سلام دست مننقل قول:
خوب شما بايد به براي ادم ها يا مدير سايت پيام بفرستيد و د رخواست كنيد كه پسوردتون رو بده
فكر كنم فقط اون بتونند چنيني كاري كنند
:10::20:
سلام دست مننقل قول:
خوب شما بايد به براي ادم ها يا مدير سايت پيام بفرستيد و د رخواست كنيد كه پسوردتون رو بده
فكر كنم فقط اون بتونند چنيني كاري كنند
:10::20:
شما کمک نکنی نمیشه!!!!نقل قول:
تو رو خدا یکم برو املا و قواعد نگارش یاد بگیر!!!!!
سلام وقتي يه تاپيك چند صفحه اي ميشه يه چند تا عدد كنارش مينويسه كه همون شماره صفحاته كه ميتونيم بدون ديدن صفحه ي اول تاپيك به صفحه آخري بريم
برا من اين قابليت از بين رفته چرا؟؟؟
سلامنقل قول:
شما از چه مررورگری استفاده میکنین؟
شاید مشکل از مرورگر باشه.
مرورگرت رو عوض کن . بعد ببین درست میشه.
اگه درست نشد کوکی هارو پاک کن.
در Tools برو به Internet Option بعد هم Delete Cookies بعد Delete Files رو هم بزن بعد هم ok کن بعد ببین مشکلت درست شد شاید مشکلت درست بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط Havbb
سلام وقتي يه تاپيك چند صفحه اي ميشه يه چند تا عدد كنارش مينويسه كه همون شماره صفحاته كه ميتونيم بدون ديدن صفحه ي اول تاپيك به صفحه آخري بريم
برا من اين قابليت از بين رفته چرا؟؟؟
این مشکل برای من هم پیش آمده، ولی نمی شه بهش گفت مشکل چون در اصل اون صفحه ی آخری وجود نداره و همینجوری ساخته شده!!!!!!!!!!!!!
شما می تونید به صفحه قبل تر برید.. اونوقت مشکلتون حل می شه.....
ممنون دوست عزیز از راهنماییتنقل قول:
فقط همین سایت برا آپلود هست یا سایت دیگه ای هم هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید بچه ها دارم امتحان میکنم .
پس چرا تصویر رو باز نکرد
دوست عزیزنقل قول:
من همون کارایی که شما گفتید رو انجام دادم ولی میبینید که نشد . مشکل کار من کجاست ؟
سلام.
توی سایت tinypic که بری همون اول می یاره که عکست رو آپلود کنی درسته؟
وقتی که آپلود کردی یه پیش نمایش واست می زاره تا ببینیش درست آپ شده خب، حالا چند تا فرم داره و نوشته که برای فروم و ... شما قسمت فروم برو اون رو کپی کن و همون جوری که هست کپی کن توی ادیتور این فروم. مثل این:
[IMG]www.tinypic.com/bdy7g43d.jpg[/IMG]
باید متوجه شده باشی.....
فکر کنم سایت ف ی ل ت ر شده باشه . چون من تو مرحله آپلود مشکل دارم .یعنی وقتی آپلود تموم میشه به جای اینکه عکس رو نشون بده این پیغام رو میده : (مشترک گرامی دسترسی به این سایت امکانپذیر نیست )نقل قول:
به نظر شما هم مشکل از سایته ؟
سایت دیگه ای نیست که بتونم آپلود کنم ؟