سلام
اگر از نظر فنی سالم باشه و مشکلی نداشته باشه خیلی خوبه ..اگر پایین تر هم بگیری که بهتر. اینجور که معلومه صاحبش واقعا قصد فروش داره..
Printable View
سلام
اگر از نظر فنی سالم باشه و مشکلی نداشته باشه خیلی خوبه ..اگر پایین تر هم بگیری که بهتر. اینجور که معلومه صاحبش واقعا قصد فروش داره..
سلام به تمامي دوستا هم اكنون نياز مند ياريتان هستيم(كميته عاشقان ماشين هاي آمريكايي)
بچه ها يه كامارو 74 ديدم كه اگه قسمت بشه شايد بگيرمش مدلي 74 هست موتور 8 350 اتومات هستش فقط موتور روغن سوزي داره نياز به نقاشي داره تودوزي كامل بايد عوض بشه اما و اما ماشين هيچ هيچ پوسيدگي نداره كارت سوخت داره كارت كميته كلاسيك داره و مهمتر از همه تك برگ سند هست
حالا چند ميارزه؟؟؟
برادر علي ال تي ما رو درياب
اينم عكساش البته فردا از جلوي ماشين عكس ميگيرم اينا رو با فلاش گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اول یه توضیحی در مورد این کارت کمیته کلاسیک بدین چون هنوز این مسئله در حد حرفه اما این چطوری و از کجا این کارت را گرفته و چه مزایایی داره؟
قیمت فروشنده چقدره؟
موتور باید تعمیر کامل بشه و چیزی حدود 1.5 میشه پیشبینی کرد که هزینه ببره.
مابقی قطعات فنی هم باید در حال حرکت چک کنی.گیربکس.جلوبندی .دیفرانسیال.
تودوزی و داشبورد سالمه یا نه؟وضعیت برق و سیم کشی؟لاستیکها؟
خیلی چیزها باید چک بشه.
قیمت خاصی نمیشه داد..مثل همیشه.اما من اگر فروشنده باشم حدود 2 تا 2.5 قیمت میدم و اگر خریدار حدود 1.5 تا 1.7
تا نظر و خواست خودت چی باشه و البته فروشنده..
رنگ زردش خیلی جذابه..یاد کامارو خودم افتادم..
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
راستی ببین آن نشانگر وضعیت دنده وسط داشبورد سالمه؟
ممنون بابت توجهتون من كه تجربم 0 هست و زياد فني هم نيستم لاستيك نداره بيمه هم چند روه كه تموم كرده داشبرد سالمه كمي ترك داره اون نشانگر هم سالمه برق و سيم كشي سالمه اين كه ميگه كارت كلاسيك گرفتم نميدونم راسته يا دروغ در مورد مزايا هم فردا ازش ميپرسم براي اولين امروز سواري يه كوپه آمريكايي رو تجربه كردم تازه به زور پشت فرمون جام شد:31:
اينكه تك برگ سنده و هيچ هيچ پوسيدگي نداره و كارت سوخت داره ارزش دارن؟ راستي 2.5 راضيه بفروشه من سعي دارم كه با 2 تومن معامله كنيم اگه شد خوبه؟ چقدري براي بازسازي كامل ميخواد آيا ارزش اين همه زحمت رو داره؟ يا آدم بره يه تميز بگيره؟ راستي الان يه كامارو 74 8 اتومات تميز چنده؟
به نظر من ارزششو داره ، چون جنازه نیست !
اساتيد كجاييد من اگه ببينم خوبه فردا عصر معامله ميكنيم
با توجه به اینکه معمولا تک سند بودن را یه ارزش میدونن میشه گفت از این نظر نکته مثبت داره.در مورد اینکه وضعیت فنی اون چطوره این دیگه موقع راه رفتن معلوم میشه اما با این قیمتهای الان این ماشین با چیزی که تا اینجا فهمیدم چندان گران نیست و احتمالا مورد خوبی باشه.لاستیک حدود 500 تومان هزینه داره.نداشتن پوسیدگی مورد بسیار خوبی است که نمیشه ندید گرفت اما موج داشتن و یا صافکاریهای نامناسب را در نظر بگیر.
کارت سوخت هم خوبه ولی زیاد به اون امیدی نداشته باش چون هیچ معلوم نیست تا چند وقت دیگه وضعیت بنزین برای کل ماشینها چطور باشه اگر فروشنده کارت سوخت را نکته مثبت حساب کرد زیاد قبول نکن مگر اینکه مقدار بنزین زیادی داخل اون باشه
قیمت یه تمیزش خیلی متفاوته من از 5 تومان تا 20 تومان دیدم..حساب و کتابی نیست..ولی با توجه به وضعیت قیمتها اگر بتونی 2 تومان بگیری خیلی خوبه.
از همه بیشتر روی اصالت ماشین و شماره بدنه و موتور و ..دقت بکن..
سلام باز ممنون از كمكتون ماشين هيچ تصادف نداشته و صافكاري نشده و تمامي خطوط زيبا همونطور سالم هستن طبق آماري كه من گرفتم ماشين 10-15 سال زير سقف خواب بوده و الان به فكر افتاده كه بفروشه ميگفتش اومدن 2 تومن بهم دادن افتادم دنبالشون البته از جايي كه قبلا همسايه پدرم اينا بودن گفتش فردا ببر 10 روز باهات باشه اگه مايل بودي معامله كنيم گفتم 2-3 روز يازش بگيرم اينور و اونور برم ببينم مشكلاتش چيا هست نظرتون چيه؟ كولر روشن هم هست
راستي ميگم آقا علي من اگه اينو بگيرم بعد باز سازي كنم موتور و گيربكسم سرويس كنم هي توي خيابون نميزارم بخوام دست كنم توي موتورش ها؟ از اين حالت خيلي متنفر هستم
بدنه سالم برای هر ماشینی یه نعمته..حالا این کامارو که جای خودش داره..
چند روز راندن ماشین خیلی کمک بزرگی توی دانستن عیوب ماشین میکنه..خوبه..پیش چند تا مکانیک آمریکایی ببر چک کنند بخصوص گیربکس و دیفرانسیال که معلوم نیست وضعیت اونها چیه؟
تا اینجا که من توی عکس میبینم این ماشین نه لوله کولر داره و نه رادیات جلو کولر و نه کمپرسور کولر!!حالا چطوری کولر روشن تحویل میده؟؟!!
تعمیرات کامل و خوب انجام بشه درسته..از تعمیر ناقص و سطحی نتیجه ای جز دوباره کاری بدست نمیاد..یعنی هزینه اضافه و اتلاف زمان و انرژی..
سلام
دوستان يه سوال چرا ديشب من هر چقدر به اين ماشين گاز دادم طنين دلنواز يه ماسل به گوشم نرسيد؟ صداي موتورش مثل بيوايك(بيوك) بود
:18::18::18::18::18: