؟(دقیق ادرسشو میدی):10:
دوستدار شما یاشار
کهکشانی های دوم سامسونگ رکورد دار می شوند: در هر 1.5 ثانیه یک گلکسی اس 2 به فروش می رود.
معمولا انتظار داریم آمار های فروش میلیونی دستگاه های قابل حمل را از اپل بشنویم. اما باید گفت که سامسونگ هم توانایی اعلام چنین آمار هایی را پیدا کرده است. پارسال سامسونگ موفق شد با تلفن گلکسی اس، فروش 3 میلیون نسخه ای را در 85 روز تجربه کند. چند ماه بعد فروش این تلفن به 10 میلیون رسید.
به گزارش نارنجی به نظر می رسد جانشین گلکسی اس، دارد موفق تر عمل می کند. مطابق ادعای سامسونگ، گلکسی اس 2، موفق شده در 55 روز سه میلیون مشتری جلب کند. یعنی در هر 1.5 ثانیه، یکی از این تلفن ها به فروش می رود. این سریع ترین رکورد فروشی است که سامسونگ توانسته تجربه کند.
به خودی خود جالب است که سامسونگ توانسته با ارائه ی دو محصول شایسته و ترکیبی مناسب از سخت افزار و نرم افزار به این فروش دست یابد. این در حالی است که رقیبان بسیار قدرتمندی مانند Atrix 4G؛ علیرغم موفقیت های قبلی موتورلا در گوشی های اندرویدی، نتوانسته اند چندان خیره کننده عمل نمایند.
دوستدار شما یاشار
مرسی از شما یاشار جان.نقل قول:
گلکسی اس2 رو نماینده مایکروتل در یازار موبایل رفتم تمام کرده بود و برای نمایش نداشت متاسفانه ولی گفت میاریم. آدرسش از درب بازار موبایل که وارد میشی سمت راستت نمایندگی پارس مایکروتل هست که بالای دربش یک تابلو آبی داره و عنوانشون رو نوشته.
اما سنسیشن رو خود نمایشگاه یاس جهان برای کار کردن کاربرا گذاشته بود رفتم تو و به خانومه گفتم سنسیشن، و منو راهنمایی کرد به میزی که روش قرار داشت و در اختیارم قرارش داد. اونجا فقط نمایشگاه بود و فروش نداشت و اگه میخواستین راهنماییتون میکرد به مغازه های زیر همکف.(آدرس این یاس جهان هم فکر کنم تو راهرو سمت چپی از درب که وارد میشی بود وسطای راهرو که تابلوشون مشخص هست)
سلام
من هم بالاخره خریدم
من از مایکروتل خریدم 931 درسته خیلی بالاتر از بازاره
ولی حداقل خیالم راحته خوده یارو هم همه جاش رو تست کرد
کاملو صحیح و سالم تحویل داد . حتی با اون کد 0 هم خودش
شروع کرد به تست قبل از اینکه من چیزی بگم.
دودل بودم که با گارانتی یا بی گارانتی درسته که گارانتی کشکه
ولی حداقل خیالم راحت راحته.
راستی رام فارسی روش نیست هاااااا .گفت رام رسمی فارسی
نیومده در صورتی که من تو ذهن بود که جایی تو این انجمن ها دیدم
گفت هر وقت بیاد احتمالا فراخوان میزنن بیایید براتون بریزن .
حالا نمی دونم خودم بریزم یا نه گفت اگه خودت بریزی از گارانتی خارج مبشه
موندم چی کار کنم.
ولی واقعا معرکه است من که خیلی راضیم . من هم اول رفتم با سنسیشن
یه وری رفتم البته نه به قصد خرید فکر و ذکرم گالاکسی 2 بود با اون زیاد حال نمی کردم
خلاصه رفتم گرفتمش .
درکل باید بگم خیلی راضیمممممممم
قابل توجه کسانی که از زمین و زمان بد میگن انتخاب کلا سلیقه ای هست
بهتره خوبی و بدی هر گوشی گفته بشه بعد دیگه بی خیال شید بذارید طرف خودش
تصمیم میگیره این طوری بهتره تا تئوری و فلسفه بافی کنید در باب بد بود یه چیز.
دوستانی که خریدن مبارک باشه.:20:
میگم گرمایی که میگن داره چی؟؟؟
چجوریه گرماش؟؟
فقط به خاطره همین که میگن گرم میکنه نخریدمش هنوز:13:
به نظر من یه گرمای نرمالیه شاید یه ذره بالاتر روی بازی hd تست شد
والا نمی دونم اساتید نظر بدن من چیز خاصی که تو ذوق بزنه حس نکردم
شاید هم هنوز بهش بر نخوردم
سلام بچه ها
این مشکل گالکسی دوستم حاد شده.....:41:
دوربینش pink spot یا به قول خودمون منطقه صورتی رنگ وسط دوربینش داره.خیلی حالش گرفته شد....:19:
دلم براش سوخت عجب بدشانسی اورد:13:بچه ها اگه گوشی رو دارید میگیرید حتما چکش کنید که این اتفاق برا شما تکرار نشه خیلی مراقب باشید.
ممنون و موفق باشید:11: