البته یه همچین نرم افزاری تو اپ استور هست البته خودش میگه یه بدن فیک رو عکس مونتاژ میکنه ولی تو ویدئو یوتیوبش خیلی واقعی میزد البته احتمال داره اون ویدئو فقط برای جلب مشتری اونطوری ساخته شده باشه
Printable View
البته یه همچین نرم افزاری تو اپ استور هست البته خودش میگه یه بدن فیک رو عکس مونتاژ میکنه ولی تو ویدئو یوتیوبش خیلی واقعی میزد البته احتمال داره اون ویدئو فقط برای جلب مشتری اونطوری ساخته شده باشه
نقل قول:با عقل که جور در نمیادنقل قول:
لابد باید این لباسها از جنس مخصوصی باشه تا وقتی از دوربین آیفون بهش نگاه میکنی فیلترش کننه و نشونش نده .در ضمن حالا اگه بخواد لباسو نشون نده ، زیر لباسم نشون نمیده و آدم مثله یه سایه ی سیاه دیده میشه.این زیر لباسو چطوری طراحی میکنه پس؟
سلام دوستان
من بالاخره گوشیمو (iphone 4 , 16 GB) دریافت کردم و واقعا وقتی ازش استفاده میکنی متوجه میشی چقدر عالیه :8:
ظاهرا تلفن من ios نسخه 4.2.1 روش نصبه .
بهترین ورژنی که در حال حاضر هست چیه ؟ دیدم ظاهرا دوستان 4.3.4 را هم لطف کردن و گذاشتن .
اگر امکان داره من را برای پیدا کردن آموزش و نحوه آنلاک و جیلبریک و هر آموزش دیگه که فکر میکنید لازم و مفید هست راهنمایی کنید چون خوشبختانه دوستان انقدر فعال هستند و انقدر مطالب زیاده که پیدا کردن چیزایی که میخوای خیلی وقت میگیره .
پیشاپیش ممنون از دوستانی که کمک میکنن :11:
دوست عزیز اگر آنلاک فکتوری باشه گوشیتون میتونین تا فریمور 4.3.3 به راحتی جیل کنید...:20:نقل قول:
برا جیل 4.2.1 میتونین از برنامهgreenpoison استفاده کنین....:10:
فقط مطئن نیستم بتونی به 4.3.3 آپگرید کنی فک کنم SHSH میخواد البته باز میگم اینو مطمئن نیستم:13:
در صورتی که آنلاک فکتوری باشه گوشیتون احتیاج یه آنلاک کردن نیستنقل قول:
آموزش و نحوه آنلاک
4.3.3 هست دوست من:31:نقل قول:
بهترین ورژنی که در حال حاضر هست چیه ؟
[
دوستان من جواب این سوال خیلییی برام مهمه
ببینید من با برنامه iprotect همه برنامه م هام رو قفل کردم همش قفل شد به جز phone یعنی دقیقا همون جایی که شماره میگیریو و رسیو و میس کال هام اونجاست خوب تا اینجا مشکلی نیست
من نمیخوام کانتکت هام دیده بشه
در قسمت فون علاوه بر گرفتن شماره کانتکت ها رو نشون میده و تنها برنامه ای هم که قفل نمیشه همین فون هست
من تمام اطلاعاتم از قبیل ایمیل و لفن هام واسم مهمه و نمیخوام دیده بشه راهی داره که فون قفل بشه یا کانتکتها در فون دیده نشه
خیلی مهم[/QUOTE]
??????????????????????/
نقل قول:
دوست عزيز مباركتون باشه :40:
الان فقط ميتونيد به 4.3.4 آپديت كنيد و چون اين فريمور ديروز عرضه شده هنوز جيلبريك براش نيومده :13: فعلا به فكر آپديت نباشيد :46:
نقل قول:
اين برنامه كاملا فيك هست ! به طوري كه اول ميپرسه طرف مرد هست يا زن :31: بعد يك بدن نشون ميده :46: فقط نكته جالبش اينه سر طرف مقابل رو قشنگ بر روي بدن فيكس ميكنه :46:
بله خوب فکر نکنم کسی توقع چیزه دیگه داشته باشه البته به غیر از اون ویدیو های فضایی
سلام به دوستان گل آیفونی :11:
اگه میشه برای کمک به من برا خرید آیفون به این تاپیک بیاید ، مرسی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6267264#post6267264
دوستان با توجه به تجریبات دوستان و تاپیک نزدیک به 300 صفحه ای اگه میشه به تو خلاصه و کامل تمام محاسن خاص و معایب گوشی رو برا من ذکر کنید چون قصد خرید دارم بین آیفون و گالاکسی
الان قیمت دقیقش چنده ؟
در هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنیم ؟!
و کلا هر نکته قبل از خرید رو که باید بدونیم رو ممنون میشم دوستان بگن