پس چرا به من هدیه ندادن ؟!؟!
تو پیام ها چیزی نبود !
Printable View
پس چرا به من هدیه ندادن ؟!؟!
تو پیام ها چیزی نبود !
ایول تابحال کسی بهم هدیه نداده بود:20:
برای من هم چنین پیامی نیومده و اصلا خبری از هدیه نیست
واسه منم هنوز نیمده:41:
دوستان لطفا بگین که کدوم سرویس رو دارین که هدیه داده بهتون ؟؟؟ کسی سرویس از مناطق منتخب مخابراتی داشته که بهش این هدیه تعلق بگیره یا فقط به شهرستان ها این هدیه رو دادن ؟؟؟
لطفا یکی شماره پارس انلاین کرج رو بزاره با ادرس سایت در کرج منطقه مهرشهر یا گوهردشت ممنون میشم
دوستان متن پایامی که صفحه قبل دوستمون گذاشته رو بخونید! به نظرم فقط برای سرویس های سری G و E ترافیک هدیه دادن! به منم دادن 1 گیگم رو. یه طرح دیگه اینه که بین عید قربان تا غدیر اگر 3 گیگ ترافیک بگیرید 3 گیگ دیگه هدیه میدن.
آقا این قضیه مناطق منتخب مخابراتی چیه؟نقل قول:
دوست عزیز این قابلیت خرید سه گیگ که شش گیگ میدن الان بنده میدونم که در مشهد و البته برای یه سری سرویس های خاص (مثلاً خودم که سرویس FP1-3x) دارم داره اجرا میشه و در هر دوره ای که سرویستون رو میخرین یا سرویستون رو شارژ میکنین یک بار قابل اجراست!!! یعنی شما به جای پول شش گیگ پول سه گیگ رو میدی ولی عوضش بهت شش گیگ میدن و سه گیگ رایگانه!!!نقل قول:
با این تفاوت که این این طرح الان در فاصله این دوتا عید مبارک داره برای همه یوزرها اجرا میشه و میتونین از طریق خود اینترنتی که خرید میکنین روی سرویستون خودکار و هر نوع سرویسی که داشته باشین اجرا میشه ولی در بقیه ایام سال برای سرویس های خاصی قابل اجراس و اینترنتی نمیشه!! بلکه باید برین دفتر اصلی خود پارس آنلاین توی شهرتون و بخواین تا براتون اجرا کنن.
واسه اطلاعات بیشتر هم زنگ بزنین دفتر پارس آنلاین در شهرتون!
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_provinces
در مشهد دفتر اصلی پارس آنلاین:
خيابان احمد آباد ، مجتمع تجاری بهزاد ، طبقه ۴ ، واحد ١٠
تلفن: 8444418
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عیدتون هم مبارک ... :20::40::40::40:
اسم یک سری از سرویسهاشون اینه که به یک سری از مراکز تو تهران و کرج می دن . تو سایت می تونین تعرفشو ببینین. البته چیز منتخبی نیستا :31: تعرفه های شهرستان خیلی باحال تره .نقل قول: