بلاخره همون X7 رو با کیف فابریکش خریدم 309 تومن
من دیدم موزیک بیشتر استفاده میکنم تا ویدیو دیدن
مرسی بازم
Printable View
بلاخره همون X7 رو با کیف فابریکش خریدم 309 تومن
من دیدم موزیک بیشتر استفاده میکنم تا ویدیو دیدن
مرسی بازم
برادر ! خداییش به این یکی رحم کن:31:نقل قول:
این اصلا ارزش نداره کسایی که 601 و 801 داشتن گفتن خریدن 801 اصلا توجیه نداره
چونکه تا اونجا که یادمه در مورد 801 میگفتن که قصدشون ساختن بلیری با تفکیک صدای بالا و از اینجور چیزاست که با توجه به اینکه به هیچ وجه قابل حمل نیست میشه با خریدن مثلا یدونه meier audio corda stepdance به یه چیز بهتر رسید ( تا 800 دلار مدلای زیادی توی لیست انتخاب میتونن باشن )
ولی 601 سبک صداش خاصه و خلاصه کسایی که بلیرای مختلف داشته باشن هم با خریدن این مدل میتونن لذت ببرن از گرمی و آنالوگ بودن خاص صداش ( اونا میگفتن , من که نشنیدم) تازه قابل حمل هم هست.
سلام
بزرگواران یه رکوردر صدا میخوام که mp3 بلیر هم باشه و صدا رو تا 7 متری باکیفیت عالی ضبط کنه
قیمتش زیر 80 تومن من دانشجو هستم
بچه ها يه سوال اين
iriver t8
باترييه يا قابل شارژه ؟ منظورم اينه باتري خوره يا نه باتري داخلي داره ؟ چون باتري خور باشه خيلي ضايع هست نميخوام دردسر داره اونطوري . بعد الان ديجي كالا ميده59 تومن قيمت شركتيشم همونه ديگه ؟ از همين ديجي كالا بگيرم يا تو بازار ارزونترم پيدا ميشه اگر بله بجز پايتخت كجا ميشه پيدا كرد ؟
فکر کنم حضوری خرید کنی کمی ارزونتر بشه اخرین قیمت مصوب رو از سایت آواسان رایان بگیر.نقل قول:
کد:http://www.avasunrayan.com/WebFiles/WebGenerator/Files/ordibehesht90/iriver.pdf
iriver t8
باترييه يا قابل شارژه ؟
آه فراموش کردم بگم
شارژی هستش تقریبا دیگه باطری خور نداریم.
برو بچ كيفيت جنس iriver t8 حالا بهتره يا +clip ؟
من از تجربه شخصیم می گمنقل قول:
بنده Cowon I9 و SANSA Clip + رو با هم گرفتم ولی می دونید حقیقت COWON داره تو کشوی میزم خاک می خوره چون کیفیت SANSA CLIP Plus یه چیز دیگه است واقغا عالیه . صدای صاف و تقکیک پذیر .:40::40::40:
نکته دیگه ای که شاید کمتر بهش اشاره می شه کارکردن با اون خیلی آسونه !!!!
من فعلا با گوشی HTC Desire آهنگامو گوش می دم :5:چون از هر دوی این پلیر ها بیشتر صدای مورد علاقه منو تولید می کنه به خصوص انواع و اقسام اکولایزر های دیفالت و قابل داونلود داره :8::8::8:
جنس صدای پلیر های کره ایی به هم خیلی نزدیکه مثلiriver و COWON و سامسونگ شاید چون قطعاتی که تو طراحیشون استفاده میکنند شبیه هستشنقل قول:
+clip به مراتب فراتر از قیمتش هست چه از لحاظ کیفیت صدا یا طراحی که کار کردن با اون رو بسیار راحت میکنه
تا هر حجمی رم microSD تا وقتی که SDHC باشه نه SDXC پشتیبانی میکنه مثلا 32 گیگ که فعلا بیشترین هست.
حجم خروجیش بسیار زادی داره اصلا به اندازه کوچیکش نمیخوره.
ولی خوب این دو پلیر تو بعضی چیزها شبیه هستند همه فرمت های متعارف صوتی رو پشتیبانی میکنند.
اندازه و وزن کمی دارند.
باطریشون شارژی هست و کلا تو یه کلاس از لحاظ کارکرد هستند.
+clip میتونی کنار سیستم اصلی خود شرکت این سیستم رو هم نصب کنی.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=390899
اگه بتونید حداقل 100 تومن هزینه کنید و UX200 سونی با حجم 2 گیگ تهیه کنید خیلی بهتره.نقل قول: