720 ؟!نقل قول:
ها ؟
هنوز خبری نیست که اسم بعدی Xbox 720 باشه ! نکنه هست ما نفهمیدیم
720 ؟!نقل قول:
ها ؟
هنوز خبری نیست که اسم بعدی Xbox 720 باشه ! نکنه هست ما نفهمیدیم
نه بابا...!نقل قول:
720 فقط یه اسم خیالیه که گیمرها رو کنسول بعدی مایکروسافت گذاشتن. مگه اون موقع که خبر از ساخت کنسول جدید مایکروسافت (Xbox-360) میدادن ما میدونستیم که اسمش چیه، همه فکر میکردن باید اسمش Xbox 2 باشه که همچین چیزی هم نشد.
مهم اینه که این کنسول به گفته خود مایکروسافت تا 5 سال دیگه از طرف این شرکت ساپورت میشه!
فکر کنم این دفعه نوبته سونی هست که زودتر کنسول جدیدشو وارد بازار کنه تا مایکروسافت مشکلات کنسولشو کاهش بده...
خب منم همینو گفتم که خبری نیست اسمش 720 باشه!!!
سونی که گفته تا 10 سال دیگه کنسول بعدی رو میخواد بده بیرون!!! من یه جا خوندم که مایکروسافت از همین الان کار روی کنسول بعدی رو شروع کرده
در کل بی خیال بحث ادامه پیدا نکنه بهتره
كجا خوندي منبع ميدي لطفا ؟؟؟؟؟
hd dvd شكست خورد كه خورد به قوله دوستمون 2 dvd هم شه باز بهتره كه بريم خداد تومان پوله blu ray بديم .....
من امروز يه ps3 60 gig گرفتم كه بابا م از japan فرستادبا بازي متال 4 ولي خدايي 360 يه چيز ديگست امروز اينو فهميدم تو مقايسه cod4 واقعا گرافيك تو 360 بهتر , روشن تر بود.....
قدر 360 هاتون رو بدونيد ....
مجله Xbox World 360نقل قول:
به محمد اقانقل قول:
پس بالاخره PS3 گرفتي
اره
از نظر نور پردازي و بافت نسخه هاي 360 خيلي بهتر و قوي تر كار ميشه تا PS3
اين رو از GRAPHIC COMPARISON كه GAMESPOT ميگذاره هم كاملا مشخصه
موفق باشي
x-volt جان من دروغ نمیگم. من اصلا خودم xbox خریدم و از طرفدار های سر سخت xbox هستم . ولی اطلا عاتی که دادم رو دقیق دادم الکی که نمیشه از روی تعصب صحبت کرد و در ضمن دوست عزیز اگر مطلبی رو که نوشتم درست بخونی میبینی که نوشتم به خاطر عدم آشنایی بازی بازها با گرافیک ps3 است که گرافیک بازی ها در xbox بهتره از طرف دیگه اون انطقال اطلاعات در سه خط رو هم که گفتم چه مزیتی داره این دلیل برتری xbox . اما از لحاظ سخت افزاری عرض کردم چطوره.
کاشکی مقایسه بازی های grid . iron man ,.... رو هم میزاشتی و میدیدی که ps3 روشنتره باز هم همونی که گفتم 50 به 60 که البته xbox داره دوباره جلو میفته.
dark fear جان اینکه من گفتم cpu (پردازنده) xbox قویتره کجاش خنده داره؟ اگه فکر میکنید دروغ میگم میتونین به مجله ی بازی رایانه ( شماره مجله رو یادم نیست) مراجعه کنی که بطور مفصل در دو شماره این دو کنسول رو بررسی کرده.
از دوستان بابت اینکه موضوع که به مقایسه دو کنسول کشید عذر میخوام آخه اینجا جای مطرح کردن نبود ولی وقتی دوستان میپرسن دیگه باید جواب داد.
---------------------------------
موفق باشید
ممنون که با تعصب نسبت به این دو کنسول حرف نمیزنین...!نقل قول:
این بحث ادامه پیدا نکنه بهتره
اره پدرام جان گفتم يه ps3 هم بگيرم تنگه 360 متال گير بازي كنم :))
به نظر من مایکروسافت سری بعد XBOX 360 رو صد درصد بعد از PS4 می ده چون بی فکر که نیست کنسول بعدیش رو بازم زودتر بده و sony دو باره بعضی امکاناتش رو مثله بلوری افزایش بده ! تازه هنوز مایکروسافت در فکر طراحی دسته ی تازه ای برای 360 هست که بتونه دسته ی بازی قدرتمند Wii رو شکست بده .
فکر کنم برای جبران کمی حافظه دیسک هاش هم بازی ها رو روی HD-DVD بزنه و خرید یک درایو خارجی رو هم بذاره به گردن ما .