دوستان اگر حجم یک ماه کامل مصرف نشه...باطل میشه یا به ماه بعد منتقل میشه ؟؟
این هدیه100 گیگ اینترنت ثابت برای adsl هست؟؟ میگن همش داخلی هست و بین المللی نیست درسته ؟
Printable View
دوستان اگر حجم یک ماه کامل مصرف نشه...باطل میشه یا به ماه بعد منتقل میشه ؟؟
این هدیه100 گیگ اینترنت ثابت برای adsl هست؟؟ میگن همش داخلی هست و بین المللی نیست درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان این حجم ها داخلی هست یا بین المللی؟
بین الملل هستندنقل قول:
اگه از سایت داخلی دانلود کنم چطوری حساب میکنه همون ترافیک بین الملل حساب میکنه یا مثلا نصف آننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از فعال شدن ۱۰۰ گیگ اینترنت رایگان ثابت برای تمام مردم ایران از روز یکشنبه ۱۸ اسفند خبر داد.
حسین فلاح جوشقانی در این باره به ایرنا گفت: تقاضای زیادی از سوی کاربران اینترنت به وزارت ارتباطات رسید تا برای انجام امور دورکاری، سرگرمی و کنترل وضعیت در این شرایط ظرفیت رایگان به آنها اختصاص یابد. از آنجا که تمرکز روی خانه ماندن افراد است، اپراتورهای ثابت موافقت کردند ظرفیت ۱۰۰ گیگابایت اینترنت رایگان تا پایان سال را به مردم اختصاص بدهند تا در این ایام از آن استفاده کنندمعاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: این حجم متعلق به اینترنت ثابت است و از فردا برای تمام کاربران فعال میشود. البته بسیاری از کاربران تقاضای اینترنت رایگان همراه را هم داشتند اما چون در اپراتورها ظرفیت نزدیک اشباع است، این اقدام در شرایط فعلی امکانپذیر نیست.
قاعدتا باید یک چهارم حساب بشه.نقل قول:
از دوستان کسی هست این بسته ۱۰۰ گیگ براش فعال شده باشه؟
واسه من که هنوز فعال نشده خبری نیست ازشنقل قول:
نقل قول:
برای من فعال شد اما فقط 6 روز وقت هست برای استفادش در صورتی که وزیر جوان گفته بود تا آخر ساله
برای من فعال نشده هنوز.........:thumbsdow:thumbsdow