سلام دوستان اگر مي شه كمك كنيد وقتي مي خوام پچ پسي رو نصب كنم اين اخطار مي ياد بايد چه كار كنم كسي مي دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:41:
1.20
اينم عكس اخطاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان اگر مي شه كمك كنيد وقتي مي خوام پچ پسي رو نصب كنم اين اخطار مي ياد بايد چه كار كنم كسي مي دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:41:
1.20
اينم عكس اخطاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ولی گیم پد من که دکمه R3 و L3 نداره!نقل قول:
راستي يكي از دوستان چگونگي در اوردن پيراهن رو گفته بود كسي امتحان كرده؟
آره فرق داره.نقل قول:
ظاهرا باید در gallery--> track record همه تواناییهات روی S بره.
من که هنوز نتونستم.:41:
سلام
من الان فصل 2011 هستم بازي رو هم روي very hard بازي ميكنم. اما تيم هاي روبروم خيلي ضعيف هستن با اين كه بهترين بازيكن هامو بين تيمهاي ديگه پخش كردم(مثل مسي اتوو رونالدينيو و ...) و يه مشت بازيكن درجه 2 گرفتم بازم هر سه تا جام رو قهرمان ميشم .و از تنها بازي كه لذت ميبرم بازي با منتخب جهان هستش كه تو تعطيلات آخر فصل انجام ميدم . كل فصل رو به اميد اين بازي ميگذرونم.چطوري بازي رو سخت تر كنم؟
سلام من بازی رو گرفتم خیلی جالبه فقط low اجرا میشهram 256 گرافیکم256 fx5500 می خواستم بدونم اگه رمم یه گیگ بشه میتونم high رو بازی کنکم
اقا بازی R3 و L2 داره
اگه دسته بازی آنالوگ داشته باشه اونا رو فشار بدی R3 وl2 میشن
حالا باید با هم بزنی شون؟ من خبر ندارم اگه می دونین بگین چطور باید از R3 و L3 استفاده کرد تا پیرهن رو در آورد؟
اقا بازی R3 و L2 دارهنقل قول:
اگه دسته بازی آنالوگ داشته باشه اونا رو فشار بدی R3 وL2 میشن
حالا آیا باید با هم بزنی شون؟
من که خبر ندارم اگه می دونین بگین چطور باید از R3 و L3 استفاده کرد تا پیرهن رو در آورد؟
:10: :5: :11:
منم حیرونم
سلام
من تازه عضو شدم :11:
ولی میشه گفت از اون اول همه حرافتون رو خوندم ( آخه یک ماهی میشه که دارم تلاش میکنم عضو شم ولی نمی شد )
من بیشتر مشکلاتی که دوستان گفتنو ندارم
فقط:31:
این داوره تو مستر لیگ عوض نمیشه
تو مستر لیگ یک تیم ساختم و نمی دونم چرا همش با لباس شماره یک بازی میکنن ( من لباس طراحی کردم و مشابه لباس تو لیگ هست )
و تو تمرینات تو زمین فقط بازی کنان من هست .
و داوراش یکمی نه خیلی خطا نمیگیرن .
من تا حالا هیچ پچی استفاده نکردم .
و این دوستمون که قرار بود یک پچ جدید دورست کنه (پس چی شد پچو درست کرد )
:5:
منم تا حالا از پچي استفاده نكردم ميشه يك پچ كامل بگين كه بگيرم!