دوست عزیز چنین اکانت هایی وجود نداره اگر سرعتتون افت کرده و در این حالت مونده مطمئن باشید تیم پشتیبانی درخواست افزایش پهنای باند رو فرستادم و نهایتا تا 2 ماه اینده خوب میشهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز چنین اکانت هایی وجود نداره اگر سرعتتون افت کرده و در این حالت مونده مطمئن باشید تیم پشتیبانی درخواست افزایش پهنای باند رو فرستادم و نهایتا تا 2 ماه اینده خوب میشهنقل قول:
واقعا افت سرعت خیلی اذیت میکنه
خطم روی 6 مگ بسته شده ولی با 70 کیلوبایت دارم دانلود میکنم!!
پینگ که افتضاح! پاکت لاست!
امیدوارم این افت سرعت، بعدش خبرهای خوبی در پی داشته باشه
البته کاش شرکت قبل از این کار، اطلاع رسانی میکرد !!!!!
واقعا نمیدونم بیام آسیاتک یا نه :n29:
صرفا جهت dl میخوام
بستگی به مرکز مخابراتی تون و خط تلفنتون دارهنقل قول:
برای بعضی ها خوبه شبی بالای 10 گیگ دانلود میکنن
برای بعضی ها هم وضع خرابه
به نظرم شما 10 مگ نیم گیگ یک ماه بگیر تست کن
سلام دوستان میشه یکی ی تست از پینگ 8.8.8.8 بگیره؟خیلی ممنون
:n12:_:n12:
من که 1ماهه اومدم آسیا تک نسبت به شاتل به صرفه نیست تمدید نمی زنم دیگه. 200گیگ اینترنت LTE بخرم 1ساله نصف هزینه سالیانه 10مگ 10گیگ آسیاتک هم نمیشه.. اصلا به صرفه نیست قیمت ها.
اگه آسیاتم همین 10مگ رو با حجم 16گیگ در ماه میداد 30 تومن قیمت مناسبی بود بنده هم تمدید میزدم حتی بدون تایم شبانه ولی قیمت بالای 52هزارتومن برای 10گیگ در 1ماه رو اصلا نیستم.
نقل قول:قیمتای آسیاتک که خیلی ارزون تر از شاتله!! شما در آسیاتک سرویس 256 با 10 گیگ حجم میگیری 36تومن ولی شاتل 256 با 4 گیگ حجمو میده 24 تومن و اگه بخوای 6 گیگ دیگه بخری که بشه 10 گیگ ، قیمتش میشه حدود 48 تومن!! تازه قصه شبانه شاتل هم بماند!!نقل قول:
ی سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدیدنقل قول:
من اگه سرعت دو مگ بگیرم ب سرعت روزانه تاثیری داره؟یعنی سرعت روزانه ده مگ با دو مگ تفاوتی داره؟سرعت دانلود شبانه از سرور داخل چطور؟
اگه تفاوت داره چرا اینقدر اختلاف قیمت بین دو سرویس دومگ 10 گیگ با ده مگ 10 گیگ کمه؟
اگرم تفاوت نداره چرا اصلن همچین سرویسی وجود داره؟ :|
ممنون میشم جواب بدید
دوستان کسی نمی دونه؟نقل قول: