پایه اسپیکر ساتیو قیمتش چنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پایه اسپیکر ساتیو قیمتش چنده
مستر ریست برای پاک کردن تمام اطلاعات گوشی و بازگشت به حالت کارخانه انجام میشود و با کد #73#* انجام میشه. وقتی مستر ریست میکنی تمام س م س هات پاک میشه و مخاطبین و آهنگ و عکس و... یعنی بجز برنامه هایی که قابل پاک کردن نباشه یعنی برا خود گوشی باشه همشون پاک میشن اما فایلهایی که رو مموری داری پاک نمیشن. اگه خاستی مستر ریست کنی بهتره از اطلاعات گوشیت بک آپ بگیری بعد ریست کنی :46:نقل قول:
سلام
لطفا راهنمایی کنید مشکل گوشی من چیه که وقتی تماسهام به 59 دقیقه میرسه خودبخود قطع میشه
59 ذقیقه؟؟؟ یعنی 59 دقیقه صحبت میکنی؟؟ یا خدااا:18::24:نقل قول:
سلام
بله تقریبا:27: و 3و4 باری که تا این مدت میحرفیدم دقیقا وقتی به 59 دقیقه و59 ثانیه میرسه قطع میشه حالا کسی میدونه مشکل از کجاست یا اگه تنظیماتی برای محدودیت زمان تماس داره راهنمایی کنید.
این یه سیستم امنیته که تازه رو اوپراتورها گزاشتن ربطی به گوشیت نداره خیالت راحت.:46:نقل قول:
در ضمن 59 دقیقه صحبت میکنی مخت میپزه ها :18: مخصوصا اگه سیمکارتت همراه اول باشه :31:
بابا مایه دار
یه وامی به ما میدی :31:
من که از اینجور قابلیتهای گوشی استفاده نمی کنم و بازم شارژ باطری کم می یارم. شما چطور؟ باید به دنبال باطری قوی تر بود......:19::19:نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز . گوشی من ساتیو و ورزن فریمور اون R1BB0441 هست که قابل -- با برنامه helloox است .من این برنامه رو دانلود کردم که یک فایل sis و یک فایل pacth توش بود . سپس برنامه رو ساین کردم و فایل sis رو ریختم رو گوشی .برنامه رو اجرا کردم و مرحله به مرحله رفت جلو اما در Installing rootcerts... موند و دیگه نرفت جلو .دلیل این کار چی می تونه باشه ؟ اون فایل pacth رو باید می ریختم رو گوشی و کجا ؟نقل قول:
مرسی
با سلامنقل قول:
والا این مشکلی که شما گفتین خیلی ها دارن البته نه رو ساتیو یادمه ان82 نوکیا که داشتم خیلی ها با این مشکل مواجه بودن اما مشکل از کجا بود ما که نفهمیدیم :41:
برنامه خودمو برات آپلود کردم ببین با این کار میکنه :46: فقط رمزش هست: Mahdi1360 با حرف کوچیک :31:
در ضمن نیازی به فایل pacth نداری همون فایل سیس کارتو را میندازه :21:
کد:http://rapidshare.com/files/395949087/HelloOX2v203Unsigned.rar.html