سلام
امکانش هست که شاتل اشتباهی ترافیک مصرفی رو ثبت کنه؟!
من برای روز اولم حدود 60 مگ دانلود کردم و بقیش فقط وبگردی بوده اونم از ساعت 5,حدود 210 مگ شده! مطمئنم که از 100 نباید بیشتر می شده!
چجوریاست!؟
Printable View
سلام
امکانش هست که شاتل اشتباهی ترافیک مصرفی رو ثبت کنه؟!
من برای روز اولم حدود 60 مگ دانلود کردم و بقیش فقط وبگردی بوده اونم از ساعت 5,حدود 210 مگ شده! مطمئنم که از 100 نباید بیشتر می شده!
چجوریاست!؟
دانلود و پینگش چطوره ؟؟نقل قول:
کسی هست از Eco-Office سرعت 2 مگ استفاده کنه ؟؟ میشه یک تست از این سرویس شاتل بزارید ؟؟
کسی نیست این سرویس را داشته باشه یک تست بده ؟
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
سلامنقل قول:
من تا حالا شاتل نداشتم ولی شهراد داشتم و دارم . حدود 1 سال پیش بود تو منطقه دیگه ای داشتم . شارژ مجدد که انجام دادم حدود 219 مگ دانلود کردم بعد رفتم دیدم 500 مگ کم کرده !!!! بعد که با پشتیبانی تماس داشتم جواب دادم فهمیدم از خودمه بعد ویندوز که عوض کردم ولی درست شد . ولی شما را نمیدونم که مشکل از خودتان است یا از شاتل . اگه الان هم همینطوری داره کم میکنه احتمالاً از خودتان است چون ماله منم همینطوری حتی استفاده هم نمی کردم داشت کم میکرد .
واسه من که تا حالا پیش نیومده. بقیه شرکتها زیاد اینجور پیش اومده، ولی شاتل ظاهرا این مشکلو نداره.نقل قول:
چرا سرعتها این همه افتضاح شده ؟ برای شما هم همین طور هست؟
دوستان الان سرویس آرت 128 سرعت دانلودش در اصفهان چنده؟؟؟
من الان اکو 512 دارم.با 65 دانلود میکنم ولی اصلا باهاش حال نمیکنم.
میخواستم ببینم اگه هنوز روی 1 مگ بسته اند که سرویسم رو عوض کنم.اگه هم نه که برم 1 مگ پارس آنلاین بگیرم.:دی
بعید میدونم تا حالا سابقه نداشته. ممکنه آپدیت ویندوز-آنتی ویروس یا 1برنامه ای فعال بوده از ترافیکت کم شده.نقل قول:
من که اکو 512 دارم برام روی 544 بستن، برو نگاه کن ببین دان استریمت چنده. البته من اهوازم.نقل قول:
منم همین حدود خودت سرعت دانلودمه.
این شاتل هم خیلی نامرده. من که 512 دارم دان استریمم 544 ه و یکی که اکو 128 از اهواز گرفته دان استرمیش 600 هستش.
خیر واسه من خیلی خوب شده. قطعی هم 2-3شبی میشه که کمتر شده. (Eco 2MB)نقل قول:
واسه منم سرعت بهتر شده.نقل قول:
دیشب دانلودم از مرز 1.2 گیگ گذشت.
(اکو 512)
شما 512 دارید ؟ میشه از Speedtest.net تست بزارید ؟نقل قول: