من امدم نصبش کنم تو قسمت آپدیت رو صفر درصد گیر کرد و نشد و دوباره به ورزن قبلیش برگشتم.نمی دونم مشکل از کجا بود؟اگه کسی موفقیت آمیز نصب کرده بگه؟نقل قول:
Printable View
من امدم نصبش کنم تو قسمت آپدیت رو صفر درصد گیر کرد و نشد و دوباره به ورزن قبلیش برگشتم.نمی دونم مشکل از کجا بود؟اگه کسی موفقیت آمیز نصب کرده بگه؟نقل قول:
نقل قول:
سلام . من نصب کردم و مشکلی نداشت . البته برای من هم اولش یه مدتی روی صفر درصد موند اما بعدش سریع نصب شد . توی سایتش که میخوندم نوشته بود که ساپورت برنامه WD TV REMOTE برای سیستمهای اندروید و IOS هم توی این فرمور جدید اضافه شده . من برنامه رو دانلود کردم و روی تبلت ریختم اما نتونستم باهاش کار بکنم. هنوز فرصت نکردم برم تو نت ببینم دقیقا چیکار باید کرد . شاید باید وایرلس اداپتر وصل کنیم بهش تا این امکانش راه بیوفته . هنوز فرصت نکردم این فرمور رو تست کنم اما فرمور قبلیش که برای من خیلی مشکل داشت . از جمله اینکه خیلی زیاد ( شاید بین 5 تا 10 دقیقه ) طول میداد تا هارد رو بشناسه و فایل ها رو بیاره . روی بیشتر فایل های تصویری و مخصوصا DVD ها اکثرا دستگاه هنگ میکرد و ریست میشد که مجبور شدم برگردم به فرمور قبلیش . حالا فعلا اینو نصب کردم اما باید دوباره تست کنم ببینم این ایرادا رو داره یا نا . هارد رو که یکم طول میده بشناسه اما زمانش مثل فرمور قبلی اونقدر طولانی نیست و قابل تحمله. اگه روی فایل های تصویری ایرادات قبلی رو داشته باشه باز مجبورم برگردم به فرمور قبل از قبلی !!! یعنی 2تا قبل از این جدیده که من واقعا ازش راضی بودم( ببخشید شمارشو یادم نیست) در مورد اون WD TV REMOTE اگه دوستان تجربشو داشتن ممنون میشم بگید که چجوری باید فعالش کنم که بتونم ازش استفاده کنم
سلام شما 1.06.41 رو نصب کردید یا 1.06.43؟نقل قول:
آخه 1.06.43 برای 17/1/2013 اومده رو سایتشون.این ادرس و چک کنید ببینید من درست میگم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام. من 1.06.43 رو نصب کردم که دوستمون لینکش رو همینجا قرار داده بودند. من با 1.06.41 خیلی مشکل داشتم . واقعا دیوونم کرده بود که مجبور شده بودم برگردم به فرمور قبلیش . حالا هنوز وقت نکردم ببینم این 1.06.43 مشکلات 41 رو داره یا نه . آدرس رو چک کردم درسته. منم همینو نصب کردم. اما در اسرع وقت چک میکنم اگه ببینم مشکلات 41 رو داره باز مجبورم دانگرید کنم .
آخرین نسخه 1.6.43 هست. توی فروم های خارجی که می خوندم بعضی ها نتونسته بودن آپدیت کنن بخاطر یکی از پورت های یو اس بی دستگاه. من از پورت پشت دستگاه استفاده کردم و راحت آپدیت کرد. برای استفاده از ریموت کنترل روی گوشی باید از طریق وایرلس یا کابل به پلیر متصل بشین. چون دستگاه وای فای داخلی نداره ولی از usb wireless پشتیبانی می کنه می تونین یدونه از اونا بخرن و وصل بشن. توی سایت خودش نوشته که از چه برندهایی ساپرت می کنه. از طریق کابل شبکه هم میشه وصل شد. توی خود سایت نوشته که هم به صورت کابل و هم وایرلس میشه وصل شد.به این صورت که بعد از وصل کردن پلیر به کامپیوتر از طریق کابل شبکه یا وایرلس به روتر، باید گوشیتون رو به کامیپوتر ارتباط بدین تا به دستگاه متصل بشین. فکرکنم باید از طریق وایرلس به کامپیوتر متصل بشین. یدونه ویدئو از مدل بالاترش رو دیدم که طرف با دانگل بلوتوث به پلیر متصل شده بود. این هفته خودم امتحان می کنم ببینم میشه یا نه.من فایل های mkv و mp4 بیشتر دارم و این ها رو خوب پخش می کنه مثل همیشه. فایل دی وی دی اجرا نکردم زیاد اهلش نیستم. صفحه منو رنگ بندیش در پیکسل بالا بهتر شده. وضوح تصویر که روی 1080 باشه رنگ بندی بهتری نشون میده که توی آپدیتش هم گفته بود. فقط یکم پرش روی گزینه ها هست. قبلا بصورت اسلاید روی گزینه بعدی میرفت ولی الان گاهی اوقات میپره. چیز جدیدی بجز ساپرت ریموت گوشی اضافه نشده و فقط مشکلات حل شدن.
من مستقیم از خود دستگاه فیرمور رو دانلود کردم... اینجوری مشکلی نداشتم من برای آپدیتش. شما هم میخواین این راهم امتحان کنید.نقل قول:
---------------
من برنامه Remote رو روی iPod touch امتحان کردم و مشکلی نداشت اونم. بدون هیچ تنظیمات اضافه خودش WDTV رو روی شبکه شناخت و میشد کنترلش کرد. الان دارم رو Google Play نگاه میکنم مثل اینکه ورژن اندرویدش یه کم مشکل داره...
دوست عزیز چطوری به پلیر متصل شد؟ از طریق وای فای یا با کابل شبکه به کامپیوتر متصل شدید بعد با وای فای مودم وصل شدین؟نقل قول:
برای دستگاه وای فای یو اس بی خریدین؟ چه مارکی هست؟
یه توضیح میدی؟
سپاس
نه من دستگاه رو با کابل شبکه به یه wireless router وصل کردم، iPod هم با WiFi به روتر. مهم اینه که هم WDTV هم iPod (یا گوشی Android) توی یه شبکه باشن.نقل قول:
دوستان چرا WD TV Live Streaming فقط تا 16x فیلم رو جلو عقب میبره؟ همچنین صدای فیلم رو با کنترل راه دور نمیشه کم یا زیاد کرد؟
بله هر دوی این ایرادات وجود دارد