چه خبر؟امشب سرعتتون اسمی شد یا نه؟
Printable View
چه خبر؟امشب سرعتتون اسمی شد یا نه؟
اره برا من که اسمی شدنقل قول:
مگه خوزستانیا اعتراض هم میکنن؟ مشکل اینه کسی حرف نمیزنه.نقل قول:
یه 195 میخواین شکایت کنید کلی فیس و فوس میایید که نه بابا مگه چیه. نه ولش کن. نه بدتر میشه.
دلیلش همینه. ربطی به رنگ خون نداره.
من امروز یه شکایت نوشتم پینگ میگیرم همش تایم اوت سرعت هم زیر 40همش هم قط میشه البته من اهواز نیسنم شهرستان گتوند هستم به 2020 زنگ زدم اول میگه همه چیز پیش ما درسته بعد میگه پورتهای شهر شما مشکل دارن حالا به نظرتون به نتیجه ای میرسم الان 4 ماهه اینطوریه
از اینجا شکایت کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا اسپید تست سرعت و پینگ رو اینقدر خوب نشون میده ، وبگردی که افتضاحه (پینگ و تک کانکشن داغون)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای همه شرکت های تهرانی برداشته شد یا فقط مخابرات :n13:
اره انصافا تبعیض دیگه چقدر. حتی اینترنت امون با اونا فرق می کنه
راست می گفت یه بنده خدایی می گفت هیچ وقت جایی را با تهران مقایسه نکن. تهران یه کشور دیگست برای خودش
خب ببینید اینجا چند کاربر فعال هست و مخابرات تهران چند کاربر فعال داره! مشخصه حجم اعتراضات اونجا خیلی بیشتره
بیاید همگی زنگ بزنیم برا شبانه 5مگ خب وقتی هیچکی چیزی نمیگه برا شبانه مشخصه شبانه 5مگ هم حذف میکنن من که خودم زنگ زدم چون این مکالمات ذخیره میشن
تهران هم مخابراتش کیفیت خوبی نداره اینجا حداقل یه شبانه ای داره
الان اگه شبانه 5مگو اضافه کنن خیلی بصرفه تر از نامحدوده شما با نامحدود سرعتتون 128کیلوبایته اونم با قیمت چند برابر در صورتی که با 5مگ از ساعت 1تا6میتونید اندازه یک روز سرویس 1مگ نامحدود دانلود کنید تازه با 1مگ حتی ویدیو آنلاینی هم نمیتونید ببینید
کلا خوزستان رو میگم. تو هیچی صدامون در نمیاد انتظار داریم شق القمر بشه. بحث فروم نیست.نقل قول:
کلا راضی هستیم از همه چی!!نقل قول: