میخام نامحدود بگیرم
وقتی 20 گیگش تموم میشه فقط سرعتشو کم میکنن ؟ جریمه دیگه ای نداره ؟:n02:
Printable View
میخام نامحدود بگیرم
وقتی 20 گیگش تموم میشه فقط سرعتشو کم میکنن ؟ جریمه دیگه ای نداره ؟:n02:
خوب خداروشکر میبینم که دوستانم وضع سرعتشون مثل من تعطیله !
حداقل خیالم راحت شد که فقط این داستانو من ندارم ...
128 با 512 معلومه که فرق داره!نقل قول:
شبانه از 2 تا 7 هستش.
سرویس های محدود همگی شبانه دارند.
ببخشید بچه ها defualt gatway شما چیه ؟
نویز چقدر تاثیر میگذاره اخه من تست کردم خط مستقیم یعنی از پشت درب خونه snr downstream شد 32 , و دانلود زدم دیدم فرقی نمیکه با اینکه داخل خونه snr downstream هستش 13 و سرعت دانلود همونه ؟
سرویس یک مگ محدود 3 گیگ در ماه را دارم
خوشا به حالتان:n27:نقل قول:
شما تو کرج چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین؟نقل قول:
سلام دوستان چند تا سئوال داشتم که خوشحال میشم بهم کمک کنید.
برای خرید و نصب ADSL مراجعه حضوری نماینده شرکت به خونه الزامی؟ هزینه اش چقدره؟ این که میگن خط تلفن برای نصب ADSL باید مشخص باشه منظور شماره تلفن فقط یا از نظر فیزیکی باید مشخص باشه که مثلا تو آپارتمان کدوم سیم مال تلفن ماست؟
نه میتونین بگین نصب بلد هستم وهزینه نصب رو ندین در موقع ثبتنام.حضوری 15 تومن که 5 تومن هزینه رانزه و تخلیه در آینده هست و هزینه 10 تومن نصب حضوری.نه منظرو شماره تلفنی هست که میخواین روش اینترنت بگیرن.نقل قول:
اهواز هم امروز خراب شد الان سرعت پایینه پینگ هم بسیار بالا
زنگ زدم خود سیستم گفت که ضمن عرض پوزش به دلیل به وجود امدن مشکل سرویس شما دارای کندی سرعت میباشد کارشناسان ما در حال پیگیری و حل مشکل میباشند
برام مهمه : دیشب سرویسم را به یک مگ ارتقاع دادم و تونستم موقع رایگان از آپلود باز یک گیگ دانلود کنم ..... می خواستم ببینم شما بیشتر از من دانلود میکنید در شب زمان رایگان و از کدام سایت جهت دانلود استفاده میکنید سرعتتان زمان رایگان یعنی از ساعت 2 تا 7 صبح چقدر هستش ؟
سرویس من .. یک مگ محدود ماهی 3 گیگ و سه ماهه هستش