دوستان كسي نميدونه ؟؟؟نقل قول:
دوستان كسي نميدونه ؟؟؟نقل قول:
برای منم برگه ی سفید اومده ولی من دانشگاه قبول شدم خوشبختانه. احتمال زیاد همون روز اعزامی. همون وسایلی که توی برگه گفته با خودت ببر. آماده رفتن باش در هر حال.نقل قول:
باید بری سازمان وظیفه عمومی ناجا شهرتون . مثلا تهران میدون سپاه هست . اون برگه سبزت رو میبری داخل نوبت میگیری (یک ساعتی طول میکشه ! ) بعد تا 2 ماه رو راحت میندازن جلو .نقل قول:
منم همین سوال رو دارم . ولی فکر نمیکنم وسایل بخاد چون جای ما مشخص شده احتمالا بگن فلان روز بیاین ترمینالنقل قول:
من تازه سوالم اینه که به جز وسایل کچل هم باید کنیم اون روز یا نه !؟ :31:
بیشتر از 2 ماه نمیشه انداخت جلو؟!نقل قول:
مثلا اگه یه شرایط خاص داشته باشی اینکارو نمیکنن؟!
اون روز میرید نظام وظیفه، بدون وسایل و کچلی، بعدش یا میگند فلان روز فلان ساعت ترمینال، یا میگن فلان روز برید فلان پادگان، کل کاره اون روزتان 1 ساعت هستنقل قول:
چرا، میشه، تا 6 ماه هم میشه، بستگی به پارتیت، حال سرهنگ، برش پارتیت، سماجت خودت دارهنقل قول:
سلام دوستان مشمول حال و اینده گل
امروز برگه سفید من اومد....
میدونیین کجا افتادم.....
کد 123 : نیروی زمینی سپاه - نیشابور
من بچه اهوازم . از اینجا تا نیشابور 2000 کیلومتر راهه نمیدونم چی بگم
بعنی کلا قید مرخصی رو باید زد
حالا چند تا سوال برام پیش اومده:
1- کسی تجربه این پادگان رو داره ؟
2 - چه فرقی بین ارتش و سپاه هست؟ چرا میگن سپاه راحت تره؟
3 - تو برگه نوشته باید اینجا کچل کنم ، حالا نمیشه اونجا کچل کرد؟؟؟
اگه بازم یادم اومد میپرسم...
یا علی...
راستی از دوستان کسی هست این پادگان 1 ابان اعزام بشه ؟ اگه هست یه پیام بده باهم اشنا بشیم
نقل قول:
این کد مرکز آموزشی هست یعنی شما فقط 2 ماه اونجا مهمان هستید و بعد از اون دوباره تقسیم میشید، تو دوران آموزشی فقط میان دوره میشه رفت مرخصی که 3 یا 4 روز هست و مشکلی نداره ولی قبل و بعد از اون 24 ساعته اونجایی
تو رده ی افسری بین سپاه و ارتش فرقی من به شخصه نمیبینم ( برادرم سپاه بود و من ارتش )
اونجام میتونی بری کچل کنی ولی فکرش رو بکن 500 نفر بخوان اونجا کچل کنند، همه به خط با یه ماشین کله همه رو میزنند، خودت بزنی تمیزتر و راحتر هست، نگران بیماری پوستی هم نیستی
سلام دوباره
میخواستم بدونم بین درجات سپاه و ارتش تفاوتی هست؟ درسته که سپاه درجات رو پایین اورده؟
میشه برام بنویسین با هر مدرک تحصیلی چه درجه ای میدن ( من فوق دیپلم دارم )؟ ( هم سپاه و هم ارتش)
تجربه ی بسیار بد و نتیجه ی خوب
من 6 ماه فرجه ی درسیم تمام شده بود (حدود 2-3 ماه)که تو همین تاپیک هم گفتم که دوستان عرض کردند که راهی نداری جزء خدمت.
امروز رفتم نظام وظیفه ی استان اونها گفتند چون یه سطح بالاتر فبول شدی مشکلی نداری و ما بهت تاییدیه میدیم
تجربه ی بد اینکه کل 2 هفته ایی رو با استرس گذروندم (که آنقدر زحمت کشیبدیم اخرش بریم خدمت؟؟)
که بعدش اینی شد که میبینید