اگه ممكنه راه هاي بدست آوردن پسورد ياهو رو بدون استفاده ار نرم افزار وتو خود ياهو ميل رو انجا بذاريد ممنون ميشم.
Printable View
اگه ممكنه راه هاي بدست آوردن پسورد ياهو رو بدون استفاده ار نرم افزار وتو خود ياهو ميل رو انجا بذاريد ممنون ميشم.
مسعود جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
اينجا انجمن عمومي است و چت خصوصي نيست كه شما شخص خاصي را مخاطب قرار دهيد. در صورتي كه سؤال از شخص خاصي داريد مي توانيد در پيغام خصوصي مطرح نماييد. ولي اگر سؤال خود را در تاپيك هاي عمومي مطرح كنيد توقع اينكه ديگران جواب ندهند غير منطقي است.
در ضمن اشكان عزيز همكار اين انجمن است و يكي از مسئوليتهايشان دادن نظم به تاپيكها و در صورت لزوم تذكر رعايت قوانين مي باشد. پس هنگامي كه ايشان به وظيفه قانوني خود عمل كرده اند، نبايد ناراحت شويد، بلكه بهتر است با رعايت قوانين به ايجاد نظم در انجمن كه در نهايت به نفع خودتان مي باشد كمك كنيد.
ممنون از توجهي كه مي نماييد.
چطوري ميتونم با كسي كه دارم چت ميكنم پوسرد طرف رو كش برم؟
سلام مهدی جاننقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
به احتمال زیاد این قسمت حرفم و نخوندید:
اگر هم كسي ديگه اي ميخواست جواب سوالمو بده ممنون ميشدم
من وقتی دیدم جوابمو دادن واقعا خوشحال شدم ،ولی وقتی با این لحن این حرف زدن دلم میخواست که اصلا جواب نمیدادن!!!
در ضمن من قبول دارم که وظیفه ایشون نظم دادن به تاپیک هاست،ولی فکر نمیکنم با این برخورد.اگر شما همین سوال رو می پرسیدید و جوابتون به این صورت میداد:چرا عادت ندارین سرچ کنین؟ نه لزما توی انجمن توی اینترنت ریخته! _خوشحال میشدید؟اگر حتی این حرف میزد ولی با لحن مناسبتری بهتر نبود؟
به هر حال مممنون از راهنماییتون
من روي كامپيوتري ياهو زدم يه بار ان شودم بعد وقتي كه مي خواستم ان بشم پيغام خطا ميداد رفتم تو كامپيوتر خودم آزمايش كردم كار كرد ون كامپيوتر fdisk كردم و دوباره ويندوز زدم حتي سيدي ويندوز رو هم عوض كردم و ياهو رو هم دانلود كردم ولي باز پيغام خطا ميده ميشه منو كمك كنيد
اينو ميده
plug-ins Safe Mode
Yahoo! Messenger guit unexpectedly .Upon Reopning it has loaded your Plug-ins in Safe Mode.
اينو ميده ok ميزنم منو ميندازه بيرون از ياهو
دوستان یه کمک
یعنی 2 کمک
اول اینکه من میخوام پسورد آی دی یه مزاحم رو بیابم چیکار کنم؟
دوم میخوام پسورد اخرین ای دی که توسط کامپیوترم لوگین شده رو بیابم؟
برنامه ای است؟
خیلی لطف میکنید جواب بدید؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
مسعود جان در مورد اون فایل باید بگم برخی برنامه ها تعداد فایل درخواستیشون بیشتر از یکی ممکنه باشه برای همین بعد از ارور اول که فایل رو ریختید دوباره یک ارور دیگه بهتون داده که اشکان عزیز زحمتشو کشید
در مورد این سوء تفاهم هم باید بگم عزیزم ناشناس عزیز واقعا" انسان دوست داشتنی هستن که خیلی هم زحمت میکشن و اگر از نوشته ایشون برداشتی شده که خوشایند شما نبوده یک سو تفاهم بیشتر نیست ایشون هم مانند خود شما دوست بزرگوار و ارزشمندیه که خیلی برای رفع مشگلات بقیه دوستان زحمت میکشه الان هم که مسولیتش بیشتر شده و تبیعتا" بیشتر خسته میشه و فکر میکنم اینگونه نبوده که برداشت شده کلا" هم شما و هم اشکان از دوستان خوب و خیلی خوبه همه عزیزان هستید و انشا.. که همواره در تمامی کارها موفق و پیروز باشید
من به شخصه از شما به جهت دیر شدن جوابتون و نیز ار ناشناس عزیز به جهت این کم مهری عذر خواهی میکنم آقا ما مقصریم
با یکدیگر مهربان باشید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط bahdar
دوست عزیز این فایلی که در پست 2233 گذاشتم همون فایل کسری مورد نیاز شما نیز هست
دان کنید و بریزد پیش بقیه که قبل" براتون گفتم
موفق باشید
ببخشيد دوستان من فايل حذف تبليغات واسه نسخه 8.0.0.711 رو ميخواستم .
سرچ كردم ولي واسه اين نسخه چيزي پيدا نكردم .
ممنونم .
سلام دوستاي گلم
بچه ها الان با اين تغييراتي كه ياهو داده راه جديدي براي تشخيص مخفي (اينويزيبل) بودن افراد وجود داره؟!!