از کی سوال کردید؟نقل قول:
نه عزیز بعد از فعال کردن هر دو باند باید تنظیماتی رو هم اعمال کنند تا ca فعال بشه، شک نکن.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
Printable View
از کی سوال کردید؟نقل قول:
نه عزیز بعد از فعال کردن هر دو باند باید تنظیماتی رو هم اعمال کنند تا ca فعال بشه، شک نکن.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
نه عزیز به فرم ویر ربطی نداره، کلا این چیپ قابلیت تجمیع رو داره، البته عشقم به جنون تبدیل نشده یدونه بی 315 420 هستش من بدون پست و گمرک 500 بابتش دادم 135 دلارنقل قول:
اون باند 44 هم برای api خود مودم هواوی هستش، توی این مودم عدد 40 برای باند هفت و عدد 4 برای باند سه هستش اگر بخواهی حالت ادونسد 3 و 7 رو تجمیع کنه اون دو تا رو جمع می کنی میشه 44، حالا اگر امکان اینکه به هر دو تا وصل بشه حالت ca فعال میشه و اگر امکانش نباشه به یکی از 40 یا 4 وصل میشه، همون باندی که قبلا بوده
الان توی مودم 3372 هم عدد 40 همون باند هفت هستش 03 حالت 4 جی اونلی هست ( عکس زیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ایرانسل فک کنم فهمیده بسته شبانه گرفتم سرعت رو قشنگ رسونده به 100 کیلوبایت رو 4g :n28:
ولی 3g با سرور ترکیه به 2 مگابایت .s هم رسید و دوباره کشید پایین ... یه صبح سرعت پایدار بود بعد دوباره ترکید :n41: گندشون بزنن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به كدوم باند الان وصل ايننقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
این مشخص نمی کنه به کدوم باند وصله بلکه مشخص می کنه که مودم شما روی حالت تجمیع (lte-advanced) انتخاب شده. طبیعتا وقتی مودم حالت تجمیع رو ساپرت نکنه به یکی از باندهای 4 ( 1800) یا 40 ( 2600) وصل میشه. در واقع به همونی که قبلا وصل بوده می مونه حالا 40 یا 4نقل قول:
داداش برای من ایفون دارم گوشیم هم ساپورته سامسونگ هم داشتم CA NONE میخورهنقل قول:
و قدرت هم فول هست -52
دوتا فرکانس هم هست این قابلیت رو باید خودشون فعال کنن
بله ی سری مای ایرانسل رو شبا قطع میکردننقل قول:
که نتونن بسته شبانه بخرن اررو سرور میداد
:n21:
بايد بسته ها رو زودتر خريد بعد ١٢ مشكل دارهنقل قول:
معمولا
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دیشب خوابم برد قبل 2 و نتونستم نت رو تست کنم شبانش رو :n29:
به همین خاطر الان تست کردم این بود نتیجش :
4g که رو 3-4 مگابایت ثابته خدا رو شکر و 3g به 2 مگابایت هم رسید (چیزی که اخرین بار تو همراه اول دیده بودم ) .
تا الان هم نت شبانه رو قطع نکردن که نتونم دانلود کنم ... باید دید در ادامه چی میشه :n16:
---------------------------------------ویراش 1---------------------------------------
خب تو همون مدت یه حرکت ناجوانمردانه زدم با دو تا بسته شبانه و دو تا سیمکارت usim با شبکه های 4g و 3g :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همون نرم افزاری که @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز معرفی کردن ، دو تا نت مختلف 4g و 3g رو ادغام کردم و نتیجه بالا رو گرفتم . (با دو تا 4g جواب نمیداد چون شبکه ایرانسل سرعت هر کدوم رو نصف میکرد )
البته باگ هایی هم داشت نرم افزار مثل استفاده نکردن از یکی از مودم ها که اونم با pause و resume کردن دانلود در idm حل میشد ، فقط 3 بار پیش اومد این مورد و دیگه ندیدم ...
سرعت 4g هم از 3-5 مگابایت نوسان داشت و در تصویر بالا معلومه ، ولی 3g خدا رو شکر پیداری بیشتری داشت .
بازم جا داره تشکر کنم از کمک های دوست عزیز ak313 . :n12: