شما که نباید خودتو با ما مقایسه کنی :31: ، واسه تو 128 روی 2 مگ بستن، واسه یکی مثل من 512 رو روی 544. :31:نقل قول:
خوش به حالت :46:
Printable View
شما که نباید خودتو با ما مقایسه کنی :31: ، واسه تو 128 روی 2 مگ بستن، واسه یکی مثل من 512 رو روی 544. :31:نقل قول:
خوش به حالت :46:
مال من اکو 256 هست ...
نکته ی جالب هم این که روزانه 60 تا ثابت میده!
سلام
من قصد گرفتن اکو 128 دارم میخواستم بدونم میانگین سرعت روزانه و شبانه ان چطوره و ایا ارزش داره بگیرم یا منتظر یک شرکت دیگه باشم چون فقط شاتل در منطقه ما پورت خالی داره
در ضمن برای خرید یک مودم خوب با قیمت حدود 50 تومان هم کمک میخواستم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
این صفحه کی میخواد درست بشه؟کد:my.shatel.ir/
درسته که مشکلی نداره!نقل قول:
عزيزان:
من 128 اكو داشتم كه اين شاتل نامردان استريم رو آورد رو 157 .اين به كنار !
با speedtest.net سرعت دانلود من 12 هست كه بايستي حداقل رو 16 كيلوبت دانلود داشته باشم.درسته؟
speedtest رو کاری نداشته باش از 1لینک مستقیم دانلود کن ببین چند کیلوبایت میندازه.نقل قول:
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
راستش هنوز معلوم نیست باید تا آخر تابستون صبر کرد ولی به نظر من میزارنش چون اگه دانلود شبانه رو حذف کنن که دیگه میشه Eco Office!!نقل قول:
مشکل از مرورگرم بود ببخشیدنقل قول:
کد:http://up.--------.com/Files7/108f1a57b5e242f98e88.JPG
خوب دیگه چی بگم دست من که نیست.:23:نقل قول:
اینا همیجورین هر چی پول کمتر بدی سرعت بیشتر و با کیفیت تر میگیری!:31:
بهتره همه برای دفعه اول اکو 128 بگیرن بعد که دورش تموم شد هرچی دلتون خواست بگیرین چون دوره اول سرعت 128 شبو روز روی 2 مگ یا 512 هست بعداز اون شبا سرعت کم میشه