درستش کردم. بی سوادیم دیگه. دستت درد نکنه.نقل قول:
Printable View
درستش کردم. بی سوادیم دیگه. دستت درد نکنه.نقل قول:
سرت درد نکنه.نقل قول:
از اینا چیزی نمیدونم. ولی شنیدم آی به معنی اینترنشنال(بین المللی) هست. حتی یه بار هم سی و آ رو ندیدیم.
خیالت تخت که اینجور چیزی نیست.
هرگز فکر نکنید چین به زور ان70 رو میزنه. چینه به راحتی میتونه کپی هر چیزی رو درست کنه. چین کم کشوری نیست.نقل قول:
من دست دوم خریدم با یه رم یه گیگ 260 تومن.نقل قول:
قیمت شهر خودمون: 310 تومن با رم فابریک 64.
قیمت تهران:265-280 تومن با فابریک 64.(اصلی با تمام وسایل).
به دلیل : امکانات نسبت به قیمت.
آقا یکی دست دوم میده 220 تمن. یه خال هم نداره. به نظر شما قیمت خوب میده؟ رمش فابریکه و همه چیزشم روشه.
سلام دوستان من می خوام یهp990کار کرده بخرم 245تومان به نظرتون خوبه؟
گارنتی داره؟ اگه بدون گارانتیه گرون میده. من تمیزش رو 200 هم سراغ دارم ولی یکی تمیزتر میخوام بخرم 220 تمن.نقل قول:
اره به قولی اکه اکه 3 هفته س خریده همه چی داره
اینو تو کدوم صفحه ماهنامه خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چین رو خیلی دست کم گرفتینقل قول:
من فکر میکنم فروشنده ها مدل C رو خیال میکنند چینیه (به خاطر نوشته های چینی روی جعبش) و همچنین فکر میکنم اصلا P990 ساخت چین نداشته باشیم. چینی ها زور که بزنند یه n70 منتاژ میکنند که اون هم با n70 فنلاندی فرقی نداره فقط چون کارگر چینی دستمزد کمتری میگیری قیمت گوشی پایینتر میاد.
تا چند سال دیگه تمام کشور ها تو جیبش میذاره
البته ناگفته نمونه جنس های خوبش مال اروپا و آمریکا هست . بنجلاش مال ایران
آقا من وقتي مي خوام يك فايل از يك گوشي ديگه بگيرم يك پيغام مياد كه پسورد مي خواد پسورد رو تو 2 تا گوشي يكي مي زنيم ولي بعد اينكه من accept مي كنم sending failed مي زنه . بايد چي كار كنم اينجوري نشه.
ببخشيد يك سوال ديگه هم داشتم:من قبلا k750 داشتم وقتي رو silent بود آهنگي چيزي مي گذاشتي با صدا پخش مي كرد ولي تو p990 اينجوري نيست . راهي نيست كه مثل k750 بشه؟
سلام من يك p990i دارم ميخوستم بدونم شما سايتي رو بلد هستيد تا بتونم براش تم گير بيارم