سلامنقل قول:
بهتره هر 3 ماه یک بار log in کنید و log out
کار ساده ای هست فقط 1 دقیقه میبره
Printable View
سلامنقل قول:
بهتره هر 3 ماه یک بار log in کنید و log out
کار ساده ای هست فقط 1 دقیقه میبره
سلام
میخوام یه کلماتی که تو ایمیها نشته شده رو خود یاهو مستقیم حذف کنه راهی هست؟ میخوام کلا ایمیل رو ببره تو ترش
یه گزینه هست به نام filter ولی انگار باید ادرس داد که من اینجوری نمخوام.
منم تقریبا برعکس ایشون مشکل دارم :n02:نقل قول:
همه ی ایمیل هایم مستقیم میره تو ترش من میخام کاری کنم ایمیل هایم به اینباکس بیادش
چیکار کنم ؟؟؟
بله، همون فیلتر که گفتید چند گزینه داره، یکی مثلا فرستنده ایمیل، یکی دیگه متن ایمیل، یکی دیگه عنوان و ...نقل قول:
چند حالت انتخاب هم هستش برای هر کدوم. مثلا contains که میشه اگر شامل این کلمات بود، یکی دیگه مثلا برعکس این حالت یعنی اگر شامل این کلمه نبود و ...
حالا شما میای قسمت body رو با contains کردن اون کلماتی که میخوای فیلتر میکنی و به trash میفرستی.
تشکر.نقل قول:
من بیشتر عنوان رو مد نظر دارم. ایمیل های خلاف میاد اونم بیشتر تو عنوان میزنن.کلمات خلافی رو! دو تا از کلمات رو زدم تو عنوان بعد تست کردم کار میکنه. دستت درد نکنه باحال بود :دی
فقط انگار نمیشه چندتا کلمه رو تو یه قسمت نوشت؟ هر کاری کردم فقط یه کلمه رو تو یه فیلتر میگیره! باید هی فیلتر بسازی!
تست نکردم خود چند کلمه رو ولی حالا با ویلگول کلمات رو جدا کنید شاید جواب نداد، اگر هم جواب نداد مشکل خاصی نیست فکر کنم بی نهایت میتونید فیلتر بسازید :n02:نقل قول:
مستقیم میره به Trash? مگر داریم همچین چیزی؟ فکر میکنم منظور شما اینه مسقیم میره به spam ! چون Trash جایی هستش که وقتی یک ایمیل رو پاک میکنید تا یک مدتی میره به trash و بعد از یک مدت خاصی از اونجا هم واسه همیشه پاک میشه. ولی spam چیز دیگه ای هستش و خود یاهو ایمیل هایی که مشکوک هستش و به نظر تبلیغاتی یا کلاهبرداری و ... هستش رو به صورت اتوماتیک به spam میفرسته، اگر نمیخواین ایمیل از فرستنده خاصی به spam بره از این به بعد، میتونید روی گزینه NOT SPAM روی ایمیل هایی که توی فولدر SPAM هستن کلیک کنید، اینجوری یاهو طبق الگوریتم های ماشین یادگیری میفهمه که این ایمیل اسپم نیست و اشتباهی تشخیص داده بوده که این رو به فولدر SPAM فرستاده! اگر هم نشد و عجله داشتید میتونید شما هم مثل توضیحی که توی پست قبلیم دادم فیلتر خاصی بسازید به این صورت که این ایمیل رو که از فلان فرستنده هستش همیشه به Inobx منتقل بشه...نقل قول:
آره از من مستقیم میره به trash اگه دو سه روز هم به ایمیلم سر نزنم کلا ایمیلهام پاک میشه از انجا همنقل قول:
با فیلتر درست کردن هم که نمیشه اون همه ایمیل رو انجام داد
راه دیگه ای نیست ؟
پایین پنجره اضافه کردن فیلتر می پرسه کجا بفرستم ایمیل رو.(ترش اسپم انباکس یا فولدر جدید و ...)نقل قول:
سلام توی یاهو میل گیج شدم:n13:
چن تا میل هست که همونا هی reply شده در جواب یک میل حالا از بین این 6 ریپلای میل، فقط یکیش رو می خوام حذف کنم
چه طوری باید همون یه دونه ایمیل رو انتخاب کنم که همون delete شه ؟ هر وقت روی همون میل با موس کلیک می کنم کل 6 تا ایمیلی که reply شده اون میل هست همه با هم delete شدن ؟! چ جوری باید انتخابش کنم ؟؟ اصلا امکان پذیره ؟؟؟!! پیشاپیش مرسی:n16:
با درود
دوستان با ایمیل یاهوم میخوام یک ایمیلی رو که برام اومده و شامل تصاویر و گرافیک و متن هم هست فوروارد کنم موقعیکه دکمه فوروارد رو میزنم صفحه که تغییر میکنه محتوای ایمیل بصورت فقط متن و بدون قالب بندی ایمیل اصلی و تصاویر و گرافیک اون نمایش داده میشه و به همون صورت هم ارسال میکنه می خواستم علت رو بدونم و باید چکار کرد؟