سلامنقل قول:
نمیدونم...!! مگه خود سیستم در حالت عادی آی پی نداره ؟ یعنی منظورت اینه که حتما باید به اینترنت وصل باشی تا آی پی نمایش داده بشه ؟؟
Printable View
سلامنقل قول:
نمیدونم...!! مگه خود سیستم در حالت عادی آی پی نداره ؟ یعنی منظورت اینه که حتما باید به اینترنت وصل باشی تا آی پی نمایش داده بشه ؟؟
آی پی زمانی برای سیستم تعریف میشه که به یه شبکه وصل باشه حالا می تونه لوکال باشه ون باشه و .... البته شما میتونی یه صورت دستی هم برای آی پی ست کنید!
با سلام
ممکن است که درایور یکی از سخت افزارهایت درست نصب نشده باشد و یا مربوط به نسخه ویندوزت نیست
اگر رم مشکل داشته باشد در ایتدای لود ویندوز مشکل به هم می زند
نقل قول:کد:http://www.whatismyip.com/
سلام دوستان
آقا بازي gta iv ما رو بد بخت كرد
بعد از اينكه نصبش كردم و چندتا چيز ديگه بود كه به عنوان آپ ديت بايد نصب مي شد
يكبار سيستم رو ري استارت كردم
ولي يه صفحه مياد كه موقع سوختن رم مياد و به رنگ آبي هست
در حالي كه من رمم كاملآ سالم هست
و وارد ويندوزي كه در درايو سي دارم نميشه
حالا من يه ويندوز در درايو افم نصب كردم و بعد اومدم موضوع رو بگم و كمك بخوام
آخه نميتونم درايو سي رو فرمت كنم(اطلاعات حياطي در دسكتاپم هست)
حالا دوستان من چيكار كنم؟؟!
ممنون ميشم از جوابتون
راستي اين مشكل براي دوستمم پيش اومده و اينكه سيستمم كاملآ ميكشه بازي رو و اينكه ساف مد رو هم امتحان كردم ولي مثل وينوز نورمال نميره در اون ويندوز
سلام:نقل قول:
من اين فايل رو دان كردم ولي وقتي باز ميكنم يك صفحه نوت پد باز ميشه كه يك سري چيز ميز توش نوشته ، بايد چكارش كنم.
ممنون
ip بعد از اتصال به شبکه تخصیص پیدا میکنهنقل قول:
سلام. از درایور های device manager چطور بک اپ بگیرم؟ متشکر
2 سوال دیگه. 1 عبارت پایین سمت راست دسکتاپ که سرویس پک رو معرفی میکنه و میگه for testing purpose only برای چه هستش؟ ویندوز جدیدی که نصب کردم این رو نداره، با ویندوز های دیگه چه فرقی داره؟
2. دگمه hide inactive icons در نوار وظیفه من نیست. چطور میشه اوردش؟
یه نرم افزار به نام driverMax این کار رو انجام میده.نقل قول:
سلام. از درایور های device manager چطور بک اپ بگیرم؟ متشکر
با نرم افزار های مخصوص بک اپ گیری از درایور های نصب شده در سیستم....نقل قول:
کد:http://www.google.com/search?q=backup%2Bdriver&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a