خوب من نگفتم که ما تقصير نداشتيم : با برنامه ريزي درست و پر پر و پيموني که داشتيم بايدم ميرفتيمنقل قول:
کلا گفتم اعراب هميشه برا روي نرومان هستند
خوب من نگفتم که ما تقصير نداشتيم : با برنامه ريزي درست و پر پر و پيموني که داشتيم بايدم ميرفتيمنقل قول:
کلا گفتم اعراب هميشه برا روي نرومان هستند
کسي نميدونه بازياي اميد از کي شروع ميشه ؟!
کفاشیان: امشب به قطبی پیشنهاد تمدید قرارداد 4 ساله دادم
سایت گل-کفاشیان در گفت و گو با سایت گل گفت: ما خواهان تمدید قرارداد افشین قطبی هستیم و بنده به همین منظور ساعت 8 جمعه شب در کمپ تیم های ملی جلسه ای با افشین قطبی داشتم و پیشنهاد تمدید قرارداد به مدت 4 سال را با ایشان در میان گذاشتم.
کفاشیان در ادامه گفت: در این جلسه فقط یکسری بحث های کلی مطرح شد. بنده صراحتا به آقای قطبی اعلام کردم که فدراسیون فوتبال خواهان تمدید قرارداد ایشان به مدت 4 سال است. قطبی هم در این باره نظرات کلی خودش را مطرح کرد و مقرر شد طی روزهای آتی جلسات دیگری با همدیگر داشته باشیم.کفاشیان می گوید: در نشست جمعه شب هیچ بحثی درباره مبلغ قرارداد نشد و فقط پیشنهاد و تمایل ویژه فدراسیون فوتبال به سرمربی تیم ملی ابلاغ شد.
کفاشیان گفت: با توجه به اینکه دقایقی پیش با قطبی جلسه داشتم، نشست روز شنبه برگزار نمی شود و قرار است آقای قطبی بعد از کمی فکر کردن و ارائه برنامه هایش، نظرات و شرایط خود را به ما اعلام کند تا مذاکرات جدی تر از دو روز دیگر آغاز شود.
اختصاصي سايت گل،مچ بندهاي سبز در حمايت از موسوي بود
شب قبل چند نفر از بازيكنان مشهور تيم ملي مثل علي كريمي، مهدي مهدوي كيا و جواد نكونام تصميم گرفتند در حمايت از مير حسين موسوي با مچ بند سبز وارد زمين بشوند
سايت گل - منصور پورحيدري سرپرست تيم ملي ، يكي از آنهايي است كه درباره مچ بندهاي سبزي كه به دست بازيكنان تيم ملي بسته شده بود ، مثل ساير مقامات سعي در پرده پوشي دارد . او مي گويد :"بازیکنان تیم ملی برای رسیدن به پیروزی برابر کره جنوبی و صعود به جام جهانی مچ بندهای سبزی را با نیت نذر حضرت ابوالفضل(ع) بسته بودند. بنده خودم 20 سال است سبز نذری حضرت ابوالفضل (ع) را چه در دروانی که فوتبال بازی می کردم و چه در دوران مربیگری بر دست می بندم."
تصميم شخصي
اما واقعيت رابايد از زبان خبرنگاراني شنيد كه در جريان تصميم ملي پوشان فوتبال ايران بودند . يكي از آنها مي گويد : " شب قبل چند نفر از بازيكنان مشهور تيم ملي مثل علي كريمي تصميم گرفتند در حمايت از مير حسين موسوي با مچ بند سبز وارد زمين بشوند. اين يك تصميم شخصي بود كه همانطور كه ديديد ، با دخالت نايب رئيس فدراسيون فوتبال شكل ديگري به خود گرفت." پورحيدري در اين باره گفته :" در بین دو نیمه با این تشخیص که ممکن است این مچ بند ها مورد سوء استفاده سياسي عده ای قرار گیرد، آنها را باز کردند." اما واقعيت اين بوده كه مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون در بين دونيمه و با اطلاع از جوي كه بلافاصله در شبكه هاي خبري مردمي مثل فيس بوك راه افتاد ، از بازيكنان درخواست مي كند اين دست بند ها را باز كنند كه البته علي كريمي و جوادنكونام و مهدي مهدوي كيا به جاي اجابت اين درخواست با باندي سفيد روي مچ بند سبز را پوشاندند.اين حركت در تهران و در راه پيمايي امروز طرفداران موسوي نيز مورد استقبال شديد قرار گرفت و ساعتي بعد از شروع بازي عكسهاي بزرگ ابتداي مسابقه در اين راه پيمايي مشاهده شد. جالب اينكه مسعود شجاعي مهاجم ايران در اين بازي يك زيرپيراهني سبز نيز به تن كرده بودكه آو هم بين دو نيمه آن را از تن كند تا شادي گل احتمالي اش سياسي نشود.
زيدانيسم در تيم ملي
حركت بازيكنان ايران _ صرفنظر از گرايشي كه دارند – را مي شود با كار زين الدين زيدان در انتخابات رياست جمهوري سال 2002 در فرانسه مقايسه كرد كه اين بازيكن با حضور در جمع مردم از آنها خواست به جريان تندروي ژان ماري لوپن راي ندهند. در واقع اين كه ملي پوشان ايران در مقابل اتفاقات اين روزها بي تفاوت نيستند ، خوشحال كننده و اميدبخش است و مي تواند نشان دهنده چهره اي تازه از آنان باشد آناني كه معمولا به صفتهاي بدي مثل پول دوستي و ... مشهورند. اميدواريم اين اظهار عقيده آزادانه با واكنشي مواجه نشود.
نقل قول:
زيدانيسم در تيم ملي
دقيقا کفاشيان هم منتظر همينه که برخورد کنه : خودشم نکنه فيفا ميگه ميکنه : از کجا ميفهمن ؟ کفاشيان برا چي هست پس ؟ مخالفان عشقوليش رو لو ميده ديگهنقل قول:
اميدواريم اين اظهار عقيده آزادانه با واكنشي مواجه نشود.
صددرصد برخورد میکنن. باید از اونا حمایت کنیم. اونا قهرمانای ملی ما هستن... با این کارشون نشون دادن بیخیال نیستن و فقط دنبال پول و شهرت نیستن.
اتفاقا فقط به دنبال پول و شهرت هستن اگه به قهرمان ملی بودن یه کم تعصب از خودشون تو بازیا نشون میدادن...نقل قول:
اینا تنها چیزی که براشون مهم نیست موفقیت تیم ملیه
دقيقا يادمه! با پرتغال توي يك رده بودن! شما يادت نيست ...نقل قول:
ماشالله حافظه هم هم تحلیل رفته
با آلمان تقریبا هم رده بودن نه پرتغال
یعنی چی تعصب نشون میدادن ؟ بازیکنای حریفو چک و لگد میکردن ؟ اونا تمام سعی خودشونو کردن ولی باید قبول کنیم فوتبال ما از آسیا هم عقب افتاده و دیگه ما واسه کره جنوبی حریف سختی نیستیم. اینا همش تقصیر مسئولینه..نقل قول:
اتفاقا فقط به دنبال پول و شهرت هستن اگه به قهرمان ملی بودن یه کم تعصب از خودشون تو بازیا نشون میدادن...
اینا تنها چیزی که براشون مهم نیست موفقیت تیم ملیه
تعصب الان شده یک کلمه دستمالی شده که برای هر اتفاقی دلیلش را بی تعصبی میارند
پس اگه اینطوره اسپانیا با غیرت ترین بازیکن ها را داره و مالدیو هم همه بازیکن هاش بی غرتند؟
نه عزیز من فوتبال یک علمه به قول چراغ پور از شطرنج هم ظریف تره
چرا الان حدود 10 ساله که ژاپن داره حرف اول را تو اسیا میزنه
غیرت یا برنامه ریزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟