go back on one's werd
Printable View
go back on one's werd
خیانت کردن، زیر قول زدننقل قول:
کد:http://thesaurus.reference.com/browse/break+one%27s+word
عکس های استفاده شده در این برگ ها "pointing down( رو به پایین )" ، بیشتر بافت های برگ رو به بالا هستندنقل قول:
نمی دونم باید یه همچین چیزی باشه ! ما هر وقت کم بیاریم سیمور هست :46:
به نظرم برای "اون دورها" far from here بد نیستنقل قول:
با سلام
من می خواهم برای iltes بخوانم
از کجا شروع کنم البته از 3 ماه دیگه می خواهم شروع کنم
چه کتابهای را بخوانم
به نظر شما معلم خصوصی بگیریم
زبان 2 سال خواندم متاسفانه دیگه نشد برم
نقل قول:یه فعل هم اضافه کنیم بهتر میشه :نقل قول:
.... "pointing down" یعنی به سمت پایین هستند (رو به پایین هستند) ، (در حالیکه) بیشتر بافت های ..
بابا ما که چیزی بلد نیستیم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد که نیست؛ خیلی هم خوبه ... دیگه بستگی به دوستمون داره که از "دور" منظورش دقیقا "چقدر دوره" ... مال من یوخده نزدیکتره و مال شما یه کم دورتر ...نقل قول:
دوستان دیگه حتماً از من باتجربه تر هستند در این مورد .. اما من اگه از تجربه دوستانی که خودم شخصاً می شناختم نقل کنم .. اکثراً از کار با معلم خصوصی برای آیلتس و اینا راضی بودند ... خود اون معلم بهت میگه که چی بخونی و چی بگیری معمولاً ..نقل قول:
نقل قول:البته حتماً هم نیاز نیست خصوصی باشه...اتفاقاً گاهی اگه کلاس در یه جمع پنج شش نفره برگزار باشه واسه برخی Skill ها مفید تره...از نظر زمانی ولی اگه در مضیقه هستید ، اگه نتونستید کلاس آموززشگاهی فشرده ای پیدا کنید که به وقتتون بخوره ، معلم خصوصی گزینه ی خیلی خوبیه...نقل قول:
به نظر شما معلم خصوصی بگیریم
نظر معلمتون اگه تجربه کافی رو داشته باشه (که معمولاً داره) صائب تره...ولی همه ی کتاب ها یه چیز رو آموزش میده ، از راه های یه کم متفاوت...من خودم از کتاب Insight Into IELTS استفاده می کردم که به نظرم مناسب بود...:11:نقل قول:
چه کتابهای را بخوانم
می شه یه توضیحیات خارجی هم بدینقل قول:
نقل قول:Babylon Dictionary
breach a promise, violate a promise, not to stand behind one's words
Your Free Dictionary
Violate or fail to observe a promise or contract one has made. For example, You can trust him implicitly; I've never known him to break his word.