شما اون فايل رو تو مسير درايو C ريختي يا پوشه sys ؟ اگه اينجوريه كه راهي جز فلش و آپديت ندارينقل قول:
پست دوم اين تاپيك رو نگاه كن ، چند تا هك براي اسارت منو هستش ، شما يكيشو نصب كردي .نقل قول:
يكي ديگه رو نصب كن ببين بازم اينجوريه ؟
Printable View
شما اون فايل رو تو مسير درايو C ريختي يا پوشه sys ؟ اگه اينجوريه كه راهي جز فلش و آپديت ندارينقل قول:
پست دوم اين تاپيك رو نگاه كن ، چند تا هك براي اسارت منو هستش ، شما يكيشو نصب كردي .نقل قول:
يكي ديگه رو نصب كن ببين بازم اينجوريه ؟
فعلا كه نيست ولي دارند روش كار ميكنند . وقتي اومد اينجا ميزاريمنقل قول:
نوشته شده توسط qwertyuiopqwertyui [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم مثل اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اینو جایگزین قبلی کنید احتمال زیاد مشکل حل بشه :46:
سلام من همه ی هک های صدایی که تو چند صفحه قبل بود رو با هم قاتی کرد حالا صدای اسپیکر کم شده ولی در عوض صدای هدفون خفن رفته بالا جوری که همه ی دوستام کفشون برید. حالا چجوری میتونم صدای اسپیکرم زیاد کنم بدون اینکه صدای هدفون کم بشه .
در ضمن این هک ها برای گوشی ضرر نداره مصلا هدفونو خراب کنه یا اسپیکرو؟
ممنون
سلام
من هک دوربین w960 رو انجام دادم ولی اصلا اون جوری نبود که انتظار داشتم
کیفیت عکس ها تغییری نکرد فقط به شدت تاریک شدن و حجمشون کمتر شد
کیفیت فیلمبرداری خیلی بهتر شد ولی هنگاه پخش یه مقدار لرزش و خط توش هست و من ترجیح دادم پاکش کنم!!
اگه کسی امتحان کرد لطفا اطلاع بده
اینو انجام بده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که با هک صدای جدید بخاطر اسپیکر مشکل دارن از هک های صدای قدیم دوفایل farfield_play.aat,farfeild.aat
رو کپی کنند در فایل aatfilesدر فون مموری
مشکل من حل شد الان تو هدفون صدا با بیس کامل هست و اسپیکر هم صدای زیاد قدیم
سلام من یکی از دوستام گوشیم رو (990) هک کرد ولی هواس نبود یجا نوشته بودformat internal diskزدم و تمام هک ها خراب شد حالا وقتی capswichنصب می کنم می گه app trkنصب کن اون دوستم هم نصب کرده بود ولی فایل خامش رو نذاشت برام بهش زنگ که زدم گفت اگه فیل رو برات بفرستم هم نمیتونی آخه خیلی دنگ وفنگ داره شماره پورت و اجرا از cmd و.....
حالا اگه می تونین کمکم کنین
ضمناapp trkهم ندارم
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما از اخرین ورژن caps swith استفاده کن که احتیاجی به هیچ برنامه دیگه ای نداره.پست اول
سلامنقل قول:
دیگه نیازی به این دنگ و فنگا نیست! با caps switch جدید این سختیها برطرف شده... میتونید اونو از اولین پست دانلود و نصب کنید...