دوستان،اگه بخوام رو همون رینگ فابریک خودش لاستیک 195 بندازم مشکلی واسه ماشین و کارکرد ترمزش پیش نمیاد؟
Printable View
دوستان،اگه بخوام رو همون رینگ فابریک خودش لاستیک 195 بندازم مشکلی واسه ماشین و کارکرد ترمزش پیش نمیاد؟
خیر مشکلی نداره:46:نقل قول:
دوستان اگه خدا بخواد 206 من 10 روز دیگه می یاد،می خواستم ببینم کارت سوخت داره؟بنزین 400 تومنی هم شاملش می شه؟
نقل قول:
از داشتن داره ولی یه 2 -3 هفته بعد از تحویل میرسه به دستتون بله 400 تومنی 60 لیتر داره :46:
ممنون از جوابتون! یه سوال دیگه!این که گفتند 30 روز ِ تحویل می دهند واقعا 30 روزه ؟نقل قول:
سلام دیروز خواستم پارک کنم مالوندم به سپر یه پراید همسایه . قسمت گلگیر سمت چپ یه ذره رفته تو . با دست زدم نصفش اومد بیرون ولی پستی بلندیش معلومه . اصلا رنگش نرفته حتی خط هم نیافتاده فقط رفته تو . تو رفتگیش هم حدود یک وجب طول و نیم وجب عرض . انگار با مشت بزنی بره تو. بعدا عکسش هم میزارم.
حالا سوال من:
میشه داد طوری درستش کرد که عین روز اول بشه و اصلا مشخص نشه؟ البته بدون رنگ. و بدم ایرانخودرو بهتره یا ببرم بیرون؟ و چقدر خرجش میشه؟
نقل قول:
تا اینجای کار تو دور و اطرافیان که ندیدم بد قولی شده باشه همون موعد تحویل میدن !
البته خود من که از بند پ استفاده کردم برای تحویل:31:
در جواب دوستمون saeedm1727 این اتفاق واسه منم افتاد البته بر خلاف شما همسایه عزیز مالوندن به ما :31:
بردم هنگام - استقلال شرق تهران کلی صاف کاری هست یه دستگاهی شبیه تلمبه بود گذاشت رو جایی که تو رفتگی داشت کشید سمت خودش راحت یه تق کرد و صاف شد ! البته بگم زیاد تو نرفته بود
والا از من که تحویلش 30روزه بود بعد از 44روز شنبه فاکتور شد،گفتن اوایل هفته دیگه میرسه،23ت هم سود تاخیر دادن،البته خیلی به رنگ بستگی داره.نقل قول:
من تیپ 5 خاکستری متالیک بود،رنگای مشکیو سفیدو یاسیو معمولا زودتر از موعد تحویل میدن
شرمنده،سوالم دونه دونه یادم می یاد :31: ضبط تیپ 5 ، Usb می خوره؟هنوز فقط Audio Cd پخش می کنه؟
نقل قول:
خواهش میکنم
بله USB خور شدن !