زیست خیلی آسون بود اگر یکی نهایی های قبلی رو خونده بود بالای 19 می شد.
ولی اون تعادل هاردی . 1.25 نمره داشت چیز اضافه ای باید می نوشتیم؟
Printable View
زیست خیلی آسون بود اگر یکی نهایی های قبلی رو خونده بود بالای 19 می شد.
ولی اون تعادل هاردی . 1.25 نمره داشت چیز اضافه ای باید می نوشتیم؟
پارسال یه اشتباهی تو حد داشتم که امسال دقیقا همون اشتباه رو انجام دادم !!! ... انگار فقط تو امتحان نهایی ها این اشتباه رو مرتکب میشم ! ... هیچ جای دیگه ای همچین اشتباهی نداشتم !!! ...
واقعا ادم اعصابش خرد میشه چیزی رو که بلده رو غلط بنویسه !!!
در کل امتحان اسون بود ... فقط این دامنه مشتق f ( سوال 14 ) چرا انقدر بارمش زیاد هست ؟! ...
واسه اینکه باید صابظه تابع رو بنویسید، ضابطه مشتق تابع هم بنویسید (دوبار مشتق بگیرید) + نشون بدید که در نقطه ی صفر مشتق پذبر نیست...در نهایت دامنه تابع مشتق رو بنویسیدنقل قول:
بچه ها كتابي نست كه مثلثات رو از پايه توضيح بده؟ من هر دفعه مثلثات مبينم تب خال ميزنم! امروزم نتونستم حدشو حساب كنم:41:
مثلثات که خیلی اسونهنقل قول:
بچه ها كتابي نست كه مثلثات رو از پايه توضيح بده؟ من هر دفعه مثلثات مبينم تب خال ميزنم! امروزم نتونستم حدشو حساب كنم:41:
درمورد کتاب اگه 1000 نکته ایندگان بتونید پیدا کنید فکر کنم بتونه کمکتون کنه.....
قلمچی یه کتاب سبز مثلثات داره من ندیدمش ولی باید خوب باشهنقل قول:
شبقره هم کتابای جیبی داره که مبحثی هستن اونم خوبه
امتحانش خیلی آسون بود.کاش فیزیک هم همینطور باشه!
کلیه سوالات هماهنگ کشوری فیزیک پیش1 با راهنمای تصحیح:
کد:http://physic.tama.ir/site/nemoonesoalat/soal/161
سلام بچه ها.... امان از امتحان نهایی... از جله بیرون میای فکر میکنی 20 میشی تو دلت خوشحالی و میگی ای حال فلانی گرفته میشه تا ______ میسوزه (حقیقتاً بالاخره تو بچه ها چند نفری هست که آدم باهاشون کل کل داره دیگه..) حسابی خوشحالی و با بچه ها یک مسیرو پیاده میای.... بعد یک هم میفهمی که یک اشتباه داشتی اونم نه به حاطر ضعف علمی.... سه بار مرور کل برگه ====> سری هندسی رو اشتباه حساب کنی !!!( به طور کامل وقتی تو برگه صورت سریو مینوشتم یک صورتو ننوشتم) فکر کم من نفرین شدم چون سال پیشم که نهایی بود یک سوال کامل پیوستگی رو ندیدم!!!
خودمونیم بچه ها من امروز خیلی ضایع شدم قبل از امتحان همش بین بچه میگفتم که هم ارزی سینوس و رادیکال و... درسته اگه برین تازه فوقش 25/0 کم میکنن (راستشو بخواین من سال پیش تو حسابانم از هم ارزی یکی از سوالا رو حل کردم:31: اونوقت حاضر میشم تو دیفرانسیل استفاده نکنم؟!) ولی امان از گردش روزگار... بدون استفاهد از هم ارزی و قاعده هوپیتال حد های زیر را بیابید ... آخرشم ضایع شدم کلی فسفر سوزوندم تا از راه اتحاد ها و مثلثات حل کردمشون:2: بعد از جلسه هر کی میدیدم یک خنده ملیحی میکرد:27:...
دیفرانسیل - سوال + پاسخ
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138910pishdanesh/891012_1.doc
مدیر محترم یه کاری بکنه همون جور که می بینید عنوان تاپیک کنکور 90 هست
نه امتحان نهایی 90
برای این دوستان تاپیک جدا گونه بزنید لطفا