سلامنقل قول:
در مقطع ارشد انتقالی وجود نداره.
مگر در شرایط خاص
Printable View
سلامنقل قول:
در مقطع ارشد انتقالی وجود نداره.
مگر در شرایط خاص
سلام.نقل قول:
خیر فرقی ندارن
دوستان کسی نمیتونه کمکی کنه؟نقل قول:
سلام
سوالات و مخصوصا پاسخ تشریحی کنکور چند سال اخیر رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ (رشته مکانیک)
ممنون
میخوام دقیق بدونم ازمون برق چه روزی هستنقل قول:
تا روز دریافت کارت باید صبر کرد، از اونایی که سال پیش دادن بپرسید روز چندم بوده(اول/دوم/سوم) احتمالا به همون ترتیبهنقل قول:
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد ولی ارشد صنایع دارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم
برادر عزیز... آخه هیچ سنخیتی بین دو رشته مورد نظر شما وجود نداره! چجوری راهنماییت کنیم.. به نظر بنده اگه به هر دوش علاقه داری، خیلی بهتره که رشته خودت رو ادامه بدی تا اینکه از صفر کل انرژیت رو روی یک رشته دیگه بذاری.نقل قول:
به نظرتون آدم بخواد در این مورد کامل راهنمایی بگیره که چه تصمیمی بگیره بهتره پیش کی بره؟ مشاوره تحصیلی کافیه؟ جایی توی اینترنت هست که رایگان یا غیر رایگان مشاوره بدن؟نقل قول:
بچه ها امروز 12 بهمن هست ولی چرا نمیشد از سایت سنجش کارت ورود به جلسه امتحان رو دریافت کرد ؟