[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فقط فیلیپسنقل قول:
اسمش چیه؟نقل قول:
راستی چند وقت پیش و به چه قیمتی خریدی ؟
+ دوستان مرکز خرید ماشین اصلاح خوب تو مشهد فقط سعدیه؟؟ دیگه کجاها هست؟ البته یه جایی نباشه که پول اجاره و برقشو هم از ما بگیرن!
مدلهاي زيادي از فيليپس رو امتحان كردم هيچكدومشون بدرد بخور نيستن الان LV95 دارم.بهترينه:n01:نقل قول:
نقل قول:2 سال پیش به قیمت 150 تومنکد:http://www.philips-kala.com/component/virtuemart/page/shop.browse/category_id/21.html
شما اول برو تو سایت های اینترنتی تحقیق بکن مثل دیجی کالا و بعد برو بیرون بخر که بهت نندازن :n02:
والا اینی که من دارم بهترینهنقل قول:
مهم اینه که نحوه ی استفادتون از این ریش تراش چجور هست
درودنقل قول:
من lv 61 دارم به نظرتون اگه lv 65 بخرم تفاوتی توی اصلاح داره یا نه ؟
نظرتون در مورد lv 95 چی هست ؟؟؟ با شستشو مشکلی پیش نمیاد ؟ موادش راحت گیر میاد ؟؟ یا بازم تهیه موادش سخت هست ؟
درودنقل قول:
من lv 61 دارم به نظرتون اگه lv 65 بخرم تفاوتی توی اصلاح داره یا نه ؟
نظرتون در مورد lv 95 چی هست ؟؟؟ با شستشو مشکلی پیش نمیاد ؟ موادش راحت گیر میاد ؟؟ یا بازم تهیه موادش سخت هست ؟
من روغن ریش تراشم تموم شده ، از چه روغنی میتونم بجاش استفاده کنم .
رفتم ریش تراش فروشی یک روغن گرفتم ولی خیلی بو میداد فکر کنم که روغن چرخ خیاطی بود . الان که اصلاح کردن دیدم که گرده های ریشم به تیغه ها چسبیده .
روغن زیتون چطوره ؟
در حال حاضر كه بهترين مال پاناسونيكه.در ضمن دوست عزيزم من خودم 1260 رو امتحان كردم به هيچ وجه نميتونستم باهاش كنار بيام از دو مدل ديگه فيليپس هم استفاده كردم.از براون سري 5 و 7 هم استفاده كردم.رمينگتون رو نميدونم چطورين اما پاناسونيك عاليه از هر لحاظ كه فكرشو بكنينقل قول:
بنظر من از همون lv61 اسفاده كن خراب شد خواستي عوضش كني مدل بالاترشو بخر.من lv95 رو از سايت آمازون خريدم.تو پكش بجز خودش و پايه شستشوش يه برس تميزكننده داره و يه روغن كه من فعلاً استفاده نميكنم.يه ژل داره كه بايد با آب قاطي كني تو مخزن آبش كه اونم هر 6ماه يه بار تعويض لازم داره ك من همين ديروز 2تا سفارش دادم هر عدد18 تومنه.ديگه چيزي نداره كه بخواي عوض كني البته بعد از مدتها تيغه هاش كند ميشه كه اونام براحتي پيدا ميشهنقل قول:
مدل ريش تراشتون چيه؟نقل قول: