درسته اینجا سوت و کور شدهنقل قول:
ولی لازم نیست که واسه اینکه درش بیارید از این حالت پست تکراری بزنید که!!
این مال ۱۰۰ نسل پیشه !
تازه ۱۰۰ بار هم تکرار شده!
ولی بازم ممنون که الاعاتتونو به اشتراک میذارید!:11:
Printable View
درسته اینجا سوت و کور شدهنقل قول:
ولی لازم نیست که واسه اینکه درش بیارید از این حالت پست تکراری بزنید که!!
این مال ۱۰۰ نسل پیشه !
تازه ۱۰۰ بار هم تکرار شده!
ولی بازم ممنون که الاعاتتونو به اشتراک میذارید!:11:
حتما میدونید ولی برا اونا که نمیدونن دیگه، اینجا هم جای خوبیه [شاید هم قبلا گفته شده(یادم نیست)] :
کد:http://4pda.ir
من با اینکه تقریباً کلی برای خوندن پستهای این تاپیک وقت گذاشتم اما این رو ندیده بودمنقل قول:
اتفاقاً بد نیست چیزهای خیلی اساسی تکرار بشن
:46:
موافقم. منم تقريبا 95 درصد پست هارو خوندم اما اينو يادم نميومد كه خونده باشم. بهتره به قول دوستمون مطالب اساسي تكرار بشن يا اون تاپيك جمع بندي سرو سامان بگيره كه اصلا شبيه جمع بندي نيست. نميدونم مگه اينجا مدير نداره كه بيان اينجور پست هارو مرتب كنن؟! :41:نقل قول:
یه تاپیک به عنوان "جمع بندی تاپیک اومنیا لایت"هست که یکی از بچه ها بصورت خود جوش شروعش کرده اما نمیدونم چقدر در کارش موفق بوده:10:نقل قول:
منم همونو ميگم. اصلا شبيه جمع بندي نيست. حدود 6 7 صفحه پست زدن توش اما شايد 4 5 تا پست مفيد توش پيدا بشه. فقط اسمش جمع بندي هست:41:نقل قول:
سلام
شرمنده دوستان
من اینترنتم تعطیله و بهمین خاطر نمی تونم تاپیک رو بخونم
یه خواهش دارم
اونم اینه که من تا حالا اینترنت ایرانسل رو فعال نکردم
اگر می شه یکی از دوستان قدم به قدم راهنمایی کنه
که موفق نشدم و خیلی از راهها رو تست کردم
ممنون
سلام بچه ها بالاخره من ریسک کردم و رام 6.5.5 رو نصب کردم.خوشبختانه با هیچ مشکل ویبره ای مواجه نشدم. ولی مشکل دیگه ای دارم و اون اینه که برنامه ی sasmsung new pc studio گوشی رو پیدا نمیکنه و میگه که unregister و برا همینم من دیگه نمیتونم شماره تلفنامو که با همین برنامه بک آپ گرفته بودم ازشون بریزم تو گوشیم. کمک کنید ممنون
شماره هامو که با پسوند npf بک آپ گرفتم رو چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام منم همين مشكل رو دارم و براي حل مشكل دوباره رام افيشال رو نصب كردم و بعد بك اپ رو ريستور كردم حالا برنامه اس پي بي بك اپ رو دانلود و توي خوده گوشي يه بك اپ گرفتم و بعدش رام كوك رو ريختم و همون بك اپي كه با اس پي بي بك اپ گرفته بودم رو ريستور كردم الانم ديگه به ان پي اس نيازي ندارم.
رامي كه استفاده كردي هيچ مشكلي ه غير از اين مورد نداره و مشكلات قبلي فيكس شده به كسايي كه ميخوان رام كوك استفاده كنن شديدا اينو پيشنهاد ميكنم البته اگه برنامه هاي مبتني بر اينترنت سوشيال ميخواييد اصلا رام عوض نكنيد
درضمن رام عوض كرذن تو اين گوشي ريسك ندار
سلام دوست عزیزنقل قول:
این کارا رو بکن ایشاالله درست میشه
SETTING-ADVANCED SETTING-CONNECTION-CONNECTIONS-
در قسمت SELECT A MODEM اونی که کلمه GPRS رو در پرانتز نوشته انتخاب کن و 3 بار دیگه NEXT کن الان باید یک کانکشن واسه وصل شدن در گوشیت داشته باشی حالا برای اینکه در کامپیوتر بتونی استفاده کنی باید گوشیتو به PC وصل کنی بعد بری در قسمت INTERNET SHARING رو باز کنی و در قسمت PC CONNECTION یو اس بی رو انتخاب بکنی در قسمت NETWORK CONNECTION هم نام کانکشنتو انتخاب کن بعد دکمه کانکت رو در زیر صفحه میزنه و کار حله و از اینترنت گوشی لذت ببر