ميشه بگيد چرا؟؟؟؟نقل قول:
ميشه بگيد چرا؟؟؟؟نقل قول:
سلام.
من از دوستانی که در امر خرید دوربین خبره هستند و می دونن که چه دوربینی واسه چه کاری خوبه درخواست دارم که به من در مورد خرید یک دوربین خوب کمک کنند.
من می خوام دوربینی داشته باشم که بتونه بهم در مورد کارم کمکم کنه.
من می خوام از آثار باستانی و تاریخی عکس بندازم و می خوام بدونم چه دوربینی خوبه ضمنا من تقریبا 300000تومان واسه این دوربین می تونم هزینه کنم.
با تشکر.:20:
نقل قول:
دوست عزیز لطف بفرمایین و مطلبی رو که براتون آدرسش رو گذاشتم مطالعه بفرمایین.
کامل تر از اون نمیشه گفت.
باز هم بعد از مطالعه اون مطلب هر سوالی بودش همه ما در خدمتیم.
ممنون از جناب سناتور.نقل قول:
در یک کلام sx10 عکس هاش (مخصوصا تو روز) شارپ تره و کیفیت بهتری داره. همچنین ضعفی به اون صورت نداره. ولی شما بین انتخاب هاتون یه مدل رو جا انداختین که پاناسونیک fz28 هست که فیلمبرداری HD و محدوده ی وسیع زوم داره و عکس های شب بهتری نسبت به بقیه میگیره.
دو تا لینک براتون میذارم یکی مقایسه ی مشخصات این 4 دوربین و یکی مقایسه ی dpreview طی مقاله ای که ترجمه ش رو دوستمون براتون گذاشتن:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sx10is%2Coly_sp565uz%2Csony_dsch50%2Cpanasonic_dmcfz28&show=all
کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/
واقعا این چهارتا دوربین از نظر امکانات خیلی بهم نزدیکن ... تقریبا برابرن ...نقل قول:
و چیزی که مهمه و تو این صفحات وب هم ننوشته چیزهایی مثل کیفیت لنز و سنسور و بالاخره کیفیت خروجی تصویره ...
من خودم نمونه عکسهای پاناسونیک رو دیدم و اصلا برام عجیب بود که یه همچین دوربینی اینطور عکس میگیره ... بسیار ضعیف بود واقعا . عکسهای کانن هم مثل همیشه مناسب و خوب بود ... سونی رو که خودم دارم و بسیار راضیم . المپیوس هم شنیدم بدک نیست .
اما به ظنر من اگه آدم بسنجه این دوربینا رو متوجه میشه که h50 گزینه ی بهتریه . چون هم قیمتش مناسبتره و هم امکانات اضافی خوبی داره . مثل کنترل از راه دور ، لنز های مبدل و ... .
تکرار
ویرایش شد .....
سلام میخواستم یه دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای در حد 400 $ بگیرم
و واقعی و زنده بودن عکس ها واسم مهمه + زیبایی دستگاه و اینکه جمع و جور باشه
خودم t77 و t700 سونی رو خوشم اومده ...
1.فرقشون در چیه که یکی 100 دلار بیشتره ؟؟؟
2.یه سوال دیگه , من اصلا از لنز و اینها اطلاعاتی ندارم ولی دیدم 2 تا دوربین meg10 با تفاوت های بسیار زیاد از یه صحنه عکس گرفتن یعنی در یه عکس نور و واقعی تر بودن چهره ی افراد و ... خیلی بهتر بوده
پس یه توضیحی در این مورد هم بدین چون میدونم از 8 به بالا دیگه مگاپیکسل بالا رفتن فقط واسه ....
3. با این شرایطی که گفتم تو کانن و سونی چندتا پیشنهاد خوب بهم بدین
مرسی
دوست عزيز با كمال احترام ميشه بفرماتئيد چه ضعفي در عكسهاي FZ28 وجود داره چون من الا نزديك به يه ماهه هم FZ28 و S2000HD رو دارم مي بينم و باهاشون كار ميكنم ضعفي در اونها نديدم اگه منظورتون عكسهاي دوتا سايت Deprive و image resource بله حق با شماست اما اون عكسها چندان منطبق بر واقعيت نيستن چونكه من تو اين مدت حتي در ايزوي بالا عكسهاي عالي و جالبي با اين دوربين گرفتمنقل قول:
جناب سناتور عجب اسمينقل قول:
دوست گرامي با اين رنج قيمت شما مي تونيد همون SX110 يا H10 رو بگيريد البته اگه نخوايد فقط به اين دو برند توجه كنيد مي تونيد روي S2000HD فوجي هم فكر كنيد كه دوربيني با زوم 15 و 10 مگاپيكسل فيلمبرداري HD من خودم اين دوربين رو دارم واقعا عالي هستنقل قول:
اگه بخواين رنج قيمتتون رو بالاتر ببيريد مي تونيد روي FZ28 و Sx10 هم فكر كنيد