ویندوزم با دانلود منیجر مشکل داره اصلا نصب میشد باهزاربدبختی پرسیدن از انجمن ها دیروز نصبش کردم اما امروز دوباره شماره سریال خاست اعصابمو بهم ریخته دفه ها قبلم هرچی نصبش میکردم دوباره فردا یا2 روز بد شماره سریال میخاست با روشن کردن سیستم.:19:
ویندوزم با دانلود منیجر مشکل داره اصلا نصب میشد باهزاربدبختی پرسیدن از انجمن ها دیروز نصبش کردم اما امروز دوباره شماره سریال خاست اعصابمو بهم ریخته دفه ها قبلم هرچی نصبش میکردم دوباره فردا یا2 روز بد شماره سریال میخاست با روشن کردن سیستم.:19:
اصلا نصب نمیشد؟ بعد با ترفند نصبش کردی؟ میشه بگی چجوری نصب کردی؟ بعدشم مگه کرک نمیکنی؟ بعد کرک دیگه نباید مشکلی داشته باشی اخه.
نه.بایدموقع نصب افلاین باشم؟من نمیدونم کرک کردن چطوریه؟میشه کامل توضیح بدین کرک کردن نرم افزارهارو؟اره باهزار بدبختی نصب شداون روز.
سلام من چند وقتی هست که با idm یه مشکل خیلی بزرگ پیدا کردم!
بیشتر وقتا لینک دانلود قرار میدم دقیقا روی 99.99%یا 99.98% گیر میکنه دیگه ادامه نمیده برای دانلود!!مشکل چیه؟
ممنون میشم کمکم کنید!
سلامنقل قول:
شما اول از همه IDM رو به آخین ورژن آپدیت کنین
در مرحله بعد فایروالتون رو غیر فعال کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فایل پچ رو تو مسیری که IDM رو نصب کردین کپی میکنین و روش کلیک راست کنین و Run as administrator و Patch.
فایر وال رو آف کردم آی دی ام جدیدم نصب کردم چون فایل سنگینه امشب دوباره برای دانلود قرارش میدم ببینم درست میشه یا نه!نقل قول:
سلام . من مدت خیلی زیادیه هم از تورنت و هم از لینک دانلود میکنم. الان دو روزه با اینکه سرعت دانلود خوبه (برای لینک همیشه حداکثر 240kbps و برای تورنت 200kbps بوده) نورنت هام همه سرعت هاشون تک رقمیه. در حالی که با لینک که دانلود میکنم سرعت ماکسیممه. ضمناً تورنت ها از نظر تعداد seed و peer خوب هستن. تا همین دیروز همین تورنت ها با 190 تا 200 kbps دانلود میشدن. الان که میخوام ادامه شون رو دانلود کنم وضعیت اینطوریه.
از BitTorrent 7 و ویندوز XP استفاده میکنم. تنظیمات BitTorrent هم ثابته. کمک کنید لطفاً ...
مشکلم بر طرف نشد!
با توجه به اینکه گفتید فایل سنگینه.معمولا فایل های حجیم اخرش سرعت دانلود خیلی کم میشه.اگه قابلیت ریزیوم داره یه باز پاز کنید دوباره ادامه بدید.نقل قول: