ای بابا !!نقل قول:
شما تو کدوم منطقه ای ؟؟!؟!؟!؟!
من رسالت هستم سرعتم شدید خرابه ( یعنی پایینه ) !
Printable View
ای بابا !!نقل قول:
شما تو کدوم منطقه ای ؟؟!؟!؟!؟!
من رسالت هستم سرعتم شدید خرابه ( یعنی پایینه ) !
من مشهدم 4 روز کانکت نمیشدم خطای یوزر و پسوورد میداد اعصاب برام نزاشتن از شاتل استفاده مینکم الانم که درست شده سرعتم با dialup فرقی نداره 5kb سرعته دانلودمه :2:
آقا اصلا این یعن چی که سرعتو از 1 صبح تا 7 مییارن پایین خوب واقعا میخوان از هز چیز آدم استفاده کنن دیگه چقدر حق انسانو میخورن واقعا پیش کی شکایت کنیم چه وضعیه که داریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه این سرعته قبل از 1 صبح . واقعا جای تعصفه
اگه صبانت همینجور مسخره بازی در بیاره مجبورم برم از یه جای دیگه سرویس بگیرم
چه جوری کانکشن --- بسازم adsl من مال مخابراته منطقه امیرالمومنین
سلام
من از اینترنت فن آواخریداری کرده ام ولی الان 4 روزه که بدون کانکت شدن ،بطور دائم و بدون کم شدن حجم ماهیانه از اینترنت استفاده می کنم( خدا نصیب همه کند) تا اینکه وقتی داشتم سرعت اینترنتم را چک می کردم متوجه شدم دیگه pap من فن آوا نیست و الان از طریق اوراکل به اینترنت وصل می باشم
حال چطور ممکن است من از فن آوا خریداری کرده باشم ولی از adsl بدون محدودیت اوراکل استفاده کنم ؟
ثانیا مگه اوراکل در مشهد نمایندگی دارد که من با این pap به اینترنت وصل می شوم ؟
نقل قول:دقیقاًنقل قول:
اگه صبانت همینجور مسخره بازی در بیاره مجبورم برم از یه جای دیگه سرویس بگیرم
در فروم PT هم این صحبت بود و میگفتند وضعیت Easy2Call بهتر است
من از صبانت استفاده می کردم ولی چند روز قبل تلفنمون قطع شد و خلاصه بعد چند روز معلوم شد که کافو نوری کشیدن و دیگه باید مستقیم برم از مخابرات بگیرم.
اونجام که رفتم بعد کلی منت کشیو سندو مدرک آوردن گفتن می ذاریمت تو نوبت احتمال داره تا 2 - 3 ماه دیگه ام وصل نشه.
کسی نظری چیزی نداره در این مورد که چیکار می تونم امجام بدم چون همه کارو زندگیم با اینترنت هست و در ضمن دانشجوی کامپیوتر هم هستم.:19:
من از صبانت استفاده می کردم تا اینکه چند روز قبل اومدن کافو نوری کشیدن و گفتن واسه adsl برو مخابرات.خلاصه مخابرات هم بعد کلی منت کشیدنو سند و مدرک آوردن ثبت نام کردم آخرش گفتن برو 2 - 3 ماه طول می کشه تا وصل شه.
کسی نظری چیزی نداره که چیکار می تونم بکنم با توجه به اینکه همه کارو زندگیم با اینترنت و دانشجوی کامپیوتر هم هستم؟ :19:
برو خدا رو شکر کن چون صبانت یه ماهه تر زده به سرعت شبانش
کسایی که تو مرکز فرشچی هستن همه سرعتشون تخمیه؟
بله شبانه كه چيزي در حد dial-up ضعيف و متاسفانه روزانه هم ماكزيمم 40 قبلاً تا 70 و 80 كيلو بايت دانلود داشتم.نقل قول: