منم دقیقا شدم معتاد ادکلن مثل همه بچه های اینجا:31:
الان که هوا سردتر شده دارم از wonderwood استفاده میکنم که عالی جواب میده تا دو روز موندگاری داره نت کاج هم توش هست
Printable View
منم دقیقا شدم معتاد ادکلن مثل همه بچه های اینجا:31:
الان که هوا سردتر شده دارم از wonderwood استفاده میکنم که عالی جواب میده تا دو روز موندگاری داره نت کاج هم توش هست
آقا بیا که همدرد خودمی. من که به نظر خودم جنون عطر دارم و همیشه ناراحت عطرایی هستم که ندارم. حدود 50 تا عطر دارم ولی تو عطر فروسی مثل ندید بدیدا عطرا رو نگاه می کنم. حساب کردم با پول این عطرایی که تا حالا خریدم میشد ماشینمو عوض کنم. ولی خوب چه کنم اینم یه جور اعتیاده دیگه.نقل قول:
واااااااااااااااااایییییی یییییییییییییییی.خدا قسمت کنه.بهشتی برای خودش درست کرده:46:نقل قول:
ادکلن برای آدم شخصیت میاره.سعی کنید همیشه تمیز و معطر باشید.و حدالامکان یه ادکلن رو انتخاب کنید و
بزنید(البته من که نمیتونم همچین کاری کنم)---خانم ها بعده سی سال هم بویه عطر تو ذهنشون میمونه.لازم
نیست گرون باشه.مهم اینه کسی رو اذیت نکنه.مخصوصا خودتون رو.
نقل قول:
چرا :18: اسمیت رو که خیلی ازش تعریف کردن ولی بقول شما باید حتما تستش کنم . کنت کول رو چون شما تست کردی و احساس میکردم هم سلیقه هستیم انتخاب کردم
لایت بلو رو یه بار تست کردم ازش خوشم امد ولی اصلا یادم نیست که چه بویی میده و همون موقع the one هم بو کردم فقط یادمه که بوش گرم بود ولی به دل مینشست -- این آرامیس لایف چطور کاریه اسمش که معروفه . چشم پلی جیونجی هم تست میکنمنقل قول:
ممنون از همه دوستان یه خورده خیالم راحت شد با دیدن اون عکسی که دوست خوبم hike گذاشته
خواهشنقل قول:
فقط فکر کنم در مورد اینکه نت غالب Bvlgari Aqva کاجه اشتباه میکنی
جلبک دریایی و سرو نت های غالبش هستن.
فکر کنم شما منطورت از کاج، سرو بوده
الان رفتم دوتا اسپری زدم به خودمنقل قول:
راست میگی فکر کنم سرو باشه!:31:
حالا شما یه لطفی بکن چندتا با بوی سرو هم معرفی کن من ساعت 7 میخواستم برم برا تست.فکر کنم باید بزارم برا فردا
پیشاپیش ممنون:11:
سلام دوستان من دوتا محصول میخواستم که راهنماییم کنین :
یه عطر که بوی گرمی داشته باشه مناسب زمستون!
یه افتر شیو الکلی (پوستم چربه)...
و یه خشبو کننده زیر بغل که وقتی میزنم خیس نشه اون ناحیه.....
ممنون
خب دیگه.حالا برو تست کن.نت هاشو اصلا نمیتونی تشخیص بدی.یجوریه.البته یه بار تست کردم.حالا شما همنقل قول:
تست کن بیا اگه خوشت اومد باز من برم تست کنم.
لایت بلو نمیگم بده.ولی موضوع اینه احساس چیپ بودن به آدم القا میکنه.ولی یه کاری از دیور عمرا همچین
حسی به آدم بده.
the one رو گفتی باهات هم عقیده ام.خودم هم ازش خیلی خوشم اومد(البته تو سرما)---یه بویه شیرین و
گرمی داره.به قوله داداشم بوش فانتزیه.(راستش رو بخوای بویه لواشک مانند میده:31:)
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
بویه گرم که زیاده.تا حالا چیزه خاصی رو داشتید و یا خوششتون میامده؟نقل قول:
ژیلت یا اینتسا
صابونی نیوآ---صابونی رکسونا--صابونی ژیلت
پست من چرا ثبت نشد؟:19:
خوب دوباره میگم:31:
الان رفتم بولگاری رو زدم اومدم
فکر کنم حق با دوست عزیزم باشه و بوی سرو نت غالب هست
حالا بی زحمت با بوی سرو هم معرفی کنید
اگه بشه یکی دو ساعت دیگه میرم واسه تست
با تشکر از همه دوستان:11:
عطر تا چه قیمتی؟نقل قول:
فعلا اینها رو در نظر داشته باش: